Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Monitör alıyorum çok acil Yoruma ihtiyacım var!!

KahnX

Öne çıkan mesajlar

http://www.exa.com.tr/shop/product.asp?caid=407&pid=981

Samsung 206BW

20" LCD

50% oyun oynayan 50% film izleyen torrentten ordan burdan surekli dizileri sezon sezon indirip takilan biriiym. WoW da oynarim, bu amaclar icin de Wide Screen olmasinin bi dezavantaji olmadigini aksine cok uygun oldugunu soyluyolar. Gelecek de wide screende zaten, evet ne dusunuyorsunuz bugun almayı planlıyorum monitörü ?

edit: VGA Charts'a baktim, çok çok az farkediyo 19" ve 20"WS fps farkları. Başka bi farkları varmıdır? BU monitör çok kaliteli diye yorumlar görüyorum her yerde =D
Sosyal ağlarda paylaş

Bence fiyatina gore oldukca guzel bir secim, zaten 226bw oldukca tercih edilen ve guzel yorumlar alan bi monitordu, bu monitorde onun 20" olarak cikan versiyonu. Kotu olacagini sanmiyorum.

Ve evet widescreen monitorler masa ustunde goreceli daha buyuk ve sik gozuktugu icin, gorunebilir alanda goze gore daha rahat oldugu icin 4:3 luk monitorlere gore daha rahatdir, oyunlarda, ozellikle fps oyunlarinda ise genis aci oldukca farkettirir.

Fakat bana exadaki fiyat birazcik pahali geldi, fiyatini birazcik daha arastirmani oneririm. mesela http://www.sanalmarketim.com/urun/c6b9ca6d0286735c3d8894860bdaab5c/?liste&ref=%2Csxbiu%3A64%2Csxbia%3A66%2Csxmi%3A18&sxsiti=&liste_tipi_yaz=&sxpg=1

edit: Sanalmarketimdeki versiyonda dvi yokmus sanirim oyuzden fiyat bu kadar farkediyor, dvi olmazsa mantigi yok. Dvi girisi oldugundan emin olmali, sanirim iki versiyon var.
Sosyal ağlarda paylaş

abi aldım, ve

full antiyi açıp da 30 fps ile oynadığım Crysis'i

artık 5lerle 10larla falan oynuyorum üstelik anti sadece 4ken falan. üzüldüm ya böyle bi durum yaşıyınca

Assasin's Creed falan oynayamassam yıkılırım. 1680x1050'nin canı cehenneme diyesim geliyo bazen. pişman oldum biraz...
Sosyal ağlarda paylaş

bunu
almayi dusunuyorum bende. bu urun hakkinda merak ettigim bir sey var. Monitorun analog cikisi var. Bende ise dvi giris var ekran kartinda. Girisleri vga dan dvi a donusturdugumde goruntu/performans kaybina ugrarmiyim ?

veya sunu alip donusturme dedinden kurtulayimmi?
dipnot: daha once inca adsl modemden illahlah demis birkac arkadasim var. Surekli tamire gonderdiler vs.. Inca'nin monitorleri kalitelimidir acaba
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...