Voys Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 hiç mi sevgiliniz olmadı ''ulan'', ya da hepiniz mi terk edildiniz ''ulan''
RabbiT Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Kaç tane Bursa'lı var yahu hiç anlamadım 3 senedir.. Ben, Platon, MayheM, ovchinickov, Todesengel, Zergling, thelegbra arkadaşız zaten buluşuruz, görüşürüz; bekleriz yanımıza yahu yada bi buluşma falan mı düzenlesek altıparmakta havalarda güzelleşiyor. Hımmm.
Platon Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 RabbiT said: Kaç tane Bursa'lı var yahu hiç anlamadım 3 senedir.. Ben, Platon, MayheM, ovchinickov, Todesengel, Zergling, thelegbra arkadaşız zaten buluşuruz, görüşürüz; bekleriz yanımıza yahu yada bi buluşma falan mı düzenlesek altıparmakta havalarda güzelleşiyor. Hımmm. +1
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 ohooo...biz 2005te Bursalı patiler olarak paintballa bile gitmiştik. Mayhem falan vardı hatta
Mayhem Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 2 paintball düzenledim ben bursa olarak. 3. olabilir aslında. eheh.
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Voys said: hiç mi sevgiliniz olmadı ''ulan'', ya da hepiniz mi terk edildiniz ''ulan'' hepsi değil büyük bi kısmı ki kız arkadaşım o kısmın dışında hahahaha RabbiT said: Kaç tane Bursa'lı var yahu hiç anlamadım 3 senedir.. Ben, Platon, MayheM, ovchinickov, Todesengel, Zergling, thelegbra arkadaşız zaten buluşuruz, görüşürüz; bekleriz yanımıza yahu yada bi buluşma falan mı düzenlesek altıparmakta havalarda güzelleşiyor. Hımmm. ben ve Lancelion da Bur-sa-lı-yız :d
Trigger Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 bende bursalıyım patiden bursalı bi kaç kişiyi tanıyorum buluşma olursa gelirim. kemik:p
MyDyingBride Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 ben adanaliyim gesering bogaring haa
Czentovic Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 paintball guzel olur hic denemedim ama olursa ıyı olur :D
Mayhem Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 en yakın zamanda üçüncüyü düzenlemek lazım o zaman
ombakkombak Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Harbiden güzel olur ama benim gibi üç insan cüssesinde olunca o iş yaş olur...
Czentovic Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 ahahaha mayhem gercekten ıyı olur ciddiye al bu konuyu :)
MyDyingBride Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 baymadi paintball ? bi arapsukru gecesi yapalim ? yada kafaniza gore sakin bir sekilde pasalar gibi icilecek bi mekanda event
thelegbra Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 nah bide buna bakın bi ara plx. http://forum.paticik.com/read.php?26,3155883
ombakkombak Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Şehir dışındaydım Kent meydanını göremedim daha. Neler var? (özellikle yemek açısından)
RabbiT Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 RabbiT said: Kaç tane Bursa'lı var yahu hiç anlamadım 3 senedir.. Ben, Platon, MayheM, ovchinickov, Todesengel, Zergling, thelegbra arkadaşız zaten buluşuruz, görüşürüz; bekleriz yanımıza yahu yada bi buluşma falan mı düzenlesek altıparmakta havalarda güzelleşiyor. Hımmm. Edit: Serhat seni unutmuşum yahu İstanbul'a gidişin yaramamış bana asddsa.. MyDyingBride var len bide yannış olmaya.
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 ombakkombak said: Şehir dışındaydım Kent meydanını göremedim daha. Neler var? (özellikle yemek açısından) bitti ama mağazalar daha tam yerleşmedi, yani erken açtılar bildiğim kadarıyla, işlem sürüyor içeride
la_bombonera Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 bursa'ya yavaş yavaş alışıyorum. şöyle bir fitness salonu fiyatlarına baktım da, kimi yerlerde dolarla bile fiyat var. ve çoğu yer 3-6 aylıktan aşağı üyelik yapmıyor. ombakkombak bana carrefour'un arka tarafında domino's pizza'nın oralardaki fitness stop'u önerdi. bir de altın ceylan varmış zannedersem. uygun bir fitness salonu söyleyebilir misiniz bana? (amele salonu olmayan) aylık 150 ytl ye kadar verebilirim.
ombakkombak Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Benim önerdiğim yer iyidir amele yeri değil. Federasyon'dan belgeli profesyonel milli sporcu ve antrenördür bizim Hikmet abi.
la_bombonera Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 ombak sana bir teşekkür borcum var. bugün dediğin fit stop a gittim. aradığım salonu bulmuş oldum. fiyatı da kalitesi de çok iyi. üstelik bu işe yıllarımı vermiş olduğum için bana indirim de yaptı. bana bunu yaptı ya, başka salonlar bedava yapsa gitmem valla.
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 ee alıştın mı bursaya ve kızlarımıza :D
matama Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 bombenera sana birde ev satalim bursadan bak bunlari biz yapiyoruz :) Karina evleri
Öne çıkan mesajlar