KahnX Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 http://www.exa.com.tr/shop/product.asp?caid=407&pid=981 Samsung 206BW 20" LCD 50% oyun oynayan 50% film izleyen torrentten ordan burdan surekli dizileri sezon sezon indirip takilan biriiym. WoW da oynarim, bu amaclar icin de Wide Screen olmasinin bi dezavantaji olmadigini aksine cok uygun oldugunu soyluyolar. Gelecek de wide screende zaten, evet ne dusunuyorsunuz bugun almayı planlıyorum monitörü ? edit: VGA Charts'a baktim, çok çok az farkediyo 19" ve 20"WS fps farkları. Başka bi farkları varmıdır? BU monitör çok kaliteli diye yorumlar görüyorum her yerde =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Bence fiyatina gore oldukca guzel bir secim, zaten 226bw oldukca tercih edilen ve guzel yorumlar alan bi monitordu, bu monitorde onun 20" olarak cikan versiyonu. Kotu olacagini sanmiyorum. Ve evet widescreen monitorler masa ustunde goreceli daha buyuk ve sik gozuktugu icin, gorunebilir alanda goze gore daha rahat oldugu icin 4:3 luk monitorlere gore daha rahatdir, oyunlarda, ozellikle fps oyunlarinda ise genis aci oldukca farkettirir. Fakat bana exadaki fiyat birazcik pahali geldi, fiyatini birazcik daha arastirmani oneririm. mesela http://www.sanalmarketim.com/urun/c6b9ca6d0286735c3d8894860bdaab5c/?liste&ref=%2Csxbiu%3A64%2Csxbia%3A66%2Csxmi%3A18&sxsiti=&liste_tipi_yaz=&sxpg=1 edit: Sanalmarketimdeki versiyonda dvi yokmus sanirim oyuzden fiyat bu kadar farkediyor, dvi olmazsa mantigi yok. Dvi girisi oldugundan emin olmali, sanirim iki versiyon var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 abi aldım, ve full antiyi açıp da 30 fps ile oynadığım Crysis'i artık 5lerle 10larla falan oynuyorum üstelik anti sadece 4ken falan. üzüldüm ya böyle bi durum yaşıyınca Assasin's Creed falan oynayamassam yıkılırım. 1680x1050'nin canı cehenneme diyesim geliyo bazen. pişman oldum biraz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 1680x1050 oynaman şart değil ki. 1440x900 yada 1280x800 oynarken abartı bir grafik bozulması olmuyor. Tabii CRT gibi değil ama zevkle oynanıyor yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 226 nw kullanıyorum ve 1680*1050 ye verdiği fps 60 o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 ekran kartıyla alakalı abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Bu soylenen olay sadece ekran cozunurlugu ve ekran kartiyla alakali birsey, monitorle alakasini anlayamadim? Gayet guzel bir monitor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 tamam işte zaten adam alınca çözünürlük yüksek olduğu için performansı düşmüş doğal olarak, ona üzülmüş yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 bi süre sonra ekran kartı aldığında tam randıman alırsın işte, üzülecek ne var bunda :) şimdilik düşük(!) çözünürlükle idare et :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 bunu almayi dusunuyorum bende. bu urun hakkinda merak ettigim bir sey var. Monitorun analog cikisi var. Bende ise dvi giris var ekran kartinda. Girisleri vga dan dvi a donusturdugumde goruntu/performans kaybina ugrarmiyim ? veya sunu alip donusturme dedinden kurtulayimmi? dipnot: daha once inca adsl modemden illahlah demis birkac arkadasim var. Surekli tamire gonderdiler vs.. Inca'nin monitorleri kalitelimidir acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 uğramazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 ucuz olsun diyosan inca deil hyundai al. monitörüne güvenemem ben incanın. modem falan yine dert değil iş görür bi şekilde de... edit: tabii nası bi ekran istediine bakmadan yaptım bu yorumu, 20" hyundai yok:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Oyun oynayan adam widescreen falan almaz 1ms tepki süreli iyi bi 19" her işi görür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Ekran kartın ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 MrMarvelous said: Oyun oynayan adam widescreen falan almaz Hangi yüzyılda yaşıyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 bundan iki önceki yüzyılda monitör mü vardı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Up! Teyzeme yeni monitor alınacak lcd ve bana yıktılar neyse ben pek fazla anlamıyorum monitor işinden Max fiyat limiti 350 YTl olan bir lcd monitör tavsiyesi alabilirmiyim. Çooooook teşekkür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 al bi dell 19 inç tamam işte :P ya da bak böle bişey var : Hyundai 19 wide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Wide tavsiye etmiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Bakınız: Donanım Rehberi Edit: Bu arada, sadece tavsiye etmiyorum demek yerine nedenini de yazarsan çok daha faydalı olur diye düşünüyorum Nomak. Aksi taktirde çok havada kalıyor yorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar