Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tff seçimleri

fizban

Öne çıkan mesajlar

ulusoy un mükemmel açıklaması

tıkla gelsin

http://www.ntvspor.net/pages/19130.asp

Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy, genel kurula verilen arada basın mensupları ile yaptığı sohbette önemli açıklamalarda bulundu.

Genel kurulun 'olağanüstü' olması gerektiğini belirten Ulusoy, İstanbul Bakırköy 2. Sulh Hukuk Mahkemesi'nin atadığı ''ihtiyati tedbir'' kurulunun isteğiyle yapılan genel kurulun, olağanüstü olması gerektiğini ifade ederek, ''Olağanüstü genel kurulda gündeme madde ekleyemeyeceklerini bildiklerini için, genel kurulu 'olağan' topladılar. Böyle şey olmaz. Bu genel kurul olağanüstüdür. Futbol Federasyonu'nun olağan genel kurul tarihleri bellidir. Yılda bir kez olağan mali genel kurul toplanır, 4 yılda bir de başkanlık seçimi yapılır'' diye konuştu.

Futbol Federasyonu eski başkanlarının oy haklarının ellerinden alındığını vurgulayan Ulusoy, ''Bu nasıl bir mantıktır, anlamak mümkün değil. Bu federasyona bir günlük bile başkanlık yapan insanların burada bulunan genel kurul delegelerinden ne farkı var? Bana göre eski başkanlara büyük haksızlık yapıldı. Halim Çorbalı ağabeyimiz eski başkan olarak oy hakkı bulamadığı için Gençlerbirliği OFTAŞ Spor Kulübü'nden delege gösterilmiş. Gerçekten çok yazık'' dedi.

''EURO 2008'DE FİNAL OYNAYAMAZSAK HESAP SORARIM''

Haluk Ulusoy, federasyon başkanlığına kendisinden sonra gelecek kişiye iki çift sözünün olacağını belirterek, ''Ona diyeceğim ki, şayet Avrupa Şampiyonası'nda final oynayamazsan, federasyona gelirim ve hesabını sorarım'' ifadesini kullandı.

2006 yılında tüm dünyada rezil olmuş, Dünya Şampiyonası'na gidememiş bir federasyon devraldıklarını savunan Ulusoy, ''Hiç kimsenin hayal edemeyeceği, ummadığı bir başarıya imza attık. Bu ülkede kim derdi ki Norveç'in Avrupa şampiyonası'na gitmek için 1 puana ihtiyacı var ama gidemeyecek ve Türkiye gidecek. Herkes Norveç'in gideceğine inanıyordu. Bir tek ben milli takımımızın Avrupa Şampiyonası'na gideceğine inanıyordum. Gittik Norveç'i orada yendik, döndük burada Bosna Hersek'i yendik. Şimdi ben bir hedef koymuştum. Bu hedef, şampiyonaya katılmak değildi. Final oynayacağımızı söylüyordum. Şimdi ben burada duracaksam, Allah nasip ederse, 'o finali oynayacağız' diyorum. Federasyonu şu şekilde ele geçirmek isteyen, federasyonun başına oturacak adama şimdiden söyleyeyim, diyeceğim iki çift laf var. 'Avrupa Şampiyonası'nda finali oynayamazsan federasyona gelirim ve bunun hesabını sorarım' diye kendisine söyleyeceğim'' diye konuştu.

Türk futbolunun teknik kadrosuyla, halkıyla, futbolcusuyla bir sinerji oluşturduğunu ve kendisine inandığını vurgulayan Ulusoy, ''Bu sinerjiyi bozmaya kimin ne hakkı var?'' dedi.

''Nedir bu acele, haziran ayında mali genel kurulumuz var. İstemiyorsanız kutsal emanetinizi teslim eder gideriz, istiyorsanız devam ederiz. Bu kadar basit'' diye konuşan Ulusoy, ''Benden sonra koltuğa oturacak adam, Avrupa Şampiyonası'nın neyini hak etmiş, neresinde olmuş da gelip oturacak. Belki de federasyonun yerini bilmeyen bir adamı federasyon başkanı olarak göreceğiz. Bakalım benden sonra kim icazet alıp başkan olacak'' diyerek sözlerini tamamladı.

SARIYER BAŞKANI SARIOĞLU İSTİFASINI AÇIKLADI

Sarıyer Kulübü Başkanı Mehmet Tahir Sarıoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu Olağan Genel Kurulu sırasında istifasını açıkladı.

Sarıoğlu, ''Bu baskılara artık dayanamıyorum. Türk futboluna bu şekilde hizmet etmemiz mümkün değildir'' diyerek istifa ettiğini söyledi.

Sarıoğlu, spora ve Sarıyer'e hizmet etmek için başkanlığa talip olduğunu ifade ederek, ''Ancak, bu genel kurulda gördüm ki, benim kafamda yarattığım Türk futbolunun daha iyi yerlere gelmesi için hür irademizle vermemiz gereken kararları, hatırını kıramayacağımız birileri bize dikte ettirmeye çalışıyor. Anladım ki, bu iş sadece benim kafamda yarattığım modelle yapılamıyor. Bu nedenle kulüp başkanlığından istifa etme kararı aldım'' dedi.

şurayı da bold falan yaziyim ki güleriz

2006 yılında tüm dünyada rezil olmuş, Dünya Şampiyonası'na gidememiş bir federasyon devraldıklarını savunan Ulusoy, ''Hiç kimsenin hayal edemeyeceği, ummadığı bir başarıya imza attık. Bu ülkede kim derdi ki Norveç'in Avrupa şampiyonası'na gitmek için 1 puana ihtiyacı var ama gidemeyecek ve Türkiye gidecek. Herkes Norveç'in gideceğine inanıyordu. Bir tek ben milli takımımızın Avrupa Şampiyonası'na gideceğine inanıyordum. Gittik Norveç'i orada yendik, döndük burada Bosna Hersek'i yendik. Şimdi ben bir hedef koymuştum. Bu hedef, şampiyonaya katılmak değildi. Final oynayacağımızı söylüyordum. Şimdi ben burada duracaksam, Allah nasip ederse, 'o finali oynayacağız' diyorum. Federasyonu şu şekilde ele geçirmek isteyen, federasyonun başına oturacak adama şimdiden söyleyeyim, diyeceğim iki çift laf var. 'Avrupa Şampiyonası'nda finali oynayamazsan federasyona gelirim ve bunun hesabını sorarım' diye kendisine söyleyeceğim'' diye konuştu.

haluk ulusoy bi çay koy ya ne ayaksın sen ? kimsenin hayal edemeyeceği bir başarıymış hahahahahah. norveç i orada, bosna yı burada yenmişiz başarıya bak. 2006 da rezilmişiz, sanki şimdi çok ilerdeyiz o durumdan. final oynayacakmışız, yahu be adam, sen hayal edilemeyeeck başarı olarak avrupa şampiyonasına katılmayı görüyosan, sen ancak 1/16 finali oynarsın. hesap sorarmış, neyse bişey derdim de kendi kendimi banletmek zorunda kalacam.
Sosyal ağlarda paylaş

Ulusoy kadar ezik bir tff başkanı da görmemiştir şu ülke.
Ya koskoca başkanın konuşma tarzına bakar mısınız. Adam sanki kahvede arkadaşlarıyla muhabbette.
Neyse ki bugün bu şampiyonaya gidebiliyoruz da sorun olmadı.
Maltayla berabere kaldığımızda başkan sen değil miydin be Çengelköy?
Sosyal ağlarda paylaş

sonuçta adam haklı o gittiğinde hiçbiyere gidemedik şimdi en azından finallere gidiyoruz ve işin aslı ben takımdan çok umutluyum bizim takımlarımız yumurta kapıya dayanınca daha bi iyi oynuyor nedense :) finallerde de bütün oyuncularımız ellerinden geleni yapıcaklar çünkü hepsi kendini gösterip avrupaya gitmek isteyecek ...
ama işin bir diğer boyutu varki işte o çok kötü;milli takımın başarısı tff nin başarısı değildir bu başarıdaki pay oranı oldukça düşüktür yani bu canaydının çıkıp takımı ben şampiyon yaptım demesinden bile daha saçma olur... TFF başkanı Haluk Ulusoy önce ismine yapılan hakaretlerden ithamlardan kurtulmalıdır daha sonra bu şekilde konuşma hakkı olur belki bu daha çok kendi rezilliğini milli takımın başarısıyla örtmek oluyor...umarım insanlar bu tuzağa düşmezler...
Sosyal ağlarda paylaş

Ulusoy'un desteklenecek bir tarafı yok ama siyaset futbola bulaştı bir kere; Genel kurulda Akp milletvekilleri fink atıyordu. Belediye çalışanları delege olmuş, eski federasyon başkanlarının oy hakkı elinden alınmış, neden acaba? Çekin elinizi futboldan diyor ve yeni başkanı merakla beklemey başlıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

geçen ntv de süper bir yorum vardı aynısını aktaram:
ulusoy iyi hoş ama milli takımı bir kulüp takımı kendisini de o kulübün başkanı gibi görüyor.
+milli takım açısından baktığımızda bir sorun yok gibi tüm nerdeyse tüm başarılarımız ulusoy zamanında alındı
+ama süperlig ve 1.lige baktığımızda da bissürü takım şikayetçi :/
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...