oradaburada Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 olduk.a başarılı bir addon herkese tavsiye ederim.ffdgh http://www.curse.com/downloads/details/10121/ http://media6.curse-gaming.com/images/previews/103867/quest-log-2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Efet bu addon çok faydalı özellikle oyuna yeni başlayan arkadaşlar için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DasDa Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Oyunu çok kolaylaştıran bir addonmuş gerçekten. Oyunu alta atıp explorerlarda sürünmeye son dercesine yapılmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 lightheaded da baya iyi, ayni db'yi kullaniyor bi de gidecegin yere ok gosteriyor kafanin uzerinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 lightheadeda +1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 lightheaded + tomtom kullaniyorum. gayet memnunum. tavsiye ederim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 oeah ne addonlar çıkmış vre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Yok artık level kasma hızımı %50 hızlandırır bu addon ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 CuteButPsycho said: lightheaded + tomtom kullaniyorum. gayet memnunum. tavsiye ederim.. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 oha hepsine +1 eve gideyim de edineyim bunlardan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Lightheaded'ı TomTom ile birlikte kullanmak yönetir diyorum ben. Direk Lightheaded'daki yorumlardaki koordinatlara tıklayınca TomTom otomatik işaretleyip minimapte ok çıkartıyor bir de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Bir de komple q'yu yapanı çıkartsalar da bir druid kassam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 bi de bot yazsinlar q lari yapsin.oha bole addonlr yoktu bizim zamanimizda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 abi bi addonda wow-pro'daki guide'ı ekrana yazsın alt tab tuşlarını sökerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Quest helper varken gerek yok böyle şeylere. Haritada hangi rotadan gidersen daha kısa olur onu bile sölüyo yani. Dbsi de baya iyi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 tomtom iyiymiş bilmiodum onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Yav bu kadar şaşırmayın, buna benzer addonlar 1-2 sene önce de vardı. Belki biraz daha rafine edilmiş halidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 ben de cartographer kullanıyorum database buldum bi yerden. mapi acında tüm questlerin drop yerlerini dahi gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar