Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Essence of Souls down & die

Necrogarth

Öne çıkan mesajlar

sleepingdeath said:
Bknz. Şekil a gereksiz insan gereksiz post örneği.
Rondar said:
bende şimdi geçen hafta kestiğimiz hatta bide üstüne frapslediğim mother shahraz için başlık açsammı
türk guildi değil ama ben türküm ne farkeder
hadi herkes her öldürdüğü için başlık açsın @.@

gereksiz başlık açanlar utansın

@herkimse unuttum adını
25 tane freedomla ttnet kullanan insanın 25 tane isveçliden bi farkı kalmıyor :)
Sosyal ağlarda paylaş

Phlox said:
tebrik etmek isteyenler de mi özel mesaj atsın ? açın bakın offical forumlarda her realmin mesaj yazılabilen progress topici vardır, gayet de güzel bir olaydır. ha her guilde 1 progress topici derseniz tek topic yine daha kolay.

Çok affedersin yanlış anlama ama tebrik saplantılımısın yada gavurların dediği gibi "attention whore"misin.
Alındıysan çok özür dilerim ama saçma birşey bu tebrik etmek isteyen mutlak ÖM de atacakdır.
Sosyal ağlarda paylaş

Forumdaki Yazıya Hitaben: http://forum.paticik.com/read.php?43,3081563,3082281#msg-3082281

Rondar said:
sleepingdeath said:
Bknz. Şekil a gereksiz insan gereksiz post örneği.
Rondar said:
bende şimdi geçen hafta kestiğimiz hatta bide üstüne frapslediğim mother shahraz için başlık açsammı
türk guildi değil ama ben türküm ne farkeder
hadi herkes her öldürdüğü için başlık açsın @.@

gereksiz başlık açanlar utansın

@herkimse unuttum adını
25 tane freedomla ttnet kullanan insanın 25 tane isveçliden bi farkı kalmıyor :)

Komiksin cidden ya neye dayanarak 25 tane insanın yf kullandıgını iddia ediyorsun merak ettim doğrusu.
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi olaylara bir bakalım.

1. Burası WoW-Turk gibi bir official WoW Fan Site değil veya Donanimhaber değil, Paticik. Buranın 2 "yöneticisi" var, Baggio ve ben. Ne yaptık biz? Bir başlık açtık, fikirlerinizi söyleyin dedik. O başlık 2 hafta asılı kaldı, insanlar fikirlerini yazdı, en uygun görülen fikiri uyguladık. WoW Progress Başlığı'nı açtık.

Neden kapadık mesajlara? Çünkü olay bu, en basit anlatımı ile bu. Oraya SS konacak XXX guildi tarafından, bir şekilde o konu dağılacak, uzayacak, flame olacak, sürekli oraya yerli / yersiz mesaj atılacak, kavga olacak, sataşma olacak, ve afedersiniz boku çıkacak.

Progress başlığımız kilitli kalacaktır, güncelleme bizim tarafımızdan yapılacaktır. Varsa fikriniz ÖM ile yazarsınız, varsa şikayetiniz, gerekli kişilere bildirirsiniz. Kimse kimseden üstün değil.

2. Hakarete varıcak, tartışmaların seviyesi kaçan, gereksiz, saçma başlıkları kitleriz. Gereken uyarıları verir, hakederse bölümden tamamen uzaklaştırırız. Düzeni sağlamak gerekecekse, gereği yapılır (Sonunu düşünen Lvl70 olamaz, Kurtlar Vadisi Outlands)

3. Bu başlığın nesi vardı? Tamamen guildinize ayrılmış, resim eklenebilecek bir başlık.

Peki bu?

Eminim bunun da kesin bir sorunu vardır.

Mutlaka bu da sorunludur.

Bir dakika, bir dakika bu da ne?

Yanlış görmüşüz biz, bu sizin bildiğiniz başlıklardan değil.

4. Buraya gelip "ben XXXX, bunun guild lideriyim" diye yazı yazmak maalesef ne bizim yönetimimizi, ne de fikirlerimizi değiştirir. Belli birşeyler var, onlara uyarak gidiyoruz. Sonuçta bu kadar guild var (ki her biri sizin kadar başarılı) Onlar da oynuyor, onlar da kesiyor, ama her biri, Shine olsun, Destination olsun, Lechium olsun, ÖM atıp "Update edebilir misin lütfen?" diyor.

Siz?

"Biz geliriz, başlığımızı açarız, biz buyuz." diyerekten mesajlar, başka üyelere ayar verme çabaları, başka sitelerden örnek vermeler falan. Ne gereği var? Bir açıklayın lütfen. XXXX sitesi size başlık açıp altında 2 moderatör verdiyse, biz de mi aynısı yapalım?

Kusura bakmayın, siz bize uyacaksınız, biz size değil.

Neyse daha yazardım da, işim gücüm var. Bundan sonra lütfen biraz daha uyumlu olursunuz. Herkesin bir sabrı var.
Sosyal ağlarda paylaş

ya ne kirliliği hala anlayabilmiş değilim
en son archimonde (first kill) 18 aralık 2007'de kesildi ve revo guildi tarafından bu foruma post atıldı
o tarihten beri atılmış ilk x down by revo topiği bu kadar abuk topic arasında kirlilik yaratıyorsa diyecek hiç bir şey yok
o zaman temiz topicleri okuyalım
tauren açtım adını filetomu koyayım antrakotmu
accountum hacklendi cafedenmidir (kahve içtim sabaha yatakta uyandım gibi :) )

sabitlenmiş, progress'e, guildin durumuna dair hiçbir sorunun sorulamadığı, yazılamadığı bir topicte tartışın yazın diyorsunuz
WoW Progress Başlığı topic'inin altında mesaj yaz ikonu varda ben mi göremiyorum ?

varolan kullanılışsızlığı eleştirmek ve çözüm önermek yerine koyun modunda devam edin diyorsunuz
ss yolla bitsin. oldu
kestiklerin hakkında konuşma. oldu
yardım isteyenlere l2p de. oldu

ilerleyelim pls
Sosyal ağlarda paylaş

Regalya said:
Çok affedersin yanlış anlama ama tebrik saplantılımısın yada gavurların dediği gibi "attention whore"misin.
Alındıysan çok özür dilerim ama saçma birşey bu tebrik etmek isteyen mutlak ÖM de atacakdır.

lol be, başına afedersin koyup hakaret etmek de yeni moda herhalde. aç şu wow forumuna attığım mesajlara bak, hepsinde mantıklı bir şekilde tartışmaya ya da insanlara yardım etmeye çalıştım. senin gibilerle de çok uğraştım, /shoo please
Sosyal ağlarda paylaş

Drerd şansını zorlama.

İnsanların açtığı başlıkları eleştirmek sana mı kaldı?

Herkesin yazacakları var, isteyen nick sorar, isteyen resim koyar, isteyen (uygun bir şekilde) başarısını belirtir.

Senin "RoS down" başlığın, başkasına göre etkisiz, gereksiz, değersiz bir mesajdır. Sana göre de başkasının "isim" başlığı, gereksiz, değersizdir.

Herşey söylenebilir, herşey yazılabilir ama kimse kimseyi aşağılayamaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Phlox said:

lol be, başına afedersin koyup hakaret etmek de yeni moda herhalde. aç şu wow forumuna attığım mesajlara bak, hepsinde mantıklı bir şekilde tartışmaya ya da insanlara yardım etmeye çalıştım. senin gibilerle de çok uğraştım, /shoo please

Mutlaka çok kişilerle uğraşmışsınızdır,
ama sizde benim önceki mesajlarımı okuduysanız(ki şüpheli yorumunuzdan sonra)kesinlikle sağa sola laf sokan tartışma polemik yaratmaya çalışan bir kişiliğim olmadığını görürsünüz amma velakin tebrik almak istiyorum oraya postlarsam tebrik edemezler niyazında bir atıfda bulunmuşsunuz e pek tabi bunun getirisi olarak "tebrik saplantılı/attention whore" misin gibi bi geri dönüm alabilirsiniz çünki bu durumu dillendirmek için ne türkçede nede ingilizcede çok sayıda sözcük yok dolayısı ile kendimce en uygun olanları seçmeye çalışdım.
Benim gibilerle uğraştığınızı sanmıyorum eşim yokdur.(Oha)
Sosyal ağlarda paylaş

birincisi, umrumda değil birisinin beni ya da guildimi tebrik etmesi, ben bu topicte ve bundan önce açılmış n adet kill topicinde gördüğüm tebrik mesajlarına dayanarak bir yorum yaptım. sen de gelmiş bana yanlış anlama diyerek attention whore demişsin, nesini yanlış anlamayayım ben bunun şimdi ?
artık mesaj atmaya korkar oldum her an bir ayar bağımlısı genç gelip konuyu tartışmaya çevircek diye.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...