PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 port açtın mı mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 ya gecin su torrent isini. http download ile hangi p2p yarisabilir ayni kefeye koymaniz bile komik. hele torrent gibi 1 almak icin 10 verilen salak bi protocolu ornek gostermeniz ayri bir olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Innuendo said: http download ile hangi p2p yarisabilir ayni kefeye koymaniz bile komik. Olayin ozeti iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Torrent ile Rapidi karsilastirmak olmamis, Rapid'in kesinlikle artilari daha fazla. - Bazen torrentte olusan bekleme olaylari hic yok. - Herhangi upload derdin yok. - Seed leech problemin yok, ben rapid ile her seferinde ortalama 1,1mb ile indiriyorum hicte degismiyor. - Kaynak derdin hele hic yok, torrent kullanirken bir tracker'a bagli kalmak zorunda kaliyorsun yoksa 3 5 taneye yetismek gercekten zor oluyor. - Kapanma derdi yok gibi :), torrent icin o kadar senelerini veriyorsun bir bakiyorsun, yok! Tabi torrent su durumlar icin gecerli, 3 aylik 17€ para veremeyen bir kisim icin, bilek gücüyle dosya indirme fasilitesi olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 @Brigand Valla hocam sen sanssizmissin yaklasik 10-11 aydir rapid premium kullaniyorum , bozuk part toplam 2-3 kere gelmistir , 200 -300 mb nin de hesabi olmaz re-download diyip sorunu da cozdum..Komple calismayan link ise NHL de rastladim gecenlerde 2 kere bosuna indirdim ona uzuldum bi tek , koskoca sene de olan aksilikler bu kadar yalniz :) Iyi sitelerden link takip edersen , buyuk ihtimal oralarin adminleri , kullanicilari premium user dir ve uploadlari silinmez. Aylik 10 ytl verdikleri hizmet icin uygun bence ama TT ye 50 oraya 10 diye dusununce cok gelebiliyo bzn insana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 ufağından açıklama da koymuşlar. RapidReactor closed ! Everyone asking WHY. Because of some legal problems. We won't open the site again. But site is for sale. If we may find someone to sell the site, rr will be able to reopen. So, please do not send unnecessary e-mails, if you don't want us to miss potential customer's e-mails ;) GoliAth, contact: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar