çikilop Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Gagası mavi olursa erkek kahverengi olursa dişi.Bunları aşıp "göster olum pipini" demiş deneyimli muhabbet kuşu cinsel organı yeri tespit elemanı hede hödö! Nerde bunların pipisi kukusu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 unisex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cynthia Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 eheh. cidden merak ettiğim bir şeydi bu. bir ara elime aldım, evirip çevirip baktım. ama göremedim. sonra mahrem yerine dokunup rahatsız etmeyeyim diye de bıraktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 paragrafı bir kere okudum ve anlamadım. acil çıkmam gerekiyor, tekrar okuyamıyorum. bu yüzden yorum yapamıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 yapmayın a.ke. ufacık hayvan yazık. bulsan napıcanki çükünü. başınımı okşuycan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cynthia Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 nick ve başlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Cynthia said: eheh. cidden merak ettiğim bir şeydi bu. bir ara elime aldım haueha arkadaş bulmuş demekki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 bu konunun bilimsel içerikli olucağını sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 pipide yok kukuda yok kloaka var sıçar işer attırır bu delikten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 napıcan hacı anlamadım ki, karşılaştıracan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Laraken said: napıcan hacı anlamadım ki, karşılaştıracan mı? bence muhabbet kuşu üzer arkadaşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Laraken said: napıcan hacı anlamadım ki, karşılaştıracan mı? GAYSGAYA7ASY6ATGA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Cynthia said: bir ara elime aldım cımbızzed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 hoccemama said: Cynthia said: eheh. cidden merak ettiğim bir şeydi bu. bir ara elime aldım haueha arkadaş bulmuş demekki :Doff off mükemmeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 tam kuyruk sokumun orayı ufliceksin erkeklerin ki çıkıntı bi şekilde çıkıyor az bi mıktar dişi iste yine kuyruk sokumunun al tarafında böyle kapakcıklı bişey var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 valla bizim kuş ayaya böyle sürtüyodu kafasını ayna lekeleniyodu kafalarını sokuyo olmasın bunlar xP üst üste çıkıyorlar güercinler biliyorum hatta lekeyi farkedersiniz ama muhabbet kuşlarının şeyini şapmadım heç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Laraken said: napıcan hacı anlamadım ki, karşılaştıracan mı? ayar verme işlemi tamamlandı. DF.LKHDFLKHDLFŞKGSDŞLGSELDG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cynthia Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 mesajımın onda sekizlik kısmını alıntılayan içi fesat arkadaşlara burdan bir force push çekiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 pipi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 yourrock o ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Jedi said: kanarya bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 pipisinden mi anladın =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 kuşların pipisi yoktur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Muhabbet kuşları hermafrodittir o/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar