Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hırsız.

faerie

Öne çıkan mesajlar

geçmiş olsun.

ama iyi tarafından bakmak lazım. geçenlerde bizim bi arkadaşın başına gelmiş şeyi anlatayım.

kız uyurken girmiş hırsız. her tarafı toplamış götürmüş. en son kızın odasına gelmiş. kız yusuf yusuf tabi, uyuyor gibi yapıyor ne yapsın. herif gelmiş, odanın kapısında yarım saat dikilmiş kızı izlemiş. yavaş yavaş yaklaşmış böyle. sonra eğilmiş kulağın "uyumadığını biliyorum" diye fısıldamış çıkmış evden. kız şoklarda tabi sdf. şimdi tek kalamıyor evde.

hala o evde tek kalacak mısın? böyle hırsız modellerimiz de mevcut yani.
Sosyal ağlarda paylaş

CaNNi said:
çıktığın 2 saat boyunca dışarda olduğunu gören tanık var mı?

evet yanımdaki 2 kişi + yaptigim alisverisin fisleri :)

Finkel said:
eviniz kaçıncı katta bide?

2,

agaca tirmanan atletik bi hırsız arıyorum.
bi de üstü kedimin dökülen kıllarıyla kaplı olsa gerek
Sosyal ağlarda paylaş

Bize de girmişti. İlginç bir psikoloji oluştu sonra, öyle bir içimde kalmış ki şerefsizin birinin evime girip öyle, toplayıp çıkması, apartmandan gecenin bir vakti "şüpheli" bir ses duyarsam direk şöminenin yanında duran odun kıracağını alıp apartmanı geziyodum zorla girmeye çalışan birini yakalarım diye.
Sosyal ağlarda paylaş

utopia said:
geçmiş olsun.

ama iyi tarafından bakmak lazım. geçenlerde bizim bi arkadaşın başına gelmiş şeyi anlatayım.

kız uyurken girmiş hırsız. her tarafı toplamış götürmüş. en son kızın odasına gelmiş. kız yusuf yusuf tabi, uyuyor gibi yapıyor ne yapsın. herif gelmiş, odanın kapısında yarım saat dikilmiş kızı izlemiş. yavaş yavaş yaklaşmış böyle. sonra eğilmiş kulağın "uyumadığını biliyorum" diye fısıldamış çıkmış evden. kız şoklarda tabi sdf. şimdi tek kalamıyor evde.

üzerine bir MSN konşması:
kapuska ben, nathaniel darkrider..

Nathaniel:
selin'in
Nathaniel:
yazdığı olay
Nathaniel:
efsaneymiş
Nathaniel:
EUHFIAEUHFEA
Kapuska:
selin ?
Nathaniel:
Utopia
Kapuska:
yalan olm o
Kapuska:
yok öle bi hırsız türkiyede aq
Kapuska:
filmde falan belki aasdasd
Nathaniel:
çok var onlardan
Nathaniel:
ya gazetede okumuştum
Nathaniel:
herif girmiş eve
Nathaniel:
kız tekmiş
Nathaniel:
bıçak dayamış soyundurmuş
Nathaniel:
duş aldırmış
Kapuska:
o.O
Nathaniel:
izlemiş ya
Kapuska:
O.o
Kapuska:
O.O
Nathaniel:
sonra kaçıp gitmiş
Nathaniel:
AEUIHFEAUIHFEA
Nathaniel:
tecavüz et bari
Nathaniel:
hayvanoğlu hayvan
Kapuska:
yani aq
Kapuska:
AUZHAUZHAUHZUZ
Nathaniel:
DSFSDFSD
Sosyal ağlarda paylaş

utopia said:
geçmiş olsun.

Arkadaşın seni iyi kandırmış selim. Şehir efsanesi o. Google'da uyumadığı biliyorum diye aratsan çıkar.

Çıktı valla

Sosyal ağlarda paylaş

Bu daha güzel bi hikaye :D

[hr]

İngiltere'de okuyan iki Türk kızı yurttta aynı odada kalıyorlarmış. Bir gece kizlardan biri arkadaşının evine ders çalışmak için gidecekmiş.

Diğer kızla vedalaşıp çıkmış ama daha yurttan 100 metre falan uzaklaşmış ki ders kitaplarından birini unuttuğunu farketmiş. Odaya geri dönmüş tabiyatıyla. Kapıyı açtığında ışıkların kapalı olduğunu görmüş. "Banu yattı heralde" diye düşünüp ayaklarının ucuna basa basa karanlıkta kitabını aramış. Bulamayınca da, "Şimdi kızcağızı rahatsız etmeyim, nasılsa arkadaşımda aynı kitaptan var. İdare ederiz artık" deyip çıkıp gitmiş. Ertesi sabah sınavdan sonra odasına döndüğünde bir de ne görsün! Oda baştan aşağı kan içinde! Arkadaşının vücudu da parçalar halinde oraya buraya dağıtılmış.

Duvarda da (muhtemelen kızın kanıyla yazılmış) bir yazı varmış:
Aren't you glad, you didn't turn on the lights?

(Işıkları açmadığın için memnun musun?)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...