Arden Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Arkadaşlar babamla şirketimizin arabasını yenilemek istiyoruz.. Doblo kangoo vs. modellerle ilgilenmiorz Max 27.000YTL e kadar bakıorz dizel olması şart benim aklımdakiler: Opel Astra Classic VW Polo Hyundai Accent Hyundai Getz ... Başka ne önerebilirsiniz veya söylediklerim arasında en iyi tercih hangisi olucaktır? Saygılar
Redogski Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 söylediklerinin arasından ben accent derim..
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Doblo dicektim tam... :D clio symbol olabilir...
Quibble Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 fiesta yada clio symbol taktim fiestaya bi kac gundur.:)
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Selam, Astra Fiesta Polo Saygılar.
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Araç yılda kaç bin km yapacak? Şehir şehir gezecek mi? Yoksa genellikle tek şehirde mi kullanılacak? Bu gibi kıstaslar önem taşıyor. Şirket aracı için Opel önermem parçaları pahalı. Benim tavsiyem Renault Megane veya Ford Focus, Fiesta falan olacak. Araç bir çok şehir gezecekse Renault tavsiyemdir çünkü hakkaride bile servisi olan ender markalardandır. O şehirlerde araca birşey olursa kolayca tamir ettirilebilir. Oto kiralama şirketleri ve kiralık veya satın alınmış araç filosuna sahip şirketler bu gibi sebeplerle Renault ve Ford'u tercih ediyorlar.
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 cryshler c300 prosche carrera BMW X5 Audi Q7 ferrari enzo evo 9 bide audi TT
Arden Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Vodan said: Araç yılda kaç bin km yapacak? Şehir şehir gezecek mi? Yoksa genellikle tek şehirde mi kullanılacak? Bu gibi kıstaslar önem taşıyor. Şirket aracı için Opel önermem parçaları pahalı. Benim tavsiyem Renault Megane veya Ford Focus, Fiesta falan olacak. Araç bir çok şehir gezecekse Renault tavsiyemdir çünkü hakkaride bile servisi olan ender markalardandır. O şehirlerde araca birşey olursa kolayca tamir ettirilebilir. Oto kiralama şirketleri ve kiralık veya satın alınmış araç filosuna sahip şirketler bu gibi sebeplerle Renault ve Ford'u tercih ediyorlar. Araç istanbul içi gezicek sadece 150k km yapıcak birazda kendim içinde bakıyorum bende kullanıcam çünkü iş dışı
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Arden said: ...sadece 150k km yapıcak... 150k km? sadece? O_o
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 adamınbiri said: cryshler c300 prosche carrera BMW X5 Audi Q7 ferrari enzo evo 9 bide audi TT Enzo süper olur ya. Öndeki bagaj bölmesi tam 3 tane dosya alabiliyor... şirket için süper
Arden Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 KHaRoN said: Arden said: ...sadece 150k km yapıcak... 150k km? sadece? O_o e şirket için araba çok gidlip geliniyo karaköyden ikitelli bayrampaşa 4.levet gebze hede hödö mesela 3 senelik hyundai accent var şu an 130k'da
RecepIvedik Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Bizimkiler Ford Fiesta kullanıyor. Geçen gün bende test ettim,ilk zamanlar arabadan hoişlanmıyordum fakat kullanmaya başladığınız an gerçekten keyif veriyor. iş arabası olarak da oldukça uygun 1.4 dizel motor u var biliyorum. sınıfının az yakan otomobillerinden biri.
THARKAS Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 bizimkiler clio kullaniyor dizeldi sanirim emin degilim ama ogrenirim. baya ucuza almislardi içi boş ama konforluydu gene.
fedaykin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Bizde bir sürü clio var. Genel olarak fiyat performans oranı iyi. Evet dizeller.
Rondar Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 astra g dizel iyi bir araç değil tavsiye etmem zaten çok zor bulursun şirket arabası olarak corsa van veya fiesta olabilir
Öne çıkan mesajlar