Greeny Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 sarcasm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Voys said: çocuklara, köpeklere saldıran insan yok mu? Sonuç değişiyor mu?O da zarar veriyor o da ...Hatta düşününce öyle bir durumdaki insan-köpek farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 yavru bi kurt alıp besleyecem ben de. sora karda yürüyüp at the heart of winter dinleyecem mütemadiyen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 adamınbiri said: Voys said: ben savunuyorum pitbull ları. naturel selection. güçlü olan hayatta kalır. pitbull sayesindede insan ırkı güçsüz halkalarından kurtulup güçlü nesillerle devam edecek. oha çok güzel saçmalamışsın voys +rep natural birşey yokki köpek belirli genlere sahip olması için yaratıldı kırma köpek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 güçlü olan yaşar felsefemi etkılemıyor kırma olup olmaması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 greeny ve jedi, itiniz elinizden çıktığı an sorumluluk sizdedir. saldırmazdı bu köpek, o melek gibidir, bunlar golden angel, pitbull terrier,smart k9 hiç görmedim yok. eğerki 1 it bana saldırırsa bu bahsettiğimiz şekilde, yanimda emanet varsa çekinmeden iti öldürürüm. bazen azmış süs itleri oluyor sağa sola koşuyor milletin üstüne, ulan kılından tüyünden salyasından hoşlanmıyorum. yapışıyor bacagına. koyuyorum tekmeyi, sahibi zırlıyor bu sefer. sorumsuz hayvan. anlamıyorum ya, kalablaık yerlerde çok rahat itler insan içinde dolaştırılıyor, ulna geliyor yalamaya kasıyor, bacagına sürttürüyor ( o anlamda değil, genel vücudunu), kılları üzerime, hiç sevmediğim şey. tekmele dur köpeği sonra, niye tekmeledin olsun. almış eline arjantinin, bahçeli 7. nin zibidisi elinde k9 sağa sola artis artis yürüyor. pitbull şöyle, pitbull böyle diyip ben biliyorum vesaire diyip siz bir bok bilmiyorsunuza getirmeyin. pitbull i insan içinde dolaştıramazsın. bu kadar basit. geçenki gazetede 3 tane it savunucusu kadın çıkmış, yazık belediye sokak köpeklerini öldürüyor diyor. acıklı acıklı bakıyor. belki geçen gün üstüme saldıran 20 tane itten bir kaçıydı o itler. tabi sen osura osura uyuyorudn hanfendi. gecenin 2 sinde nereye kaçıcam şaşırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 hayvanseverler japanese bug fights'taki böcekleri korusa ya :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Spastik_Serce said: emanet varsa çekinmeden iti öldürürüm. koyuyorum tekmeyi pitbull i insan içinde dolaştıramazsın. bu kadar basit. Şu laflardan sonra bilmiyorum cevap vermeli miyim. Ağır laflar kullanırdım da ayıptır forum içinde. Herşeyi geçiyorum, köpek sana sürttü, sırnaştı diye niye tekme koyuyorsun abi? Ne demek lazım burada, çok abisin ağasın, kurtlar vadisisin affetmiyorsun fln mi? Bilgin olsun forumdan böyle tavırlarla kız kaldıramazsın. Zor yani, büyük konuşmayayım gene de. Senin gibi bir psikopat çıkar fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Şehrin göbeğinde, apartmanlarda köpek beslemek çok abuk bişe. Bir kere şunu söyleyeyim ben köpekleri çok severim ve uzun yıllar besledim, son 6 senedir geniş bir alanım olmadığı için köpeklerle istediğim kadar haşır neşir olamıyorum. İnsanların çoğu özellikle büyük köpeklerden çekinir haklı olarak. Şimdi sen kendine ait, geniş bir yerin olmadığı halde köpek besleyeceğim diye dar alana hayvanı hapsederek zaten hayvana kötülük yapıyorsun, üstüne insanların gezip tozduğu kalabalık alanlara bu hayvanı çıkartarak insanları tedirgin ediyorsun. Bu ne hayvanseverliğe, ne topluma saygı anlayışına sığmıyor. Sen köpeğine sahip çıkamayıp millete sürttürüyorsan, adam da tekmeyi basar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Şehir içinde apartmanda köpek bakmak yanlış değil. Çok güzel üstesinden gelenler var. Köpeğin cinsinden boyutundan çok sahibinin eğitimiyle alakalı birşey köpeğin sokakta insanları rahatsız edip etmemesi... Avrupada mesela köpekler sahiplerinin yanında tasmasız geziyor. Mağazalara köpekleriyle birlikte giriyorlar çıkıyorlar. Toplu taşıma araçlarına bile köpekleriyle biniyorlar. Ben isviçredeyken otobüste yanıma bi adam kocaman alman kurduyla geldiç Tasması yok. Köpek sahibinin ayaklarının altına yattı ineceği durağa yaklaştıklarını hissedince kalktı tekrar... Ne bi havlama, ne bi kimseye saldırma, ne sağa solu pisletme, hiç birşey yok hayvanda... Onlar yapabiliyorsa bizim de yapabiliyor olmamız lazım. Sen köpeğini eğitmezsen korkan biri yanından geçerken korktuğunu anlar ona havlamaya başlar, daha çok problem yaratır. Sen köpeğini eğitmezsen gider adamın arabasının lastiğine çişini yapar, adamla papaz olursun. Ama pitbull u öyle eğitemiyosun işte. Tasmasız pitbull gezdirebilecek baba yiğit yok... Ondan tehlikeli bu köpek deniyor işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Tasmasız köpek gezdirmek komple saçma zaten insan içinde. Ben orman içindeyim rahatım, şehir içinde olanlar için zor bir durum. 2 aylık köpeğimi bile tasmayla dolaştırıyorum inersem tophaneye. Lazım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 huun said: Sen köpeğine sahip çıkamayıp millete sürttürüyorsan, adam da tekmeyi basar. Köpeğin sana sürtmesinin ne gibi bir tekmeyi basmalık sakıncası olabilir, anlayamıyorum siz "insanları". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 @Spastik_Serce; ağzına diline sağlık hocam. İçimdekileri çok güzel dillendirmişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 bence köpek vb hayvanların sahipleri kursa gitmek zorunda! sertifikası olmadan hayvan almamaları gerek. ve sertifikanın da sınıfları olmalı ona göre hangi türe sahip olabilceğini belirlenmeli bilinçsizce hayvan yetiştirme hem başka insanlara zara hem de hayvana yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Pitbull diger kopeklere gore daha dengesiz bir irk, evet. Hatta bir ulkede sara krizi gecirdigi icin kendi sahibine bile saldirdigini okumustum. Bunlar gercekleri bu hayvanin. Aslinda benimde tam olarak anlayamadigim bir irk. İzmir'de pitbull besleyen bi arkadasimin kopegi kucaktan kucaga atlayan gayet insalcil bir pitbulldu. Fakat agir bi egitim verdigini biliyorum. Her neyse, sonucta tum buyuk ve guclu kopek irklarinda oldugu gibi pitbull u besleyen ondan sorumludur. Egitim tasmasini takicak, emin olmadan diger kopeklerin yanina sokmayacak. Bunlar sahibinin sorumlulugu altindadir. Daha tum ozellikleri belli olmayan ve yeni kirmalanmis sayilabilecek bi irk icin bu kurallari kusursuz uygulamak gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Hatta taze ve yine kotu bir haber geldi. click Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Greeny said: huun said: Sen köpeğine sahip çıkamayıp millete sürttürüyorsan, adam da tekmeyi basar. Köpeğin sana sürtmesinin ne gibi bir tekmeyi basmalık sakıncası olabilir, anlayamıyorum siz "insanları". hoşlanmayan olabilir. itin salyasını bacağında taşımak istemeyen olabilir, kıllarından hoşlanmayan olabilir. kendi açından bakıp "köpeğin salyasında, sırnaşmasında ne varki yaa, ne güzel şey" tarzı düşüncelerini bırak. it salyasından+kılından hoşlanmayna birsürü insan var. oldu bırakayım tarantulamı senın omuzuna , ay elimden kaçtı korkma ısırmaz, onlar çok evcil, acayip eğitiliyor biliyormusun. Böcek-5 sertifikası var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar