Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

varmısın yokmusun

nukbasliklikiz

Öne çıkan mesajlar

Pasoparola kadar adam gib bir program görmedim ben buda süper derecede gereksiz düşük seviyeli bir program hele o milletin heycanlanma tripleri yokmu öldürüyor beni gülmekten.

Küçük rakam çıkıyor anaya koşuyor felan
Büyük ramak çıkıyor şoka girme üzülme rolu yapıyor allahım beleşten para gelicek neyine üzülürsün anlamam yani nekadar salak insalardır bunlar.
Sosyal ağlarda paylaş

ya isi gucu olmayan katiliyor, ya para senin degildi zaten niye bu kadar uzulmek stres yapmak , tamam cok ihtiyacin olabilir o paraya da niye bi yarismaya bel baglarsin anlamiyorumki . tamam eglenmek icin yapin programida aglamayin uzulmeyin su yarismalarda yahu
bilginle gelmedinki o seviyeye sansin yaver gitti kumar da degil cebinden de para koymuyorsun ...
Sosyal ağlarda paylaş

güzel yarışma ne die marjinal olcam asi fikirli olcam die uğraşıosunuzki, anlamıyorum.

merak ettirio mu? evet.
merak edildiği için izleniyor mu? hadi bakalım ne olacak die 1 tane daha kutu açılana kadar o kanal açık tutuluyor mu? evet

tamam işte bunu 158154 kişi yapıyor. gelsin paralar. demekki başarılı.
Sosyal ağlarda paylaş

bence güzel bi yarışma hiç olmazsa insanları aşağılamıyorlar aksine sevgi çemberi kuruyorlar .Ahmet çakar gibi bi işe yaramayan yarışma sunduğunu zanneden bir insan değil acun ılcalı güzel bir proğram yapmşlarki izleniyor.Ahmet çakarı izleyenlerin çoğunluğu erkek ve spor izleyicileri o adamdan başka ne beklenirki zaten anca bukadar sunar yarışayı.Kabahat ona sunuculuk teklifi yapanda :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Tiyatrocu Acun Bu herifin işi bu işte milleti salak yerine koymak. Acun Virarda'da yazardı böyle senaryolar.Aynı şekilde aslanlar kanaryalara karsı , Hele fransa 98'de ki spikerlik olayını herkes biliyordur brazilyalılar la samba yapıyorum diyor arkadan türklerin sesi geliyor. Hamdi bey dediği adam kameramanı çıktı.

said:
Peki Birol Doğan gerçekten telefonda bir bankacı gibi yarışmacılara para teklif ediyor mu?

Yoksa tek görevi Acun Ilıcalı'ya yayın sırasında telefon açmak mı?

Birol Doğan işte bu soruya cevap vermek istemiyor.

Teklik meklif'te yoktur ya adam o anda kafasına göre söylüyor parayı bide üzlüyor,seviniyor teklif az,çok diye ya ahahaha
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...