Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 ultrAslan said: Yok seriat denilen sey, eline keles alip basini örtüp saga sola saldirmak demek carpitma konuyu lütfen malik. Evet modern hukuk kurallarına değil sadece din kitabından yola çıkarak hukuk yaratılmaya çalışılan yerlerde bu oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 malik said: bir kere daha tekrarlayabilirim tabi . "kur'an'daki ayetlerden, peygamberin sözlerinden çıkarılan, dinî temellere dayanan müslümanlık kanunları, islâm hukuku." ha buna geçit vermezsen savaş sebebi bu :) Bu ulke cok seriatci gordu , ruzgarda saga sola sallandilar. 1923'ten beri seriat yasak , hani kimse savas ilan edemedi. GOT ister seriat getirmek bu ulkeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 şeriat kuran adına ülkeyi iktidarı bulunduranların kendi kafalarına göre yönetmesidir. arabistanda krallık, iranda seçim olur ama parlementer oligarşi, malezyada parlementer monarşi, mısırda parlementer monarşi ve dikdatörlük gibi bir şey, libyada dikdatörlük fakat yerel yönetim seçimleri şeklini alır. maksat yönetime dindarlık ve din adına yapıyorum ayaklarına yatmaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 sübyanın dudağını vatoz gibi sömüren molla resmine bittim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 İsteyen ÖM ile yollasın resimler. Gene amaçtan saptı topik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar