Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

20th of May 2008

Miraul

Öne çıkan mesajlar

Ya anlamadıgım şey.. Wow cuların hepsini Cocuk AoC nin hepsini +18 yaptınız .. Helal valla .. Nerden cikti bu AoC +18 anlamadım .. Benim bildigim oyundaki kafa koparma ve kan sahneleri yuzunden adamlar oyunu cıkarabilmek için +18 yapmışlar .. Siz inanımıyormusunuz ki oynıyanların hepsinin +18 olacagına ??

Komik ..
Sosyal ağlarda paylaş

ben 2005 hazirandan beri wow oynuyorum yaş 32 bildigim guilddeki arkların coguda +18 ki eski gmlerimizin 2 side evli cocuk sahibi idi. Conan'ın bütün serilerini okudum conan hayranıyım ama bu eldeki makinayı wow icin almıstım 2005/12 de simdi p 4 3000 1024 ram 512 ekran kartı ile oynayabilirmiyim. Su anda bile wowda 20 fps ile oynuyorum,makina alındıgından beri format yemedi.Conan icin yeni makina almaya deger mi?

Edit:imla
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ben 2005 hazirandan beri wow oynuyorum yaş 32 bildigim guilddeki arkların coguda +18 ki eski gmlerimizin 2 side evli cocuk sahibi idi. Conan'ın bütün serilerini okudum conan hayranıyım ama bu eldeki makinayı wow icin almıstım 2005/12 de simdi p 4 3000 1024 ram 512 ekran kartı ile oynayabilirmiyim. Su anda bile wowda 20 fps ile oynuyorum,makina alındıgından beri format yemedi.Conan icin yeni makina almaya deger mi?

Sorularının cevabı burada !
Sosyal ağlarda paylaş

Video Card
Minimum: 128 MB DirectX 9.0c Graphics Card with Shader 2.0 support (NVIDIA GeForce 6800+ / ATI Radeon 9800+)
You Have: NVIDIA GeForce Go 7400 (GeForce Go 7400) PASS
Video Card Features - Minimum attributes of your Video Card Video RAM: Required - 128 MB , You have - 256.0 MB
Video Card 3D Acceleration: Required - Yes , You have - Yes
Video HW Transform & Lighting: Required - Yes , You have - Yes
Vertex Shader Ver.: Required - 2.0 , You have - 3.0
Pixel Shader Ver.: Required - 2.0 , You have - 3.0

hahah go 7400 go vay be sevindim ha. bi ram çaksam ben bu alete 2048 yapsam tamamdır.
Sosyal ağlarda paylaş

KillerLord said:
bu ertelemeler yüzünden oyuna olan ilgiç kaçıyor artık bekle bekle insanın sabrı taşıyuor madem o kadar bug var o zaman aç open beta şeklinde hemde herkez faydalansın görsün daha fazla bug bulma şansın olsun :)

eğer millet bayımış olsa idi wow çokda bitmiş olması gerekirdi 2 yıla yakın bekledim o oyunun çıkması çıktığı geçece oynadım ve benim gibi bekleyen ve açıldığı gece giren milyonlarca insan var...Yani oyunların ertenlemesi ilginin azılmasında çok artırır nedeni ise oyunun üstüne düşdüklerini çıkcak oyunun nereyse hatasız bir şekilde sunulacağını doğurur.Bence ertelenmesini iyi yönden düşünün bizlere sunulcak oyun boş olmaması amacı ile en ince ayrıtısını düşünüyolarki uzutma gereksini hissediyorlar.Beta testleride çıkacaktır oyunun çıkışına 2-3 ay kadar kala açılır tahminen.

WOTLK ile aynı anda sunması AoC açısından cidden kayıp olur her nekadar belirli bir kitleside olsada wowdan çalacağı kısımıda kale alınmayacak kadar az değil bu yüzden WOTLK çıkışını bekleyip milletin görmek istedikerini görmesini sağlayıp sabırla bekleyip bu arada kendi hatalarınını min indirerek sunacaktır oyunu.
Zaten Blizzard bu diğer WH ve AoC beklemeye kalkarsa dahada kayba uğrayacağını bildiğinde bunlardan önce sunacaktır yave riske girip aynı anda sunacaktır WOTLK ki aynı anda sunması Blizzard için avantaj sağlar kendi kitlesi meraktan ve görmek istedikleri boss'lar ve classlar için yeni yerler için alakcatırda WOTLK.Ve Blizzard WOTLK fazlası ile itina ile yapmakta oldu kesindir.
TBC gibi bir hayal kırıklığı olcanı sanmıyorum nedeni gayet net ve açık eğer TBC gibi olursa kendi kendini yok etmiş geçmişe oranla azalmış wow kitlesini kopme kaybetmiş olacaktır bunun farkında olduklarından çıkacak EXP. diğer MMORPG oyunlarla kapışacak derece bir exp olacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

şöyle söyleyim ben wow ve tbc aldım ama inanın pek oynamadım ben ısınamadım belki çok geç başladığımdan belki çizimleri oynadığım diğer oyunlara göre daha basit geldiğinden (benim için) ama şunu biliyorumki wow a senelerini vermiş insanlar wow un eklentisi çıktığında %98 wow karakterlerine devam ederler max lvl olana kadar ben böyle düşünüyorum. Daha sonrasından AOC ye katılabilirler.

Ben 2 sene wow a zaman ayırsam ve max lvl charım olsaydı eklenti paketi ile direk wow a devam eder 2. seçenek olarak AOC bekletirdim.

Ben şuan aktif öyle oynadığım oyun olmadığı ve uzun zamandır AOC beklediğim için bu ertelemeler sıkıyor dedim :)
Sosyal ağlarda paylaş

ya aoc un zaten ne olacagi belirsiz bir oyun. tamam super seyler vaad ediyor ama ayni zamanda riskli seyler (combat sistemi mesela). yani hakkini vererek yaparlarsa 1 adim onde olacak potansiyele sahip bir mmo. blizzard wow ile yillardir domine ediyor mmo piyasasini. ha su gelcek wow bitecek yok bu geliyor wow un sonu diye diye kac oyun cikti piyasaya hepsi yok oldu gibi (muhtesem bir potansiyele sahip olan lotr online gibi).

warhammer biraz daha siyriliyor cunku mazisi var, 40k dan felan zaten bir kitlesi var. ama conan farkli. warhammer ve wotlk ile cakismamali. zaten riskli, bir de oyle bir durumda kalirsa cok zorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

iyi yaptılar ertelemekle,

artık insanlar buglı oyun oynamayı cekemiyo,

eskiden olsa oynardık yıllarca buglı swgde oynadık uoda oynadık, ozaman koymuyodu bana hala pek koymuyo ama insanlar cekemiyo.

idğer tarafta o vea bu şekilde oldukca stabil daha ömrü olan cok fazla insanın oynadığı bi opsiyon varken, yarım yamalak bi sürümle piyasada tutunmak pek mükün değil, sadece yapımınızın adını kötüye cıkarırı ilerde düzeltsenız bile oyunu gelen olmaz.

edit: azalmış wow kitlesi derken? wow kitlesi azalmıyor artıyor benım bildiğim
Sosyal ağlarda paylaş

huun said:
Video Card
Minimum: 128 MB DirectX 9.0c Graphics Card with Shader 2.0 support (NVIDIA GeForce 6800+ / ATI Radeon 9800+)
You Have: NVIDIA GeForce Go 7400 (GeForce Go 7400) PASS
Video Card Features - Minimum attributes of your Video Card Video RAM: Required - 128 MB , You have - 256.0 MB
Vertex Shader Ver.: Required - 2.0 , You have - 3.0
Pixel Shader Ver.: Required - 2.0 , You have - 3.0

hahah go 7400 go vay be sevindim ha. bi ram çaksam ben bu alete 2048 yapsam tamamdır.

minimum'un hepsini pass ediyor benim makine,
hatta recommend'i de geçecek ama, sırf vista olmadığı için, bir de cpu'nun hızı gerekenden hızlı olmasına rağmen adı değişik olduğu için bana "fail" dedi.

CPU
Minimum: Pentium 4/Athlon XP or better
You Have: 2 processors running - Intel(R) Pentium(R) D CPU 3.00GHz PASS
CPU Speed
Minimum: 3 GHz
You Have: 3.01 GHz Performance Rated at 5.43 GHz PASS
System RAM
Minimum: 1 GB
You Have: 2.0 GB PASS
Operating System
Minimum: Windows XP & Vista
You Have: Microsoft Windows XP Professional (Build Service Pack 22600) PASS
Video Card
You Have: NVIDIA GeForce 8800 GT (GeForce 8800 GT) PASS
Video Card Features - Minimum attributes of your Video Card Video RAM: Required - 128 MB , You have - 512.0 MB
Sound Card
Minimum: Yes
You Have: SB X-Fi Audio [9000] PASS
Free Disk Space
Minimum: 3 GB
You Have: 54.4 GB PASS
DVD
Minimum: Yes
You Have: PHILIPS DVDR1628P1 PASS
Sosyal ağlarda paylaş

site yalnızda sayısal olarak değerlendirme yapıyor. Misal radeon 9600 512mb 216 bit bir ekran kartınız varsa buna GREAT diyecektir ama geforce 8600 gt 256mb 128 bitlik bir ekran kartınız varsa buna medium ayarlarda sadece pass diyecektir. Oysa radeon 9600 agp bir kartır 8600gt ise pci-x karttır 9600'ün neredeyse 8 katıdır.

Funcom'un kendi forumlarında yapımcılar ekran kartı perfornmansı olarak Oblivion'u kıskas alın diyorlar ayrıca şöyle bir sınıflandırmaları var. Bana kalırsa biraz ticari, reklam gibi sanki...
sınıflandırmaları şöyle:

1.sınıf full detay
8800gt-gts/atinin xt 2bin serisi veya 8800 gtx full detay

2. sınıf medium detay
8600 gt-gts ve yine ati'nin tx19 serisi

3.sınıf low detay
8500 ve altlarındaki eş değer tüm kartlarla oynanabilirliği böyle sınıflandırılıyor aşşağı yukarı.

Şunu unutmamak gerekiyor raiddeyseniz yada pvp yapıyorsanız ekranınızın önünde aynı anda 10 kişi aksiyon yapıyorsa bunu adam akıllı hiçbir sistem kolaylıkla kaldıramaz. Funcom yüzlerce kişilik aksiyonlardan söz ediyordu. Bu akıl almaz bir olay...

WOW'un o rezil grafiklerinde 3-4 milyarlık sistemleriyle raidde 20 fps alan adamları bilirim. FPS'nin lagla alakası yoktur fps tamamen işletim sistemimizin bir sonucudur.

Ancak standart olan şeyler var bana kalırsa. Öncelikle raminiz kesinlikle 2gb veya daha üstü olması gerek. Eğer erkan kartınız 1. veya 2. sınıfsa kesinlikle o hızların yanında yardımcı olarak bir işlemci.

Açıkçası arkadaşlar bu oyun wow kadar yaygın şekilde ASLA OYNANMAYACAK. ÇÜNKÜ rahatça oynamanız için İSTENİLEN İŞLETİM SİSTEMİ NEREDEN BAKSANIZ 1000-1500 dolar(sadece ekran kartı+anakart+işlemci-ram) Hah 1000 dolar bile az aslında
Sosyal ağlarda paylaş

wowun grafikleri rezil değil.
evet, low poly olabilirler ama mevcut en iyi resolution'a sahip grafikler wow'da.
özellikle yeni kaplamalar oldukça kaliteli.

aoc, oblivion gibi olacaktır büyük ihtimal.
öyle bir durumda 8800 ile hiç sorun olmadan maximum ayarlarda, 7900'da birazcık kasılarak maximum ayarlarda, 6600'da hızlı bir şekilde orta ayarlarda oynamak mümkün olacaktır.

raidde felan problem yaşanacağını sanmam.
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

edit: azalmış wow kitlesi derken? wow kitlesi azalmıyor artıyor benım bildiğim

Hayır azalmakta.wow başlarında 10-11 milyon oyuncu varken şimdilerde bu sayı 5-6 milyonlara kadar düşmüş durumda.Zaten blizzard her ay binlerde oyuncu banlıyor belirli nedenlerle bazıları yapabilecekerin hepsi yapmış artık zevk almıyor bazıları hiç bişe yapmadığından bırakıyor.ha Exp kadar böle belki devam eder mi etmezmi bilmem ama exp ile gene oyuncu sayısnı artırcağına eminim.
Sosyal ağlarda paylaş

nasıl ya ? ne baslarda 10 milyonu, simdi 5-6 milyonu ? blizzard daha 2-3 hafta kadar once zaten 10 milyon kullanıcıyı gectiklerini belirtti ilk kez, 2-3 haftada oynayanların yarısı mı bıraktı ?

http://www.mmorpg.com/discussion2.cfm/thread/164211
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:
wowun grafikleri rezil değil.
evet, low poly olabilirler ama mevcut en iyi resolution'a sahip grafikler wow'da.
özellikle yeni kaplamalar oldukça kaliteli.

aoc, oblivion gibi olacaktır büyük ihtimal.
öyle bir durumda 8800 ile hiç sorun olmadan maximum ayarlarda, 7900'da birazcık kasılarak maximum ayarlarda, 6600'da hızlı bir şekilde orta ayarlarda oynamak mümkün olacaktır.

raidde felan problem yaşanacağını sanmam.

Dediniz kaybettiniz. Bırak 6600'ü 7900 low detail gösteriliyor oyunun tasarımcıları tarafından. Bu kartlara sahip olanlar umutlanıp da oyunda hüsrana uğramasınlar. O kartlarla Conan'ınız yalan, aldığınız oyun da heba olur. Dikkat edin.
Sosyal ağlarda paylaş

10milyon diyorda acılan her accountun toplamı 10milyon
misal ben aldım actım 1 ay oynadım bıraktım onuda sayıyor.
sürekli parasını ödeyen her ay girip oynayanların kesin bi sayısı yok ortada.
ama sanmıyorum cokta düştügünü taş çatlasa 1milyon oyuncu kaybetmiştir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...