Aykan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 oharaaa adam kesmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Kanla "Pwnd" yazsaymış efsane olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Adam hakli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 orda beni düşündüren 2 kelime var.. pişmanlık duymadım.. bence bu 2 kelimenin oluşum süreci bu kişi üzerinde çok önemli.. gelecek için çok önemli.. futuristler için çok önemli bir ipucu da olabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Chaotic said: orda beni düşündüren 2 kelime var.. pişmanlık duymadım.. bence bu 2 kelimenin oluşum süreci bu kişi üzerinde çok önemli.. gelecek için çok önemli.. futuristler için çok önemli bir ipucu da olabilir.. Çocuğun tahtalar eksik işte yaws. Aklı yerinde adam öyle cümle kurmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 hayır bi an düşündümde. mmorpg oynayan insanlarda soğuk kanlı cinayet işleyebilecek ve sonra pişmanlık hissetmeyecek bi hava var. kendimden de biliyorum. sonuçta ölüm normalleşiyor ard arda birçok sanal deneyim yaşadıktan sonra. çocukken oyun bile olsa biri ölse ağlardım ben. ama sonra nooldu ümit nuke attım sana huehueuheuheuh kabak çiçeği gibi açıldı askerler oldu abi şunu kestim bunu kestim oldu gibi gibi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 olay rusyada yaşanıyo abartı olabilir son cümle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 abartıdır umarım. yani ummak istiyorumki bu oyunlar sadece benim bu denli manyaklaşmama sebep olmuştur umarım. gelişen yeni nesil umarım piskopat manyak olmaz umarım. umarım mtv grubunun patronunun midway oyun firmasını alması ve bunu sadece ticari olarak açıklaması tesadüf değildir. bunca yıldır gençleri mallaştıran bir tekelin oyun sektörüne girmesindeki amaç umarım oyunun en kolay subliminal güdüleme yapma aracı olmamasıdır. umarım böyledir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 oha diosunuzda bizde de var böyle şeyler,buluşalım gel diye internetten birbirlerini döven tipler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 yuh demişler, +1 diyorum ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 birbirlerinin evlerine falan raid yaparlar bunlar. boss diye evdekileri keserler felan. hayat böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 fatality de cekmişmi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Absolut said: Online oyunların IPlerine yakında mahkeme kararında kapatılmıştır yazarlar merak etmeyin :) O zaman da sanal savaş direk gerçek olur. Kapatanlara ya keleşle dalarlar, ya da baltayla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 ku kluss klan diye geçiyordu daha önceden okuduğum bir yerde klanın adı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Bu olay Japonya'da ve özellikle Kore'de çok rastlanan bir durum değil miydi zaten? Ben hatırlıyorum oralarda bu guild! kavgalarının pekçok kez ölümle sonuçlandığı gibi bir yazı okuduğumu. Aslında olay oyundan kaynaklamıyordur tabii; "insan oyunda neyse, hayatta da odur" diye bir özdeyişimiz vardır. Yani oyunda hile hurda, gereksiz hırs yapan kaybetmeyi kabul edemeyip çamura yatan birisi büyük ihtimal gerçek hayatta da aynı karakterdedir ve dahi "bir oyun hiçbir zaman sadece oyun değildir" diye bir başka özdeyişimizle sözlerime son veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 brutal g3nk o ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 hemen sagopa'dan "Sanal alem p.çleri" ni gönderiyoruz şarkı olarak. Monitör delikanlıları sdfsadfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 haber hürriyette mi çıkmış sabahta mı? söyleyin hangisinde?:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 klasiktir ne kadar honor vermiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Oyun kesmemiş demek hehür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 ben bı kere uo da cıldırmıstım cocugu aramıstım ama bulamamıstım ama öldürmelikte bişey yapmam ben böle şeyler çok saçma ya netten yazar herkes bısey mesela gecen gunde khala pati dotada aptal aptal konustu gıdıp öldüreyimmi gereksız uzaktan herkes yazıyor işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 çöşş.. O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 gerizekalılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Beşiktaşta yıllar önce multi player age of oynamak için net cafeye giderdik ev arkadaşıyla, ozamanda counter strike da çok moda, gözümün önünde ekranıma bakıyorsun pusu kuruyorsun diye arka masasındaki herifle kafa göz birbirlerine girdiler sonra ekip arkadaşaları çocuğa daldılar vs vs şaşırıp kalmıştım lan ne saf adamlar var diye.. bu da bukadar olmaz dedirtcek cinsten... yazık günah ölen adama en değerli şeyini bir hiç uğruna kaybetti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar