CapN Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Gırılen AV Sayısı : 71 Win : 6 Lost 65 Honor : 15266 Hayattan bezdirdi hordun avdaki muhteşem başarısı Edit: Server yazmayı unutmuşum Vek'nilash Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 ben av ye her gece 1 defa kazanarak toplamda 2 haftada exalte dolmustum arcanele beraber oynuyoduk or goue la keci kesiyo ben kurt tameliyodum fazladan 150 rep alalim savas basina diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 valla bu sabah nightfall battlegroupta alliance ezici üstündü. ama aksama dogru horde bastırdı artık kazanamıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 bl de anca 25k oldu daha benim :/ 30-32 k yi gormeyi hedefliorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Günlük 20-30k honor iyimiş. Bızde max 125 honor alabıldıgımız ıcın ancak bukadar kasılıyor :) Birde AV Weekendsiz tabi bu yaptıgım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Blizzcon da developerların bir açıklaması vardı hatırladığım kadarıyla. Av nin design i alliance a avantaj sağlıyor, horde de kazanabilir ama kazanmaması her iki taraf için daha kolay gibisinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Zaten öle allylar guardlarla uğraşmıyor dırek towerları alabılıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Executus'a migrate ettim, tavsiye üzerine, şimdilerde delirmek üzereyim. Reckoning BG'da Alliance 80% kazanıyor hep zaten, AV weekend olunca bu oran 99% falan oldu, oyun kazanamadım 2 gündür neredeyse.. Delirmek üzereyim, hadi tamam alliance ın avantajı var da bu kadar mı olur ki.. Geceleri zaten komple leecher.. Neyse, şu kastığım kadarını alliance da ya da başka bi BG'da kassaydım 3 katı hızlı alırdım heralde itemları. AMAN diyim, Reckoning'den uzak durun. Ben de migrate tekrar açılınca direk kaçışı koycam. Attached files Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 sorun bg gruplarinda degil. sorun gerizekali bi hareketle balinda ve vanndarin hplerinin bufflanmasi. normalde bizim bgda %50 felandi ally veya horde un kazanmasi ama su "fix"den sonra %90 ally kazaniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Innuendo said: sorun bg gruplarinda degil. sorun gerizekali bi hareketle balinda ve vanndarin hplerinin bufflanmasi. normalde bizim bgda %50 felandi ally veya horde un kazanmasi ama su "fix"den sonra %90 ally kazaniyor. Balinda 230000 HP Galvangar 290000 HP Hala buff diyorsunuz, daha önceden Balinda çok güçsüzdü, savunmak imkansızdı. Şimdi eşit hiç değilse durum. 5-6 kişi savunulabiliyor rahatlıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Savunak eşit değil arkadaşım. Sizin gravyard tam Balinda nın karşısı. Yolunun üzerinde koşarken Balinda ya uğrayıp tesadüfen savunabiliyorsun. Ama horde savunma yapmak için farklı istikamette koşuyor ve oraya defansa giderse bu seferde arka taraf boş kalıyor. AV kesinlikle Horde için dez avantaj. Ally oyuncular hiç NPC kesmeden tower cap edebiliyorlar. Fakat horde nin 3 tane NPC öldürmesi lazım. Bunlar defalarca yazıldı tartışıldı ama bişey değişmedi. Tamam ilk başlarda bu dengesizlik çok normal di. Çünkü 4 sene önce ALLY lardan gerizekalı olarak bahsedilirdi. Ama şuan bloodelflerin Horde olmasından dolayı bu bahsettiğimiz gerizekalıların bir bölümü Horde oldu. Dengeler değişti . Artık AV horde için handikap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Aluriel said: Innuendo said: sorun bg gruplarinda degil. sorun gerizekali bi hareketle balinda ve vanndarin hplerinin bufflanmasi. normalde bizim bgda %50 felandi ally veya horde un kazanmasi ama su "fix"den sonra %90 ally kazaniyor. Balinda 230000 HP Galvangar 290000 HP Hala buff diyorsunuz, daha önceden Balinda çok güçsüzdü, savunmak imkansızdı. Şimdi eşit hiç değilse durum. 5-6 kişi savunulabiliyor rahatlıkla. ya tabi, o yuzden bu "fix" den sonra horde tum bglarda kazanamaz oldu. 4 bgda da aylardir av yapiyorum, horde tarafida ilk defa boyle yenilgiler goruyorum. horde sonrasi ally karakterimle bol bol av yaptiktan sonra gordum ki ez mode. anca 30 man felan def yaparsa horde zorluyor baska turlu ziplaya ziplaya galv sonrasi direk fw de oturup towerlari beklemek. birkac hk ile 25k honor yaptigim oldu. eklemicektim de blizzcon da av mapinin dengesizligini zaten kendileri itiraf etti. ha dersen av map dengeliydi o zaman bu fix sorun olmazdi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Map dengeli dedim mi ben ? Yada horde avantajlı ? Sadece Balinda'ya gelen buff ın yerinde olduğunu düşünüyorum, bunu belirttim. Galvangar'a kıyasla çok daha ezikti, şimdi eşit oldular. Horde Balinda bufflandığı için mi kaybediyor bg leri ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 galvanar saunuluyosa biz saldırmıyoruz skipliyip geciyoruz direk, nedense horde'da bi balinda tutkusu var garip tower konusundada cok haklısınız abuk sabuk, sadece 1 towerda bi tane npc kesmek gerekiyo, hatta ben warrior olarka üst katı kulenın içidnen hasar almadan temizliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 balinda ve galv arasindaki dengesizlik zaten denge sagliyordu. bariz bir sekilde ally avantajli su an av de. nasil dersen buyur oyuna etkisi gozumuzun onunde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 horde kaybediyo dunki horde oyuncuları kötü oyunuyo sebebi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 balinda secggidi deil balinda direk yol ustunde ve honor manyaklari hemen oraya daliyo saha sh dusmeden balinda kesme fantazisi war cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quarantine Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 vindication'da horde %100 kazanıyor. bu battlegroupun allyleri acayip ezik. birde 30 dk queue olmasa çok şugar olacak (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Capn ne zaman beri veknilash da oynuyorsun bilmem ama bir zamanlar pacifism daha emeklerken AV de hordeun kazandığı bilmem yani polearm almak ıcın 1 ay ugrasmıstım sanırım lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 bizde nedense balindaya saldırken horde sh gy ide alıyorlar olay su biz ally sf-ibtower-tp tower-ib gy- bu arada bi grup ilerlemişse fw gy-hut-west tower-east tower tabi bi kişi ib towerı alırken grup galvada oluyor hordedan 3-4 kişi defence yapınca sh de alındıgı icin direk aidde resleniyoruz. Horde bizim bg grubunda sh bunker-sh gy- bu arada balinda ice bunker bu arada bi grup base bunkerlara gidiyor kazanmak veya kaybetmek direk oyuncuların oynaması ile ilgili ama bi grup 0 puan alıyorsa vardır onlarda bi sorun sadece bi kule alıp 3-4 kişi bekliceksin 62 zaten geliyor ve bizim grupta 1 kulede 3-4 kişi bekliyor önceden hordelar kazanıyordu son zamanda ezmeye basladık horde da oluyormu bilmiyorum ama geri zekalı galva resetlenip duruyor arada gördügüm kadarı ile balinda yerinde sabit vur kes galva hareketli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 allaa av haftasıymıs unuttuk oggogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 abi bide niye eşitlik olsun ki ben onu anlamadım. Yalnız tamam bizim galvanagar çok ters yerde vs. de Bizim başlama noktamız haritanın ortası be =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Lind3r0th said: Capn ne zaman beri veknilash da oynuyorsun bilmem ama bir zamanlar pacifism daha emeklerken AV de hordeun kazandığı bilmem yani polearm almak ıcın 1 ay ugrasmıstım sanırım lol 5-6 Ay oldu sanırım ben bırakmıştım arkadaşlar accountu aktif edip burayam migrate etmısler executustan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 bi de anlamadıgım bi günde 71 av nasıl yapılır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Horde haritanın ortasında başlarken, Alliance en uçtan başlıyor, buna nasıl bakıyorsunuz peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar