Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 ya kimse araçlardan bahsetmemiş, uçak tank vs kullanımı nasıl biraz onları anlatsanız... Beta keyim var oyunu kuramıyorum rezillik ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Ya bu betanin oynama sayfasi neresi? Key'imi tied ettim hesabima simdi girip bakayim dedim sayfayi bulamiyorum. Amele EA'ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 play.battlefield-heroes.com adres bu. login olup burdan açıyorsun oyunu. Araç kullanımı da BF gibi ama fizik kanunları daha kötü. Adam ezmek falan epey zor, bazen son gaz çakıyorsun hiç bişey olmuyor, bazen dokunuyorsun arabayla ölüyor adam falan... Fazla özen gösterilmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 23 nisan hediyesi gibi lan sabah bi açtım beta key gelmiş. Kuruyorum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Ben bayağı sardım oyuna ya. Parayla Battlefunds bile aldım :D Level 14 üm şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 banada gelmis bi bakiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 o arkada calan müzigi nereden bulabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Open beta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 oyun tf2 den eglenceli. (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 bu karakterler betadan sonra gidecek miymis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Muhtemelen diyecektim ama, arkadaşlardan biri bf aldım demiş, silinmeme ihtimali yüksek beta da satıyorlarsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 forumlarını keşfettim(!) silinmeyecekmis. bu aksamda soyle bi skor bıraktım arkamda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 xp sistemi cod gibi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 hala gelmedi key. bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Reogmar said: o arkada calan müzigi nereden bulabilirim? müzik official sitesinde var ya. mp3 olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Reogmar said: oyun tf2 den eglenceli. (: bence de :D bu kadar basit bi oyunun beni bu kadar oyalayacağı hiç aklıma gelmezdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonesoul Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 bugun geldi benimde keyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Oyun açılmıyor bende. play now diyorum ekran geliyor loading falan diyor siyah ekran çıkıyor koşan asker imleci çıkıyor orda kalıyor hiçbirşey olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 oyun sistemi çok berbat olmuş yalnız. oyuna girmek için baya ter döktüm. oynadım biraz ama sonra disconnect problemi çıkardı, şimdi de play bfheroes sitesi açılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Connection problem olayı uyuz evet. Günde en az 1-2 kere oluyor bana da... Ama onun dışında hiç bir sorunla karşılaşmadım... Ayrıca unutmayın beta bu, site açılmıyor, connection problem oluyor, oyun açılmıyor gibi şeylerle oyunu karalamak için henüz erken. Size verilen beta-key'in gerekliğini yerine getirerek bu sorunlarla ne zaman ne yapınca karşılaştığınızı forumlara yazınız =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 http://www.gamespot.com/event/codes/battlefield-heroes-beta Gamespot üyelerine key veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 iyi oldu bunu söylediğin. bende key bekliyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 login bilgilerini kabul etmiyor nedense. 2 ayrı hesap denedim 2sindede olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonesoul Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 betada olanalr eklesin raistlinthewiz, bonesoul beraber oynayalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 chrome da çalışmıyor mu bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar