utopia Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 geçmiş olsun. ama iyi tarafından bakmak lazım. geçenlerde bizim bi arkadaşın başına gelmiş şeyi anlatayım. kız uyurken girmiş hırsız. her tarafı toplamış götürmüş. en son kızın odasına gelmiş. kız yusuf yusuf tabi, uyuyor gibi yapıyor ne yapsın. herif gelmiş, odanın kapısında yarım saat dikilmiş kızı izlemiş. yavaş yavaş yaklaşmış böyle. sonra eğilmiş kulağın "uyumadığını biliyorum" diye fısıldamış çıkmış evden. kız şoklarda tabi sdf. şimdi tek kalamıyor evde. hala o evde tek kalacak mısın? böyle hırsız modellerimiz de mevcut yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
faerie Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 CaNNi said: çıktığın 2 saat boyunca dışarda olduğunu gören tanık var mı? evet yanımdaki 2 kişi + yaptigim alisverisin fisleri :) Finkel said: eviniz kaçıncı katta bide? 2, agaca tirmanan atletik bi hırsız arıyorum. bi de üstü kedimin dökülen kıllarıyla kaplı olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
faerie Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 utopia said: hala o evde tek kalacak mısın? böyle hırsız modellerimiz de mevcut yani. kalcam tabi. vururum adamı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 kedinin üstünden parmak izi arayın.:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 faerie said: utopia said: hala o evde tek kalacak mısın? böyle hırsız modellerimiz de mevcut yani. kalcam tabi. vururum adamı :P yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
faerie Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 adamınbiri said: kedinin üstünden parmak izi arayın.:S kedim su an tanımadıgı biri yaklasinca üstüne atlıyo :D durumu müsait diil. sana küfretcektim unuttum. gel sen msne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 faerie said: agaca tirmanan atletik bi hırsız arıyorumAHAHAHA arkadaş arıyorum adsasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
faerie Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 OHA bilincaltima gel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 çok mu yalnızsın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 agrı kesici kullanıyorsan kendi icinde fight club olmuşsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
faerie Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 kimse beni sevmiyoo :( yoo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 en güzeli benim gibi ankaranın öğrenci mekanı 100yıldan gibi bi yerden ev tutmak. bırak hırsızı insan bile yok. köpeklerle arkadaş oldum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 geçmiş olsn..cana gelen mala gelsin demek lazım.. tabanca neysede tüfek O.o çüş.. o fikri bşver.. ilerde yannız yaşicam diosan herşeyi göze alman lazım tabi..oda kız başına zor olsa gerek.ana caddeden filan ev tut bari.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Bize de girmişti. İlginç bir psikoloji oluştu sonra, öyle bir içimde kalmış ki şerefsizin birinin evime girip öyle, toplayıp çıkması, apartmandan gecenin bir vakti "şüpheli" bir ses duyarsam direk şöminenin yanında duran odun kıracağını alıp apartmanı geziyodum zorla girmeye çalışan birini yakalarım diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 faerie said: kimse beni sevmiyoo :( ayıp ettin hea biz neyiz burda HIH. ahfuaheufhae:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 bunu bekliyodum ahaha...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
faerie Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 adamınbiri said: faerie said: kimse beni sevmiyoo :( ayıp ettin hea biz neyiz burda HIH. ahfuaheufhae:D merdiven asfdsad :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 "çok yalnızım atam" * ağlama efekti * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 lehn merdiven falan deme evi ben soydum sancaklar ahufae:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
