Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hayvanseverlik.!

adamınbiri

Öne çıkan mesajlar

sonuçta 6 ediyor her şekilde

üretim amacını da gözden kaçırma, pitbull savaşması için üretilen bir hayvan av hayvanı değil keza öteki laboratyuar üretimi köpekler de ya av için ya koyun güdmek için üretilmiş

arkadaşımın terrierini boğazlayan bir köpek bu. pitbullun sahibi de diyordu "bir şey olmaz iyi eğittik" diye ki ondna önce adamda danua vardı ve gayet düzgün bir insandır aile babsıdır vs.

kimse almasın bu hayvanı bakmasın köpek dediğin insanın arkadaşıdır eve geliinde kuyruk sallayan yüzünüzü yalayan hatta yeteri kadar büyükse kucaklayan bir yaratıkdır.

evime salyalarına ve çirkiniğine rağmen bulldog alırım da pittbull almam alanla da muhatap olmam

savunmayın şu minyatüre canavarları
Sosyal ağlarda paylaş

savunmadan edemiyorum açıkcası.
bilgisiz kişilerin ya da hayvanseverlik ile uzaktan yakından alakası olmayan insanların acımasızca eleştirileri yüzünden milyonlarca köpeğin başı insanlarla belada.
yok edilsin uyutulsun vs demekten başka "bu köpek nasıl böyle üretildi" yi düşünseniz nasıl böyle olduysa güzel bi programlamayla ırkın sakinliği sağlanabilir.
tabi işin kolayı vur kelleyi gitsin.sonra da hayvan sevgisi. yok kedimi öldürdü yok timsahımı yaladı.
Sosyal ağlarda paylaş

Ayrıca çok eğitimli köpekler gördüm bisikletle giderken peşimden koşan, ne kadar eğitilirse eğitsin yanından geçtiğim tasmalı köpeklerin %80 i beni kovalamış ya da sahibini sürüklemiştir (küçükse hayvalama ile kalıyor lol), genelde hızlanıp kaçıyorum, sokak köpekleri ya da insanların evlerine baktığı genede büyük köpekler kolay kolay bir insanı öldüremez, yere devrilmediğin ve karşılık verdiğin zaman vazgeçiyor, onun da canı tatlı.
Sosyal ağlarda paylaş

yahu öldürülsün demiyorum ama çiftleştirilmesi yasaklanırsa "YAAAAA BANANE PITBULL ALICAM ISIRICAK BENI KORUCAK" zihniyeti ile bu hayvanları alan insanların pitbull alması engellenir.
Pitbulları çok seven insanın zaten pitbullu vardır, yani "YA HAYIR OLAMAZ DÜNYADAN PITBULLARI KISIRLAŞTIRARAK SİLECEKLER, AMA BEN HER GÜN PITBULL GÖRMEZSEM ÖLÜRÜM" diye bir tepki vericeğini sanmıyorum normal insnaların.

Hayvansever değilim, ben hayvan düşmanı değilim, hayvan severlik "YAAAA SOKAK KÖPEKLERİNİ KISIRLAŞTIRIYORLAR KULAKLARINI ACITIYORLAR ONLARIN DA ÜREME HAKKI VAR YAAAA" diye algılanıyorsa, değilim.
2 tane kedim var lol
Sosyal ağlarda paylaş

Sözde dediğim eğitime biz yollatırdık.Sonra geldi çoğu yer artık pitbull kabul etmiyor.Eğitmek istemiyorlar.Dediğim gibi ne kadar eğitirsen eğit pitbulldaki şiddetin önüne geçemiyorsun.Sağı solu belli değil.
Bana evimde saldırdı ya tek başımayken ben maç izliyordum yanımda yatıodu topu vardı elimde attım getirdi vermedi ağzından bırakmadı çekeledim hafif hırladı sonra topu bıraktı peşimden geldi odaya kitledim öyle kurtuldum.Babam eve gelince açtık bidaha eve sokmadım.
Bir diğer olayıda yazlıkta oldu babam aceleyle bi yere bağlamış bağladığı yer demir boruyu borununda köşeden kaynak yeri kırılmış ordan kurtulup kumsalda 12 yaşındaki kuzenimin ve arkadaşlarının üstüne doğru koştu çocuklar denize yakındı denize girdiler kurtuldular sonra gönderdik zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

@ bLackcha0s, benim de dobermanım vardı 5 sene önce.
6 aylıkken 3 kere bana saldırıp 2 sinde bacagımı ısırdı.
neden? çünkü bir köpekten korkarsan sana gücünü göstermek ister, yemegini almak istersen ya da oyuncagını buna karşı koyar. koyun değil bunlar etobur hayvanlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Jedi said:
savunmadan edemiyorum açıkcası.
bilgisiz kişilerin ya da hayvanseverlik ile uzaktan yakından alakası olmayan insanların acımasızca eleştirileri yüzünden milyonlarca köpeğin başı insanlarla belada.
yok edilsin uyutulsun vs demekten başka "bu köpek nasıl böyle üretildi" yi düşünseniz nasıl böyle olduysa güzel bi programlamayla ırkın sakinliği sağlanabilir.
tabi işin kolayı vur kelleyi gitsin.sonra da hayvan sevgisi. yok kedimi öldürdü yok timsahımı yaladı.

