Necrogarth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 eos down by revolution gz gz gz emeği gecen herkeze teşekkürler illidan soon .) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 kogıraçuleyşıns Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 çok stres bi boss o ya hiç sevmiom hıh! tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyrent Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 gz! Hangi kısmını sevmedin Mortis? Lock kanalında konuşulanları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 sizi cok congratulate ediyor us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alinni Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Tebrikler ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Hala konu başlığını deşifre etmeye çalışıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necrogarth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Hala konu başlığını deşifre etmeye çalışıyorum said: şifreli mesaj yazmadığımı sanmıyorum google diye bir icat var eğer anlamadıysan yazar ne olduğunu öğrenirsin onuda beceremiyorsan atlasloot diye bir addon var onu indirmeni tavisiye ederim... şaka yaptığını varsıyorum bu arada eheh .) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Necrogarth said: Hala konu başlığını deşifre etmeye çalışıyorum said: şifreli mesaj yazmadığımı sanmıyorum google diye bir icat var eğer anlamadıysan yazar ne olduğunu öğrenirsin onuda beceremiyorsan atlasloot diye bir addon var onu indirmeni tavisiye ederim... şaka yaptığını varsıyorum bu arada eheh .)Essence of Souls kismina takilmamis arkadas ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Tebrikler. Baya bi topic kirliliği oluyor her guildin kesilen önemli bossları için topic acılınca guildler progresslerini kendi başlıkları altında toplarlarsa çok güzel olacak sizin topic vesilesi ile söylemiş olayım. //edit: Guildlet > Guildler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Kaede said: Hala konu başlığını deşifre etmeye çalışıyorum Arkadaş burda kendi ingilizcesi fevkaladenin fevkinde olduğundan senin başlıkta yazdığın down & die kısmını eleştirmiş.Eleştirmemiş resmen sövmüş.Kendi o şahane ingilizcesiyle biraz başlık açsada görsek keşke.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviant Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 epeydir sesiniz soluğunuz çıkmıyordu.. tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Necrogarth said: Hala konu başlığını deşifre etmeye çalışıyorum said: şifreli mesaj yazmadığımı sanmıyorum google diye bir icat var eğer anlamadıysan yazar ne olduğunu öğrenirsin onuda beceremiyorsan atlasloot diye bir addon var onu indirmeni tavisiye ederim... şaka yaptığını varsıyorum bu arada eheh .)öncelikle Necrogarth said: şifreli mesaj yazmadığımı sanmıyorum derken ne demeye çalışmışssın, anlamak inan çok zor. türkçenin bir lehçesi olsa gerek. ayrıca başlık da hakkatten gülünç.. balonla gelip ayar verenleri ise hiç sevmeyiz.. ----- KosPer said: Kaede said: Hala konu başlığını deşifre etmeye çalışıyorum Arkadaş burda kendi ingilizcesi fevkaladenin fevkinde olduğundan senin başlıkta yazdığın down & die kısmını eleştirmiş.Eleştirmemiş resmen sövmüş.Kendi o şahane ingilizcesiyle biraz başlık açsada görsek keşke..bizim güzel wow bölümüzde bu şekilde "aşırı" ayarlara yer yok, hala bunu nasıl anlayamadınız hayret ediyorum. yetkililer bazı şeylere müdahale etmiyor diye hiçbirşeyi görmediklerini sanmayın. adam esprili ufak bir laf etmiş, ve evet başlık garip bi başlık. ki paticikte yıllanmış üye de olsa, balonlu üye de olsa, açtığı başlıkta bi komiklik veya arıza varsa bu dileg etirilir, hep beraber gülünür. bunu kaldıramayanlar laf sokma çabası güderse karşılığını alır. ha bi de kraldan çok kralcılar var şekil 1 A hemen üstte, onlar da zamanla herkes tarafından bellenir, muhabbetlerde muhattap alınmaz. bu yazımı okuduktan sonra bir de gidip kurallar bölümünü tamamen okumanızı tavsiye ediyorum. laf sokmak isteyen özel msj atsın gerekli ayarı veririm, burayı çarşamba pazarına çevirmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 İnsanların canı sıkılıyor şu sıralar sanırım o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 o degilde, kac kere her kestiginiz bossa konu acmayin dendi, hala devam ediyosunuz. baslik sacma, neden ingilizce anlamis degilim. arkadasta onu belirtmis, gereksiz gerilmenin anlami yok. kesmissiniz her ne ise, tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 anlayana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drerd Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 forum kirliliği meselesi hakkında fikrimi söyleyeyim bir guild saat başı yeni boss kesmiyor, o yüzden her dakika sanki şu down bu down gibi topicler açılmış gibi ağır doz anlamsız eleştiriler geliyor hep bir guildin boss indirip bunu burada söylemesi, açtığı karaktere isim arayanların topicleri gibi aynı kefeye konuyor bu eleştirileri yapan kişiler neden aşağıda sayacağım topiclere 1 kere bile kardeşim forum kirliliği demez merak ediyorum. buyrun: Night Elf Hunter isim önerisi Paladinim için isim Rogue lar benden nefret ediyor :( 1!!1! » Penthesilea beni unuttu » bunlar en basit örnekler rahatsız oluyorsan okumazsın, ilgilenmiyorsan okumazsın birilerini aşağılayıcı yada hakaret dolu bir topicse forum editörleri zaten siler atar konu kapanır ama birileri