Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 bakalım o konuya ilk kim post atcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Burda 16 sayfalık Vakit heba edilmis..bende bi 15 sn heba ediyim bari.. nası boş bi başlık ve postlar birlikteligi yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 dasaaa said: doğrudur valla.. "dur bi bone'a laf sokalım" yaklaşımı göze batıyor zaman zaman. hoş bir durum değil. adam yakınmakta haklı aslında. büyüyün artık gg nore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 goldbären said: ne alıp veremediğiniz var lan adamla, burada kaç tane bomboş trol dolaşırken, alenen yalan söyleyip "HAHA NASI KEKLEDİM SALAKSINIZ" diye kudururken uslu uslu süpürge tavsiyesi isteyen adama amma yüklendiniz be. işte özlediğimiz türk genci!!1 mağdurun yanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 dikkat! okumadan önce 2 kere düşünün her bir satır 675 adet beyin hücresini yokediyor. Toplanacakmışız Kızılay'da Şu bilindik meydanda Eğlenecekmişiz oldukça Gezerim ben tey tey Dolaştık biz arkadaşlarla Dürüm yedim akşama Oo çok kararmış hava Gezerim ben tey tey Taksiye binsem aslında Bitmiş para cüzdanda Yürüyerek gitçez galiba Gezerim ben tey tey Tinerci gördüm yolda Sapladı bıçağı karnıma Yığıldım kaldım sokağa Gezerim ben tey tey İnsanlar toplandı başıma Polisi aradılar telefonla Bindirmek için ambulansa Gezerim ben tey tey Hastaneye geldi baba Vurdu tokatı kafama Bağırdı öfkeyle bana Gezerim ben tey tey Neden dolaşmışım dışarda Ne işim varmış orada Yaptığım iş çok saçma Gezerim ben tey tey "Ne yav" dedim babama "Yapma burada tantana İzin vermiştin sen bana" Gezerim ben tey tey Doktorlar girdi araya "Yapma şimdi bey amca İzin vermişsin oğlana" Gezerim ben tey tey Babam sinirlendi olaya "Doktorlar senden yana Şikayet etçem anana" Gezerim ben tey tey Yaşadığımız yer Ankara Kışın kar yağar burada Bonecrusher derler bana Gezerim ben tey tey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 şu forumda uğraşılmayan adam yok ki bi tek bonec ağlıyor ama çin seddi örüp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 http://fc02.deviantart.net/fs18/i/2007/170/7/2/My_DVD_case_PC_Games_by_Bonecrusherpati.jpg hadi orjinal oyunlarımızı karşılaştıralım yetermi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 yetmedimi ??? http://fc01.deviantart.net/fs16/i/2007/170/2/e/My_Big_Box_PC_Games_by_Bonecrusherpati.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 dahada yetmediyse yuh!!! http://fc03.deviantart.net/fs17/i/2007/159/5/1/Some_Games_by_Bonecrusherpati.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 kermit said: dikkat! okumadan önce 2 kere düşünün her bir satır 675 adet beyin hücresini yokediyor. Toplanacakmışız Kızılay'da Şu bilindik meydanda Eğlenecekmişiz oldukça Gezerim ben tey tey Dolaştık biz arkadaşlarla Dürüm yedim akşama Oo çok kararmış hava Gezerim ben tey tey Taksiye binsem aslında Bitmiş para cüzdanda Yürüyerek gitçez galiba Gezerim ben tey tey Tinerci gördüm yolda Sapladı bıçağı karnıma Yığıldım kaldım sokağa Gezerim ben tey tey İnsanlar toplandı başıma Polisi aradılar telefonla Bindirmek için ambulansa Gezerim ben tey tey Hastaneye geldi baba Vurdu tokatı kafama Bağırdı öfkeyle bana Gezerim ben tey tey Neden dolaşmışım dışarda Ne işim varmış orada Yaptığım iş çok saçma Gezerim ben tey tey "Ne yav" dedim babama "Yapma burada tantana İzin vermiştin sen bana" Gezerim ben tey tey Doktorlar girdi araya "Yapma şimdi bey amca İzin vermişsin oğlana" Gezerim ben tey tey Babam sinirlendi olaya "Doktorlar senden yana Şikayet etçem anana" Gezerim ben tey tey Yaşadığımız yer Ankara Kışın kar yağar burada Bonecrusher derler bana Gezerim ben tey tey ahahah beğendim bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Ya onun videosu vardı of o videoyu istiyorum esas ben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 dungeon keeper hahaha yıllardır aradığım oyun adı aklıma gelmiyordu sdfgiklghjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 slm bonec, naber? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 ahhahha kermit, bone sayenizde dungeon keeperı hatırladım çok sağolun cidden çok sevindim şuan. harbi yıllardır oyunu hatırlamaya calısıyordum hahahHAHHAHA uyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Gimli said: Burda benim de mesajım yokmuş. Bi sıkıntım da yok bonecrusherla ilgili de, garip mesajlarını da unutmuyo değilim: http://forum.paticik.com/read.php?20,2098365,page=1 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 vaniLLe said: http://i1191.photobucket.com/albums/z465/nilsteinify/ihbin.jpg sunun büyügü şart arşiv için ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 büyüdükçe daha da şişmanlar o boşver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 KERMİTİN BONE'A OLAN KİNİNİN SEBEBİNİ BULDUM lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 abi sen bir miktar işsiz misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 karın tokluğuna çalışırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Abi issizlik degilde insanlarla iyo gecinmeye calisip, bi sekildede laf sokmaya calisip rezil etmeye kasan bi izlenim gordum ben. Neyse konu bu degil 2003 basligini nasil buldun abi? Nasil arattigini soylesene ciddiyim eski postlarima bakip bakip gulmek istiyorum jhgfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 abi laf sokmak neresinde, sen sabahtan akşama bin ikibin kişiye temiz laf sokuyosun ben mi kötü oldum. kermit - bütün mesajlar diyip son sayfaya geldim işte. burada ana fikir arasak herkesin komik mesajı var, boneye fazla takılmışsınız linç kampanyasına dönüşmüş diye. hayır tanımam etmem forumda bile yazışmadığım biri. ayıp ama lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Iste sen olaylarin icinde olmadan. Bonecin onceki hali sonraki halini bilmeden girisiyosun mevzuya. Hani bi bildigimiz varki boyle davraniyoruz adama. Ayrica attigim mesajlarin hepsi cok komik benimkilerin, zira o donemlerde lisedeydim lan. Okidukca bende guluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 farklı hesaplarla da olsa 2005ten beri varım yine, az çok biliyorum. fasulye muamelesi neden:( ekliyim bide, böyle birinin çok iddialı laflarını görürsem açar ilk postlarına falan bakarım. baya komik şeyler oluyor. işsizlik değil lan otuz saniyemi falan alıyor yani :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar