Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Bir Rekor Sanırsam

CapN

Öne çıkan mesajlar

Executus'a migrate ettim, tavsiye üzerine, şimdilerde delirmek üzereyim.
Reckoning BG'da Alliance 80% kazanıyor hep zaten, AV weekend olunca bu oran 99% falan oldu, oyun kazanamadım 2 gündür neredeyse..
Delirmek üzereyim, hadi tamam alliance ın avantajı var da bu kadar mı olur ki..
Geceleri zaten komple leecher..

Neyse, şu kastığım kadarını alliance da ya da başka bi BG'da kassaydım 3 katı hızlı alırdım heralde itemları.

AMAN diyim, Reckoning'den uzak durun. Ben de migrate tekrar açılınca direk kaçışı koycam.

Attached files
Sosyal ağlarda paylaş

Innuendo said:
sorun bg gruplarinda degil. sorun gerizekali bi hareketle balinda ve vanndarin hplerinin bufflanmasi. normalde bizim bgda %50 felandi ally veya horde un kazanmasi ama su "fix"den sonra %90 ally kazaniyor.

Balinda 230000 HP

Galvangar 290000 HP

Hala buff diyorsunuz, daha önceden Balinda çok güçsüzdü, savunmak imkansızdı. Şimdi eşit hiç değilse durum. 5-6 kişi savunulabiliyor rahatlıkla.
Sosyal ağlarda paylaş

Savunak eşit değil arkadaşım. Sizin gravyard tam Balinda nın karşısı. Yolunun üzerinde koşarken Balinda ya uğrayıp tesadüfen savunabiliyorsun. Ama horde savunma yapmak için farklı istikamette koşuyor ve oraya defansa giderse bu seferde arka taraf boş kalıyor. AV kesinlikle Horde için dez avantaj. Ally oyuncular hiç NPC kesmeden tower cap edebiliyorlar. Fakat horde nin 3 tane NPC öldürmesi lazım. Bunlar defalarca yazıldı tartışıldı ama bişey değişmedi. Tamam ilk başlarda bu dengesizlik çok normal di. Çünkü 4 sene önce ALLY lardan gerizekalı olarak bahsedilirdi. Ama şuan bloodelflerin Horde olmasından dolayı bu bahsettiğimiz gerizekalıların bir bölümü Horde oldu. Dengeler değişti . Artık AV horde için handikap.
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel said:
Innuendo said:
sorun bg gruplarinda degil. sorun gerizekali bi hareketle balinda ve vanndarin hplerinin bufflanmasi. normalde bizim bgda %50 felandi ally veya horde un kazanmasi ama su "fix"den sonra %90 ally kazaniyor.

Balinda 230000 HP

Galvangar 290000 HP

Hala buff diyorsunuz, daha önceden Balinda çok güçsüzdü, savunmak imkansızdı. Şimdi eşit hiç değilse durum. 5-6 kişi savunulabiliyor rahatlıkla.

ya tabi, o yuzden bu "fix" den sonra horde tum bglarda kazanamaz oldu. 4 bgda da aylardir av yapiyorum, horde tarafida ilk defa boyle yenilgiler goruyorum.

horde sonrasi ally karakterimle bol bol av yaptiktan sonra gordum ki ez mode. anca 30 man felan def yaparsa horde zorluyor baska turlu ziplaya ziplaya galv sonrasi direk fw de oturup towerlari beklemek. birkac hk ile 25k honor yaptigim oldu.

eklemicektim de blizzcon da av mapinin dengesizligini zaten kendileri itiraf etti. ha dersen av map dengeliydi o zaman bu fix sorun olmazdi zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

galvanar saunuluyosa biz saldırmıyoruz skipliyip geciyoruz direk, nedense horde'da bi balinda tutkusu var garip

tower konusundada cok haklısınız abuk sabuk, sadece 1 towerda bi tane npc kesmek gerekiyo,

hatta ben warrior olarka üst katı kulenın içidnen hasar almadan temizliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

bizde nedense balindaya saldırken horde sh gy ide alıyorlar olay su biz ally sf-ibtower-tp tower-ib gy- bu arada bi grup ilerlemişse fw gy-hut-west tower-east tower tabi bi kişi ib towerı alırken grup galvada oluyor hordedan 3-4 kişi defence yapınca sh de alındıgı icin direk aidde resleniyoruz. Horde bizim bg grubunda sh bunker-sh gy- bu arada balinda ice bunker bu arada bi grup base bunkerlara gidiyor kazanmak veya kaybetmek direk oyuncuların oynaması ile ilgili ama bi grup 0 puan alıyorsa vardır onlarda bi sorun sadece bi kule alıp 3-4 kişi bekliceksin 62 zaten geliyor ve bizim grupta 1 kulede 3-4 kişi bekliyor önceden hordelar kazanıyordu son zamanda ezmeye basladık horde da oluyormu bilmiyorum ama geri zekalı galva resetlenip duruyor arada gördügüm kadarı ile balinda yerinde sabit vur kes galva hareketli
Sosyal ağlarda paylaş

Lind3r0th said:
Capn ne zaman beri veknilash da oynuyorsun bilmem ama bir zamanlar pacifism daha emeklerken AV de hordeun kazandığı bilmem yani polearm almak ıcın 1 ay ugrasmıstım sanırım lol

5-6 Ay oldu sanırım ben bırakmıştım arkadaşlar accountu aktif edip burayam migrate etmısler executustan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...