dişleri sökülürse yeteri kadar sakin olur

ayrıca barınağa gelip "biz evdeki mobilyaları değiştirdik bu kukırın siyahı varsa onunla değiştirebilir miyiz?" diyen insanlrın olduğu. köpeğini şımarık yetiştirip ondan sonra "ben buna bakamıyorum" diyerek sokağa terkedenler ve hatta köpeği dişi ise kısırlaştırmak yerine barınağa atan insnalar varken. barınaklardaki onlarca zavallı hayvanı evlat edinmek yerine (ki bizde var 2 tane evlat edindiğimiz) dolarları avrolar vererek illaki cins köpek alanlar (ve daha sonra sokağa atanlar) varken

eğer bazı insanlar (mesela ben) haklı olarak insanların ve diğer canlıların hayatını tehlikeye atan kontrolsüz bir türün üremesinin sınırlandırılmasını ve hatta bitirilmesini istiyorsa o isnanlara da hayvan sever değildir diyemeyiz..

sevilecek hayvan var sevilmeyecek hayvan var aynı şekilde dünyada her insanı sevmiyoruz, bir katili, bir dolandırıcıyı, bir haini, bir riyakarı hatta onalrın d üretimi dıurdurulursa çok memnun kalacağım
Sosyal ağlarda paylaş

pitbull beslersin ayrı bişey.Ama onu kesinlikle ve kesinlikle dışarı çıkarmamalısın.Bahçeli evinde besle.Yerse seni yesin.
Abi şimdi yazlıkta sivas kangalımız var k9 eğitimli.Köpek siteye yabancı girerse tek başına yere yıkıyor üstünde bekliyor biri gelene kadar.6 saat yeni bekçinin üstünde beklemiş hayvan.
Saldırmıyor.
pitbull parçalar ama.İkiside aynı eğitimi aldı.Aynı yere gittiler.

Ben hiç görmedim sivas kangalın çocuğu parçaladığını.Sivas kangalı en favori dövüş köpeğidir.O niye yasak değil?
Sosyal ağlarda paylaş

Chemical said:

ad hominem hoş bir şey değil

asıl bu ad hominem oluyor chemical.
sen pitbull görmezsem yasayamam diyen cıkacagını sanmıyorum dedin.
bende hangi ırk için böle bişey denir ki dedim.
arkadaşta geyik demiş bende gördün mü hiç geyik dedim. hergün geyik görüyor sanki yok olunca yasayamayacak.

sonra da gelmiş ad hominem diyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada genel sosyolojik bir saptamayı paylaşmak istiyorum

pitbull gibi vahşi hayvan sahiplerinde özgüven eksikliği başta olmak üzere bir çok mental gelişim bozuklukları gözlenmiştir.

sadece pitbull için değil bu saptama bu arda aynı şekilde vahşi yetiştirilen her köpek cinsi için geçerli ama her ne hikmetse pitbullar ilk sırada açok ara önde
internette bulaiblirsem kaynağı da ekleyeceğim
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

evime salyalarına ve çirkiniğine rağmen bulldog alırım

bulldog'lar biliyorsunuz tam bir genetik faciadır. yaşadığı her gün her dakika eziyet çeken bir hayvan. bacakları vücudunu taşıyamaz, çarpıktır; ağrısı sızısı çok olur, aşırı derecede deri sorunları yaşar, kaşınır yara yapar, çoğunun kalçası çıkıktır falan filan. almayın o hayvanları, eziyet çekmesinler.

bunun dışında büyük köpek sahibi olabilmesi için insanların, ehliyet falan tarzı bişeler olması. okuyup, dinleyip bişeler öürenmeli, sınava girip bu hayvanlara sahip olabileceklerini kanıtlamalılar. sadece pitbull değil pek çok büyük köpek sahibinin aslında kendine bile bakmakta zorluk çeken andavallar olduğunu ve toplumsal yaşamda pek çok insana sıkıntı verdiklerini biliyoruz.

pitbull'a gelince, soyunun kurutulmasında fayda var. çünkü standart bir sahiple bile kendi bokuna kızıp kavga çıkarabilen bir hayvan.
Sosyal ağlarda paylaş

benim özgüven eksikliğim var bunu pitbulla geçiştirdim :p
Fakat şu bi gerçek o köpekle yürüdüğünüz zaman feci götünüz kalkıo.Ciddi bi güven veriyor.
biz orayı burayı kollasın korusun diye birinden almıştık zaten o hediye etmişti
ama dostum olsun gezdireyim birlikte yaşayayım bana arkadaşlık etsin diye alınacak beslenecek bir köpek değil.
Sosyal ağlarda paylaş

bLackcha0s said:
Abi pitbull da eziyet çekmiyor mu? 6aydan sonra beyinleri kafataslarına sığmıyor diye biliyorum şiddetli başağrıları geçiriyormuş.Aynı şekilde göğüs kafesleriyle ilgili bi problemde varmış.Bu yüzden çok sağlam göğüs atıyo bu hayvanlar =)

o beyinleri kafatasına sıgmıyor olayı pitbull değil dobermanlarda tamamen hurafe olan bi söylentidir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...