Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Normalde ödediğim miktarın 2 katı harç gözüküyor ekranımda. Acaba böyle bir zam var mı yoksa bende mi sorun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 eskiden kalma borcun olabilir, veya okulu uzattıysan mesela o zaman da artıyo harçlar diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 ya bu artış miktarlarını nerden ögreniorz.hani gecen yıla gore yatırdık ya bu sene ayarlamadıklarından oturu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 400ytl yatırdım ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 1. dönem ne ise 2. dönemde aynısı olur yani birden zam gelme gibi bişey olmaz sınıf atladığında zamlanır o ayrı konu okumadığım okula her sene 350 ytl harç yatırıyom mesela fasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 yok uzatma ve ya herhangi bir extreme durum yok. direk 1. dönemin 2 katı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 kermit said: 1. dönem ne ise 2. dönemde aynısı olur yani birden zam gelme gibi bişey olmaz sınıf atladığında zamlanır o ayrı konu okumadığım okula her sene 350 ytl harç yatırıyom mesela fasda birinci dönem neyse ikinci dönem o olmuyor..3 dönem harç yatırdım 3ünde de farklı yatırdım gene bu dönem de zam var 35ytl civarı. bu da harç bilgilerim. Attached files Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar