kenzap Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 ama benim kızıl saçlı feşistim var ve 4 tane kızıl saçlı kız gördüm hemide hafta sonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 O verdiğin ceza değil, bağış. Ceza kesme gibi bir durumları yok. Aslında görevleri seni çıkartmak ama bağış yaptırtarak içerde kalmana izin vermiş oldular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 hahahhahahahaha vay be millet gelmiş odtüyü küçümsüyor helaaaaalll demek kırmızı bmw hay allah hiç olur mu odtüye öle gelmek hiç yakıştıramadım hele atılımdan sora =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Apache said: nedir vosvosmu aldı :P haber verse sampanya patlatırdık kaputuna carptırıp evet vosvos aldık odtü ya daha iyisine gerek yok dedik kaputa da vurcaktık şampanyayı ama kaput çıkar diye korktuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 çok kasmana gerek yok sözelden falan tarih coğrafya zart zurt atarsın kapagı odtüye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 hakketen ha doğru diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Odtü iyi ya. Odtü'ye nasıl giricem diye soruyorsan giremezsin mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feandreu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Fatih Üniv. bitsin ODTÜ'deyim :P Gerekirse hademe olarak gircem mühendis olarak çıkcam ordan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 tek yol devrim de gec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 kenzap said: girdim :D girişte sağ çek dediler yapıştırdım bankaların orda polis çevirdi kaçak girişden dolayı işlem uygulucam dedi.Arada telsizden anons geliyor kırmızı bmw yi çevirdinizmi diye :D panik oldum. Niye geldin dedi. kütüphaneye geldim atılım üniversitesinde okuyorum dedim kimliğimi fln aldı yinede ceza yazcam dedi. Ben 100 fln bekliyorum 10 lira ceza yazdı bilseydim parasını verirde girerdim dedim :D atılımda bölüm ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 hukuk ama 2 senedir hazırlıkdayım arada bi gidiyorum okula sene sonunda şartlı geçiş yapcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 odtü neymiş => iü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 cado said: kapıdan sirf bu mesaji atmaya gelmistim be` Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRaskol Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Birde atılımdan geliyorum demiş. Dua et dalmamışlar sana. Allahın zengini :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 napcan odtüyü boğaziçi fiziğe gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 ODTÜ SANA GİRMESİN? OYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY fghfgg. alınma dai Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 odtu komunıst yuvası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 ben yuvaya kapitalist sızış yaptım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRaskol Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Apache said: odtu komunıst yuvası Ne kadar güzel. İçime bir huzur doldu bunu söyleyince. İşte bu yüzden de süslüyor rüyalarımı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 ağdalı konuşma benimle rüyaları süslüyor falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRaskol Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Ama gerçek bu. Hele bir de tribündeki DEVRİM -kimsenin silemediği- yazısıyla beraber bir fotoğraf çektirmek. Arkadaşımı arayıp "DEVRİM'in R'sinde içiyoruz" diyebilmek. Bunlar benim rüyalarım (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 ben de onu anlamıyorum devrimde içince noluyo abi. ben içtim hiç bi bok olmuyo gene aynı. bi de soğuktu hava götüm dondu. evde içsek ya hep beraber. niye devrim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Apache said: odtu komunıst yuvası artık değil eskiden tamam da şuan ciddi ciddi değil ayrıca hakkatten devrimde içince noluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRaskol Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Onun mantalitesini anlamadınız galiba. İçmek önemli değil. O bir örnek sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 odtüye sol ayakla giricen . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar