Synergenx Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 hayırlı olsun, bi de neden Xrated adında olan D sürücünü gizledin ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Kalem Kaymış :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 coşkun sabah mı o ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 geri geleceksin er yada geç.. kasma bence ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 cuce sadece url yaz [url] felan kullanma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 moriQ said: coşkun sabah mı o ? Bakıyorumda Gözünden hiç bişey kaçmıyor :D @Ozii_X Geri dönmeyi kesinlikle ve katiyen düşünmüyorum. Büyük konuşmak gibi olmasın yeterince hayatım karardı zaten, bişeylere yön vermeye çalışıyorum artık. Allah tekrar dönmemi nasip etmez inş :) Darısı bütün MMPROG oynayan arkadaşların başına diyim tekrardan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 bende bugün d den e ye kopyaladım klasörü vay be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 darısı niye bizim basımıza oluyor yahu, darısı iradesizlerin basına :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydar_dümen Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Exp gelmeden bırakmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 ozii_x said: geri geleceksin er yada geç.. kasma bence ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 fake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Hep böyle iyi yaptın bravo derlerya bence hiç iyi bişey yapmadın.Tekrar yükle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 üstte karalamışsın altta çubukta görülüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 toggie said: darısı niye bizim basımıza oluyor yahu, darısı iradesizlerin basına :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 ad3m said: fake Lol Şakamısın sen ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 IRADE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Oyun sizi bu kadarmı bağladı ya? haha sizleri bir merkeze yollayalım bari tedavi alın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Synergenx said: ad3m said: fake Lol Şakamısın sen ya? evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 ilk olarak gratz. ben de sildim gitti vakti zamanında. Çünkü insan gibi oynamıyordum malesef. Yani mutlaka bi zorunluluk olması gerekiyordu çıkmam için. No-lifer oynadım bir süre. Sonra dedim bana göre değl böle oyunlar. Bi daha da ne warhammer ne türevlerine başlamam. Dota vs. yeterli bana ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar