Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bursa hakkında bilgi lütfen

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kaç tane Bursa'lı var yahu hiç anlamadım 3 senedir.. Ben, Platon, MayheM, ovchinickov, Todesengel, Zergling, thelegbra arkadaşız zaten buluşuruz, görüşürüz; bekleriz yanımıza yahu yada bi buluşma falan mı düzenlesek altıparmakta havalarda güzelleşiyor. Hımmm.
Mesaj tarihi:
RabbiT said:
Kaç tane Bursa'lı var yahu hiç anlamadım 3 senedir.. Ben, Platon, MayheM, ovchinickov, Todesengel, Zergling, thelegbra arkadaşız zaten buluşuruz, görüşürüz; bekleriz yanımıza yahu yada bi buluşma falan mı düzenlesek altıparmakta havalarda güzelleşiyor. Hımmm.

+1
Mesaj tarihi:
Voys said:
hiç mi sevgiliniz olmadı ''ulan'', ya da hepiniz mi terk edildiniz ''ulan''

hepsi değil büyük bi kısmı ki kız arkadaşım o kısmın dışında hahahaha

RabbiT said:

ben ve Lancelion da Bur-sa-lı-yız :d
Mesaj tarihi:
RabbiT said:

Edit: Serhat seni unutmuşum yahu İstanbul'a gidişin yaramamış bana asddsa.. MyDyingBride var len bide yannış olmaya.
Mesaj tarihi:
ombakkombak said:
Şehir dışındaydım Kent meydanını göremedim daha. Neler var? (özellikle yemek açısından)

bitti ama mağazalar daha tam yerleşmedi, yani erken açtılar bildiğim kadarıyla, işlem sürüyor içeride
Mesaj tarihi:
bursa'ya yavaş yavaş alışıyorum. şöyle bir fitness salonu fiyatlarına baktım da, kimi yerlerde dolarla bile fiyat var. ve çoğu yer 3-6 aylıktan aşağı üyelik yapmıyor. ombakkombak bana carrefour'un arka tarafında domino's pizza'nın oralardaki fitness stop'u önerdi. bir de altın ceylan varmış zannedersem.

uygun bir fitness salonu söyleyebilir misiniz bana? (amele salonu olmayan)

aylık 150 ytl ye kadar verebilirim.
Mesaj tarihi:
ombak sana bir teşekkür borcum var. bugün dediğin fit stop a gittim. aradığım salonu bulmuş oldum. fiyatı da kalitesi de çok iyi. üstelik bu işe yıllarımı vermiş olduğum için bana indirim de yaptı. bana bunu yaptı ya, başka salonlar bedava yapsa gitmem valla.
  • 4 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...