birşeyler başarmış ve sevincini paylaşmak istiyorsa da vay efendim kirlilik diyecekseniz tüm topiclerde görmek isterim bu arkadaşları yada aynı eleştirileri (buyrun) Archimonde downed by Destination » Kael'thas Down! By Denovo » Lady Vashj Down by Invadoria » Kael'thas Sunstrider Down! by Shine » gibi topiclerin içinde de görelim ki herkese aynı eleştirel yaklaşımda bu kişi yada kişiler diyelim ROS'un bir türk guildi tarafından ilk kesilişi olduğunu hatırlatırım. o yüzden bu topicin burda olmasını bunu bilen herkes doğal karşılar yada karşılamalı. karşılayamıyorsan okuma, okuyorsan objektif oku, eleştireceksen aynı durumda olan tüm topiclerde eleştir ki herkes hatalı-herkes eleştiriliyor densin ve yazacak herkes dikkat etsin ha sen burda eleştirir diğerinde gıkını çıkarmazsan eleştirini ben dahil kimse kaale almaz. bu topic vesilesi ile böyle bir sorun dile getiriliyorsa bence aynı topic vesileleri diğer başlıklar altına da copy paste ile konabilir ve kirlilik önlenir madem bu topic kirliliğin ana nedeni ise yada şöyle yapılır revolution guildi progress durumunu bu foruma yollamaz, yazmaz. tek noktaya eleştiri yapıyorsanız art niyet aranır ki olduğunu düşünüyorum açıkcası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Yahu atar yapacak birsey yok. Kabul edelim cok komik bir ingilizce kullanilmis baslikta, anlamsiz daha dogrusu, bikac kisi de buna takilmis. Ben de ucundan dokundurdum acikcasi. Sonra feci bir atar gelmis, yok iste sizin ingilizceniz cok iyi zaten vs, o koparmis biraz ipleri. Bir veya iki kisi de kendi fikrini belirtmis surekli progres basligi aciliyor diye, bu tartismamsi seyle alakasi falan yok o olayin, sen de gelmis ona yagdirmissin : ) Kutlarim ben de, insallah bizim VAY AK'da bu noktalara gelebilir, ama biraz daha sakin olunuz lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Beyler, daha önceden de anlatmış, uyarmıştık. Başarınızı göstermek istemeniz en doğal haklarınızdan bir tanesi. Zor (kimilerine göre basit, kimilerine göre anlamsız) birşey yapmışsınız, ilk başta tebrik etmek isterim. Nitekim, birkaç arkadaşın da bahsettiği gibi, HER boss için yeni başlık açıyorsunuz. Türk first (süper tabir :p) olabilirsiniz, gurur verici birşey tabiki ama verdiğiniz örneklere bakalım: Lady Vashj down / kesildi / süründü by XXXXX Kael'thas öldü / biçtik / lootladık / lol'ed by XXXXX Archimonde vs.vs.vs.vs. Bunlar her instance'ın en son bossları, bir nevi atlama taşları, onların bu olayı gerçekleştirip burada başlık açmalarını normal karşılayabiliriz, ancak: Supremus down Gurtogg down Rage Winterchill down Bunlar, yine şahsıma göre, gereksiz oluyor. Progress başlığını ben güncelliyorum ve Revolution gibi başarılı olan en az 3 - 4 guild daha var. Hepsi ÖM atarak bildiriyor ne yaptıklarını, ama Revolution artık havasından mıdır, artisliğinden midir, gereksiz gördüğünden midir bilinmez, XXXXX down by Revo diye bir başlık açıp, (hak etmiş oldukları ama bence ciddi abartılan) bragginglerini yapıyorlar. Kıssadan hisse, lütfen bir dahaki sefere her kestiğiniz yeni boss için eğer ciddi anlamda bir başarı değil ise (WorldFirst, ServerFirst, EuFirst, HordeFirst) başlık açılmasın. Guild olarak bu Progress olayı ile ilgilenmiyorsanız da bilelim. Not: Lütfen kalkıpta "kıskanıyorsunuz, çekemiyorsunuz, başkaları yapınca bööle oluyor" muhabbetlerine girmeyiniz, varsa düzeltip, uyaracağınız birşey bana ÖM atın. Not 2: Konu daha fazla uzarsa kapatılacaktır. Not 3: I lub yu alle <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 realm forumlarındaki gibi progress topiclerine yazılsa bunlar yeni topic yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vandyke Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 bu gangreni seviyorum arkadaş adam güzel konuşuyor yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rondar Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Reliquary of Souls :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Masterım yazmış doğrusu ama, şu kadar gereksiz topic varken bir türk guildinin progress başlığı neden bu kadar rahatsız etti acaba ben bunda art niyet ararım, başlığa gelince gayet uğraştırıcı stressli bir bossdan sonra böyle eğlenceli bir başlık olması, türkçemizi "Turkche"'leştirenleri biraz bozmuş sanırım neyse ne zaten, yetkilide yazmış ama bence o da ne yazdığını bilmiyor madem böle forum istemiyorsun/uz sabit bir başlık tutarsınız sorun ortadan kalkar. Ashseeker aka Balonlu Üye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Gangren said: her instance'ın en son bossları, bir nevi atlama taşları, onların bu olayı gerçekleştirip burada başlık açmalarını normal karşılayabiliriz, yanlis hatirlamiorsam revolution progress diye bi konunuz vardi zaten baya eski. yeni boss lari kestikce screenshotlari oraya koysaniz ordan konusulsa daha mantikli olurdu her boss a konu acmak yerine.insanlarda revolution die arattiginda 500 tane konu cikmaz, bunlar ne yapmis die bakmak istediginde 500 tane konu arasinda kaybolmazdi( butun guildler icin gecerli) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Dragonmax said: ayrıca başlık da hakkatten gülünç.. balonla gelip ayar verenleri ise hiç sevmeyiz.. Balon sorun olsaydı o balon şimdiye kadar patlardı buyur üye profilime bak ne zamandan beri üyeyim belki yazmaktan çok okumayı seviyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar