a cup of coffee Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 sabahleyin evden çıkmış herzaman ki gibi okula gidiyordum.okulun tarafa giden tek tip özel iett ler var burada.bi kaçı büyük diğer araçaları orta boy firmanın.bugün büyük olanına denk geldim neyse bindim gene sıkış tıkış tabi üstüsteyiz milletle , fordcular kol geziyor.otobüs 200 300 metre gitti hızını tam almıştı ki adamın tekine çarptı aracın ön kısmının yarısı içeriye gömçürdü patlama gibi bi ses çıktı adamda sürüklendi ve savruldu arkaya doğru..indik baktık falan kan revan içindeydi adam nefes almaya çalışıyordu.herkes telaş içindeydi ben telaştan hızır acili arayın diyeceğime itfaiyeyi arayın itfaiyeyi arasın birileri diyordum sora hafif bi tokatladım kendimi ne itfaiyesi be dedim.tabi sabah sabah psikoloji alt üst oldu birsürüde şey dönüyor aklımdan ve insan ister istemez kendini yerine koyuyor bir acayip oldum sabahtan beri.filmlerde ne rahat izliyosunda çok zor bi durum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 öncelikle geçmiş olsun nerde oldu bu kaza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
a cup of coffee Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 tuzla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Geçmiş olsun. Adam yola atlamıştır falan diycem de İstanbul otobüslerini biliyorum, minibüsler gibi yolda bi tek kendileri var zannediyorlar, 100 metre ilerde yola atlasan frene asılmaz, senin kaçmanı beklerler yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
a cup of coffee Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 abi çok fenaydı ya diyorumya itfaiye çağırın diye bağırıyodum adamlara ben ön taraflardaydm zaten kaza olurkende ama bu hayvanoğluhayvanlar hepsi böyle bu firmanın minibüslerimiz gene iyi buradaki hatta bu ayılara nazaran çok iyiler ama bu hayvanlar çok fena bi kere insan dilinde anlaşamıyosun bunlarla ki bugün adama çarpan heriflede daha önceleri tartışmıştım bi kaç defa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 geçmiş olsun, İstanbulu tam bilemiyorum ama Bursadaki özel halk otobüsleri tam canavar gibi sürüyorlar. Ne kurallara ne ışığa dikkat ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Geçmiş olsun valla burda da haras diye yola çıkıyo minübüs şöförleri. Nasıl olsa çoğunun kendi minibüsü değil ya. İstedikleri gibi kullanıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 geçmiş olsun..belediyeninse araba %0 suçlu oluyor o koyuyor insana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 özel halk otobüslerinden korkuyorum ben onlar yüzünden araba kullanmaktan soğudum eğitim sürüşlerin sahildeki keskin bir virajda bir tanesin yanımdan iki tekerlek üzerinde dönünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 yok artık :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 ilk defa araba kullanan insan psikolojisi ile algıladıklarımı aktardım ben sadece d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Filmlerde falan ölüm kan izlemeye alıştık falan diyodum ama gerçeğini görmek cidden insanı çok kötü ediyor... Lisedeyken beni çok etkileyen bi kaza görmüştüm. Servisle eve dönüyorum. Cam kenarına oturmuştum, yolu seyrediyorum. Sonra servis yavaşladı, bende bizim şeride bakıyodum yandan, böyle kırmızı renk bi iz. Böyle rahat 20-30 metre uzunluğunda boyamış yeri. En sonunda da gazetelerle örtülü bi adam... Ciddi ciddi sürüklemiş kan revan içinde gebertmişler adamı... yazık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar