Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Bir Rekor Sanırsam

CapN

Öne çıkan mesajlar

hozceri said:
bi de anlamadıgım bi günde 71 av nasıl yapılır ?

Valla yapılıyor çok kasmadan.

Gangren said:
Horde haritanın ortasında başlarken, Alliance en uçtan başlıyor, buna nasıl bakıyorsunuz peki?

Gangcan ordaki fark sanırım galv ve balindanın spotlarıyla yeterınce duzeltılmış. Zaten tartışmanında anlamı yok fazla 2 archer oldurup tower almıssın farketmez yani.

Allylar bir geliyor full buff + hs + suları var. Bizdede adam kendini bufflamıyor raidimi bufflasın.
Ally eziyor bukadar basit :)
Sosyal ağlarda paylaş

benim oynarken yaptığım şu,
Pala altlayım başka bi 1 pala yada partimden adami alip direk fortress e giriyoruz hemen gy yi ve towerleri taglyıp koruyoruz kendi kulelerimize koruma birakip gene tagladığımız kulelere koruma bırakiyoruz kalan herkez galv ertesi fortress yapiyor dolayisi ile onlar geldiğinde çokdan gy+towerler bizim oluyor 10 dkk da kazaniyoruz.
15 oyunun 14 ünü böyle aldık 1 tane kaybettik ekipmanlı pre-made grp geldi direk kule mule gy almadan vandarı kestiler hoş daha az honor alıyorlar tower başı 64+20 olmas lazim honorun yinede iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

Horde daha önce başlamasına karşın balinda galvanar ile aynı anda vandar ise drek den daha geç ölüyor nasıl bir balance ayarı ise bu. Sırf vandar daha güçlü oldu diye oyunların %30 unu ondan kaybediyoruz zaten. Tek başıma (paladin ile) gidip aid station ı alıyorum towerları daha önce capliyoruz vesaire ama biz öldürene kadar drek geberiyor ne salak değişikliktir bu anlamış değilim. Kazandığımız zamanlarda bile alliance daha yüksek honor aldığı için AV direk işkenceye döndü benim için. 250 den yukarı honor alabilirsem seviniyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Oyuna geri döndüm, uzunca bir süre(1.5 yıl kadar) hiç oynamadığım için bir soru soracağım mazur görün..

Reckoningde hemen her oyunu kaybediyoruz Horde olarak zaten de, dünden beri gördüğüm birşey var, alliance 731 honor falan alıyor bir oyun kazanınca, benim gördüğüm en yüksek horde puanı ise 570 civarı.

Bu nasıl, nedendir, neden oluyor hiç anlayamıyorum açıkçası. Bütün kuleleri aldık bugün, 2 mine ı da aldık, Vanndarı kestik, Allyın resource 0 kaldı ve kazandık, aldığımız honor 538. Alliance dünden beri mine falan almadan 700+ honor alıyor.
Yine bugün iki taraf da bütün towerları patlattı, biz önce davrandık ve Vanndarı kestik, 428 honor aldık alliance 470 honor aldı oyunu kaybetmesine rağmen..

Bunun nasıl çalıştığını biri anlatabilirse memnun olurum. Acaba easy mode un getirisi mi, iyiler-kötüler muhabbeti mi, yoksa l2p nubluk bir durum mu?
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:
ben av ye
her gece 1 defa kazanarak
toplamda 2 haftada exalte dolmustum
arcanele beraber oynuyoduk
or goue la keci kesiyo
ben kurt tameliyodum
fazladan 150 rep alalim savas basina diye
sen baya bir pozitif hatırlıyorsun o günleri. benim hatırladığım sıfırdan exalted olana kadar sadece birkaç kez kazandık. senle 4 kez kazandık diye hatırlıyorum. şaka gibi günlerdi. nihilum delikanlı olsa el atardı o gidişata..
Sosyal ağlarda paylaş

AV haftasında, her girdiğiniz AV (kazan / kaybet) sadece 80 bonus verir maç sonunda, abartmayın.

Bonus Honor: Normal / Holiday

Tower Destruction: 3 Kills / 3 Kills
Enemy NPC Kill: 0 Kills / 0 Kills
Captain Kill: 3 Kills / 3 Kills
General Kill: 4 Kills / 4 Kills
Map Complete: 0 Kills / 4 Kills
Per owned Graveyard: 0 Kills / 0 Kills
Live Captain: 2 Kills / 2 Kills
Per Undestroyed Tower: 2 Kills / 2 Kills
Per Owned Mine: 0 Kills / 0 Kills
Sosyal ağlarda paylaş

Pirvan said:
Oyuna geri döndüm, uzunca bir süre(1.5 yıl kadar) hiç oynamadığım için bir soru soracağım mazur görün..

Reckoningde hemen her oyunu kaybediyoruz Horde olarak zaten de, dünden beri gördüğüm birşey var, alliance 731 honor falan alıyor bir oyun kazanınca, benim gördüğüm en yüksek horde puanı ise 570 civarı.

Bu nasıl, nedendir, neden oluyor hiç anlayamıyorum açıkçası. Bütün kuleleri aldık bugün, 2 mine ı da aldık, Vanndarı kestik, Allyın resource 0 kaldı ve kazandık, aldığımız honor 538. Alliance dünden beri mine falan almadan 700+ honor alıyor.
Yine bugün iki taraf da bütün towerları patlattı, biz önce davrandık ve Vanndarı kestik, 428 honor aldık alliance 470 honor aldı oyunu kaybetmesine rağmen..

Bunun nasıl çalıştığını biri anlatabilirse memnun olurum. Acaba easy mode un getirisi mi, iyiler-kötüler muhabbeti mi, yoksa l2p nubluk bir durum mu?

3 tane elite var hani onları kurtarıyormusunuz horde da biri ally 2 inci kule biri o kulenin ust tarafında 3 uncu ally base kulede ally biri tp tower altta 2 inci nedense pass gecer cogu kimse basında elite bekliyor cadırın icinde fw gy yi gecinde 3 uncu horde base tower ın icinde
Sosyal ağlarda paylaş

bizim BG de reckoning sanırım (Bloodfeather)

eger 5-6 arkınız varsa, preform AV enabler diye bir addon var herkesin aynı AV ye girmesini saglayan,

Bununla aynı AV ye giriyoruz, SH a 2-3 kisinin gitmesini 3-4 kisinin IW ye gitmesini rica ediyoruz, girdikten sonra Galvangar yapıp Ally ları bir wipe ediyoruz, sonra geri kosarak cap edilen 2 tower ıda geri alıp AV trinketi ile base e geliyoruz 5-6 kisi genelde 2-3 ally base e hızlıca tower ları almaya geldigi icin onlarıda kesip towerları geri alıyoruz,

Sonrasında 5-6 kısılık zerg def. yapıyoruz tower lara giderek yada basede defans yapıyoruz taki adamlar 15+ kisi gelip bizi wipe edene kadar. Wipe oldugu zaman da eger hala kesilmemisse Balindaya gidiyoruz,

Asagı yukarı yaptıgımız bu ama bu 5-6 kısılık grup her classdan 1-2 kisi 2 healerlı 200+ resli t4-t5 yada arena1-2-3 karısık setli bir grup

bu sekilde %90 biz kazanıyoruz, haftasonu 2 gunde 50k+ honor bile kasıldı, bol miktarda 500+ honor alındı,

ancak horde da bol mktarda lvl 61-70 yada 70 green adam olunca zorlanıyoz tabi,
Sosyal ağlarda paylaş

ya horde da cok boktan durum. resmen 2-3 ally balinda kestirmiyor. ama galv defansi cok zor en az 10 kisi tutman lazim orda. sonra horde da bi balinda takintisi var anlam veremiyorum. 2 bunker 2 tower almisiz adamlar 20 kisi balinda da. bi skip her dedik resmen 30 kisi her dakka basi why its more honor felan diye soruyordu. resmen terler akti anlatana kadar.

ally girince hic kimseyi goremeden direk galv. zaten herkes fazla kisi durmasin diye uyariyor en basta. 10 kisi felan galvi kesene kadar roguelar felan direk fwleri aliyor. arada 1-2 tane afker goruyorsun o kadar. zaten towerlar komedi hic bisiy kesmeden capliyorsun direk. ondan sonra oturup bekliyorsun towerlari. mapi aciyorum bi bakiyorum horde sh caplemis ve hala balinda da :D

su buff olayi cok berbat etti durumu bi de, bugun sirf ulan yeter kazanalim diye 3 marshall ile vanndar kestik.
Sosyal ağlarda paylaş

hordenin fear atip aggro bulunan adamın peşinden koşup resetlenen bi bossu var daha nolsun.
bi yandan balindaya bakıyorsun tam bi garip.yanındakini sheep yapıp aoe arcane atıyor haha komedi yahu.
horde oynuyordum av kazanamazdım.alliance oynuyorum yine av kazanamıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...