Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu ney yav >.


Overseer

Öne çıkan mesajlar

Alkolle içli dışlı olmama rağmen şimdiye kadar viski içmek nasip olmamıştı. Deniyorum şu an... bu ne abi. öyyk. rööhhh. kusmuk ve tahta arası bi tad var karamel kokusu geliyo bi tek, başka bi güzelliği yok yahu. benmi bi tarafımla içiyorum bunu? her bişeyi sek severim ama bu hiç çekilmiyo. önerisi olan varmı? hayır paraya yazık absolut alırdım ne güzel
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şokolaaate sinyoree, bide buz bide özel bardağı var şimdik onun , o bardağı al yüzde 33 (3 te biri) doldur . 2 bardakta iki tane kocaman votka içmiş kadar olurusn ayrıca rakı gibi iççen azcık azcık ole meyva suyu gibi diil ben şöle yapıorm antep fıstıklı damak cikolata varya ondan parca koparıyorum damağa yapıştırıyorum çay gibi içiyorum
birde tavsiye jim beam alma bende beğenmiyorum direk JB ye asıl
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ne jb si ne jonny walkerı ya.

jack daneil's alacaksın.

tadı acıysa 1 tane buz atacaksın hala acıysa 2 tane buz atacaksın hala acıysa içmeyeceksin viski falan. çukulata da bitter yicen 1 bardağın yanında en fazla 2 tane falan yicen. o da ağzın tatlansın diye. ağzında eriterek-emerek yersen tadı uzun süre kalır viskiyi tatlandırır.

ayrıca viski ağzı diye bişey vardır. rakı gibi. içebilmek için uzun süre devamlı ve marka değiştirmeden içmen lazım. içtiğinde suratını ekşitmediğinde viski ağzın oturmuş demektir.

bi de çocuk viskisi var. 3/1 viski 3/1 kola gerisi buz. jackkola adıda.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben de sek içerim. bardağa azıcık koycaksın ki ısınmadan buzsuz içesin, buzlu içilmez zaten böyle içkiler. çikolata lüksüdür viskinin ha diyeceksin viski de lüks evet öyle. viski keyif içkisidir, asla böyle muhabbet ortamı içkisi olamaz, rakı gibi içilmez, çabucak sarhoş olmak için değildir. viski terfi ettiğin, ne bilim vizeden iyi not aldığın gün sonrasında keyiflenmek için içilir. ya da durduk yerde keyiflenmek istersen de içilebilir.

*muhabbet ortamı derken çilingir sofrası muhabbetini kastettim, yoksa viski eşliğinde gayet güzel muhabbet edilir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

PhysX said:
olabilir abi mesela bende rakıdan hoşlanmadım.. tabi bu geçicimidir ilerde hoşlanırmıyım bilmiyorum :S


Benim gibi Rakı balık yiyip balıktan zehirlendikten sonra sabaha kadar kusarsan ardından miğden yıkanırsa ve ağzından anason tadı bir gün boyunca gitmediyse .
Geçici değildir
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...