Luinir Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Saat 19.00 da Ali Sami Yen Lincoln, Linderoth, Ayhan, Okan sakat. Bursa son haftalarda düşüşte, kazanacağımızı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 2-1 gs yencek gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Bursa kötü gidiyor,onlarda hırs yapabilir dönüş yapmak için.Superb comeback yaparlar belki ama GS alır %70... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 4-1 geçiyo içimden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Hakan Şükür 11'de. Korkunç. Ayrıca Carrusca'nın geçen maçtaki müthiş performansından sonra bugün 11'de çıkması lazımdı bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 nasıl gidiyor maç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Bi penaltımız verilmedi, kavga çıktı. Göbekteki 2 oyuncusu srı kartlı Bursa'nın. Onun dışında çekişmeli ve hızlı bir maç oluyor fakat net pozisyon yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 dk.25 Nonda attı bi tane. İsmail topu ıskaladı, Nonda karşı karşıya kaldı ve affetmeden astı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Nonda 1-0.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Nonda gol kralı olsun plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 yutubtaki komik hatalı yenilen gollere bir yenisini ekledi oradaki bursalı futbolcu. 1-0 bitti ilk yarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 izlemiyorum maçı sanırım sıkıcı geçiyo.ayrıca cimbomun kadroya baktımda tek yabancıyla oynuyo adamlar be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 1-0 hala sanırım duraklamalar. edit: maç bitti..nolur akşam şu maçı izleyin. böyle bir hakem olamaz. 90+3te maçın son pozisyonunu nolur izlesin herkes.karete+sokak dövüşünden çıkma hareketler ardarda faul yok üstüne faul bekleyen barış elle durdurdu topu faul yok en son da iki takım oyuncuları birbirine dalınca da birer sarı kart. saydığım fauller de yardımcı ve orta hakemin burun dibinde gerçekleşiyor onları da belirteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 maç bitti. 1-0 gratz. kimse puan kaybetmio lan deli geçicek bu son dönem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 desenize hakemlere kulaklıklar yaramış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 futbol göremedim sahada neyse herşeye rağmen kayıpsız geçmek güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 haha yarin bursali arkadaslari kizdirayim haha bu arada Bursada okuyorum sinif %95 Bursasporlu. bigun bi dalacaklar kurtulusum olmayacak haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Şimdi maçın özetini izledim neredeyse her dakikası küfür edilmiş. Tff ceza verecek mi gs ye merak ediyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rLx Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 yo bi kaç dakka küfür yoqtuggg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 yani özet görüntülerin neredeyse hepsinde butun mac değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 bu hakeme kim verdi hakemlik sertifikasını ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 deli kavga olmuş şimdi izledim de. ben hakem olsam en az 5 kişi kırmızı yerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 bjk maçında 16 sn küfür oldu diye saha kapandı şimdi bakalım saatlerce edilen küfürleri kim duymayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 İlk seferde saha kapanmıyor; uyarı ve para cezası veriliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 geçen sefer ayhan 1 dakikanın üzerinde küfür edildi diye almıştık cezayı hemde uyarısız ilkinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar