Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Trip atmayan kız ve aşk

Tremour77

Öne çıkan mesajlar

Hayatımda ilk defa bir forumda aşk,kız gibi bir konu açıyorum.
Kendimden bahsedeyim biraz...
17 Yaşında bir erkeğim.2 senedir hiç bir kızla çıkmadım.Çünkü gerçekten onu sevmeden birisiyle çıkmıştım ve bir daha bunu yapmamaya karar verdim.Bu 2 sene içerisinde toplam 9 tane çıkma teklifi aldım.Hepsini reddettim çünkü gerçekten sevmiyordum hiç birini,yeterince benim tarzıma uygun bulmuyordum.

İlk sevgilimden ayrılmamın nedeni de ilişkinin kurmacalar üstüne olmasıydı.Sorunlarım var diyip sorunun ne oldugunu soylememeler,trip atmalar vs.

Son 4 aydır bir hayatımda bir kız var.Bu 4 ay boyunca hiç trip atmadı,kültürlü,fiziksel olarakta fena olmayan bir kız.Bu kızla her turlu muhabbette edebiliyoruz(küfürlü küfürsüz).İkimizde 80lerin Glam,Heavyci gençleri gibi yaşamak istiyoruz.Bin Harleye bas gaza falan gibi :P(Tabi bu biraz hayal)

Şimdi bu kıza,ondan hoşlandığımı söylemeyi düsünüyorum.Fakat nasıl yapsam bilemiyorum.
Bu durumda da siz patilere 2 soru sormak istiyorum.

Soru 1: Sizce bu kıza ondan hoşladığımı nasıl söylemeliyim
Soru 2: Sizce kızla su anda olan ilişkimiz sevgili olunca da devam eder mi?
Sosyal ağlarda paylaş

Madde madde cevap veriyorum :)

said:
Bu 2 sene içerisinde toplam 9 tane çıkma teklifi aldım.

said:
Soru 1: Sizce bu kıza ondan hoşladığımı nasıl söylemeliyim

Öyle anlatmışsın ki bence birşey yapmana gerek yok. Olduğun gibi takıl, o zaten sana tutulur :D

said:
İkimizde 80lerin Glam,Heavyci gençleri gibi yaşamak istiyoruz.Bin Harleye bas gaza falan gibi :D

said:
Soru 2: Sizce kızla su anda olan ilişkimiz sevgili olunca da devam eder mi?

İlişkiniz böylese, sevgili olduktan sonra ne olur tahmin edemiyorum :)

Şaka bir yana sorduğun sorulara çok fazla kafanı takma bence. "O an" geldiğinde eşek olsan anlarsın zaten. Birlikte mutluysanız devam edin :)
Sosyal ağlarda paylaş

80 lerin hard rockcısı "ben senden hoşlanıyorum eki" demez yanı...

git sor angus young nası tavlamış karısını,

şaka bi yana nası takılıyosnaız öle sor işte, iciyosanız mesela işte bara cğaır, ne biliyim muzik zevkini zortaksa konsere götür falan filan ama gidip "hoşlandığını söleme" herhangi bi şekilde.

gün batımı falan izlse ne biliyim (nalka lan diyiceksinzi güzel şeyler bunlar yanı lazım, elini tutmaya calıştığın kızla gün batımı izlemek falan)

öle yanı.

ps:KARIŞIK KASET CEK!
Sosyal ağlarda paylaş

sohbetin bi kısmına aynen şu çümleyi copy paste leyiver.

"o diilde, ben senden farklı bir şekilde hoşlanmaya başladım sanki, sen hiç böle hissetmedin mi?"

falan böle, ağız yoklamacalar eşliginde yoksa o söleyemicek, sen söleyemiceksin, iicene dost olucaksınız sonrası gg.
Sosyal ağlarda paylaş

bence hiç dokunma çünkü resmiye bindirince en trip atmayan insan bile bişiler ters gittiğinde trip atar
şuan böyle çok mutlu görünüyosunuz hiç dokunma bence
aynı olay başıma geldi bende trip atmayan kızdım
çok enteresan birşekilde karşımdaki söyledikten sonra konuşmamaya başladık
şimdide konuşmuyoruz

halinden memnunsan değişikliğe gitme zaten bigun sen müdahale etmesende resmileşmişten daha güzel olacak
Sosyal ağlarda paylaş

Senden hoşlanıyorum gibi bişey demek bu kadar zor olmamalı. Şu işlerin prosedürü yok diyorum hep, buradan kim ne derse desin, birine çıkıp da "aha bunu diyim ben" desen bile kızın karşısına geçince onu söylemeyeceksin zaten. O yüzden ne diyim, nasıl diyim diye çırpınmayı bırak, söyleyeceğin varsa git söyle, patlarsa da patlar napalım.
Sosyal ağlarda paylaş

Kasma bence kendini nası desem falan diye. 4 Aydır samimi şekilde konuşuyormuşsunuz. Aman dikkat diyim, kız o kadar aydır samimi konuşurken senden elektrik almazsa bi noktadan sonra arkadaş, dost olarak görür senin de başın ağrır bu durumda. Bu samimi muhabbet kısmını çıkmazken fazla uzatmamak lazım. Ufaktan cilvelere başla işte, doğal ol vs.
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:
Senden hoşlanıyorum gibi bişey demek bu kadar zor olmamalı. Şu işlerin prosedürü yok diyorum hep, buradan kim ne derse desin, birine çıkıp da "aha bunu diyim ben" desen bile kızın karşısına geçince onu söylemeyeceksin zaten. O yüzden ne diyim, nasıl diyim diye çırpınmayı bırak, söyleyeceğin varsa git söyle, patlarsa da patlar napalım.

Patlarsa patlar olurmu abi :D 2 senedir kimseyle çıkmadım ben böyle birini bulmak için.Böyle zaten mutluyuz bayağı.Sanırım Cücenin dedigi gibi tutacam belinden öpecem.
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:
2 senedir bekliyorsun da deneme sürüşüne bile çıkmadan nasıl belinden kavrıyıp öpeceksin. Çok riskli bir hareket o.

O isin geyigi ya :D.Tabiki opemem direk.Değerlerine saygısızlık olur eğer çıkmıcaksak.
Acaba sarkı mı yapsam onu dinletsem diye dusunuyorum.En çok böyle bisey yapsam hoşuna giderdi gibi.Yani bir kulaklik onda bir kulaklik bende vs.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...