faerie Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 dahiyane fikrini acikla ama topluma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 utopia said: geçmiş olsun. ama iyi tarafından bakmak lazım. geçenlerde bizim bi arkadaşın başına gelmiş şeyi anlatayım. kız uyurken girmiş hırsız. her tarafı toplamış götürmüş. en son kızın odasına gelmiş. kız yusuf yusuf tabi, uyuyor gibi yapıyor ne yapsın. herif gelmiş, odanın kapısında yarım saat dikilmiş kızı izlemiş. yavaş yavaş yaklaşmış böyle. sonra eğilmiş kulağın "uyumadığını biliyorum" diye fısıldamış çıkmış evden. kız şoklarda tabi sdf. şimdi tek kalamıyor evde. hala o evde tek kalacak mısın? böyle hırsız modellerimiz de mevcut yani. üzerine bir MSN konşması: kapuska ben, nathaniel darkrider.. Nathaniel: selin'in Nathaniel: yazdığı olay Nathaniel: efsaneymiş Nathaniel: EUHFIAEUHFEA Kapuska: selin ? Nathaniel: Utopia Kapuska: yalan olm o Kapuska: yok öle bi hırsız türkiyede aq Kapuska: filmde falan belki aasdasd Nathaniel: çok var onlardan Nathaniel: ya gazetede okumuştum Nathaniel: herif girmiş eve Nathaniel: kız tekmiş Nathaniel: bıçak dayamış soyundurmuş Nathaniel: duş aldırmış Kapuska: o.O Nathaniel: izlemiş ya Kapuska: O.o Kapuska: O.O Nathaniel: sonra kaçıp gitmiş Nathaniel: AEUIHFEAUIHFEA Nathaniel: tecavüz et bari Nathaniel: hayvanoğlu hayvan Kapuska: yani aq Kapuska: AUZHAUZHAUHZUZ Nathaniel: DSFSDFSD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 utopia said: geçmiş olsun. ama iyi tarafından bakmak lazım. geçenlerde bizim bi arkadaşın başına gelmiş şeyi anlatayım. kız uyurken girmiş hırsız. her tarafı toplamış götürmüş. en son kızın odasına gelmiş. kız yusuf yusuf tabi, uyuyor gibi yapıyor ne yapsın. herif gelmiş, odanın kapısında yarım saat dikilmiş kızı izlemiş. yavaş yavaş yaklaşmış böyle. sonra eğilmiş kulağın "uyumadığını biliyorum" diye fısıldamış çıkmış evden. kız şoklarda tabi sdf. şimdi tek kalamıyor evde. hala o evde tek kalacak mısın? böyle hırsız modellerimiz de mevcut yani. Arkadaşın seni iyi kandırmış selim. Şehir efsanesi o. Google'da uyumadığı biliyorum diye aratsan çıkar. Çıktı valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Bu daha güzel bi hikaye :D [hr] İngiltere'de okuyan iki Türk kızı yurttta aynı odada kalıyorlarmış. Bir gece kizlardan biri arkadaşının evine ders çalışmak için gidecekmiş. Diğer kızla vedalaşıp çıkmış ama daha yurttan 100 metre falan uzaklaşmış ki ders kitaplarından birini unuttuğunu farketmiş. Odaya geri dönmüş tabiyatıyla. Kapıyı açtığında ışıkların kapalı olduğunu görmüş. "Banu yattı heralde" diye düşünüp ayaklarının ucuna basa basa karanlıkta kitabını aramış. Bulamayınca da, "Şimdi kızcağızı rahatsız etmeyim, nasılsa arkadaşımda aynı kitaptan var. İdare ederiz artık" deyip çıkıp gitmiş. Ertesi sabah sınavdan sonra odasına döndüğünde bir de ne görsün! Oda baştan aşağı kan içinde! Arkadaşının vücudu da parçalar halinde oraya buraya dağıtılmış. Duvarda da (muhtemelen kızın kanıyla yazılmış) bir yazı varmış: Aren't you glad, you didn't turn on the lights? (Işıkları açmadığın için memnun musun?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Ohşşşş geçmiş olsun. Öyle hırsız gelcek ben uyurken kulağıma uyumadığını biliyorum diycek paralarım o adamı.(cazgırsmiley) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
faerie Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 ben vururum :D o hikaye 10 sene önce bizi korkutmak icin yazliktaki abilerin anlattigi biseydi ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar