Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 http://www.mofunzone.com/online_games/deal_or_no_deal.shtml# oynayınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Pasoparola kadar adam gib bir program görmedim ben buda süper derecede gereksiz düşük seviyeli bir program hele o milletin heycanlanma tripleri yokmu öldürüyor beni gülmekten. Küçük rakam çıkıyor anaya koşuyor felan Büyük ramak çıkıyor şoka girme üzülme rolu yapıyor allahım beleşten para gelicek neyine üzülürsün anlamam yani nekadar salak insalardır bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 çok dandik ve salakça bir yarışma. bir de olay bittikten sonra, eğer kabul etmeseydi ne olurdu devamında yaptıklarında acunu dövesim geliyor aga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Bazen düşünüyorum Idiocracy film'i gerçek olurmu acaba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Bende şeyi anlamıyorum, orda öğüt veren bir iki tipleme var, iyi düşün, iyi karar ver, sakin ol küçük çıkarmaya çalış falan diyorlar. Neye karar verecek söyle sayıyı al parayı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 şu an devam edio. allahım çıldırıcam. iyice çıldırma noktasına geldim. hatun 250.000 i kaptırdı. bütün salon karakara bağladı ağlıyo. yok böle bişi. arkadaşım size ne, ortakmıydınız sanki paraya. sırf sonunu merak ettim için izliorum of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 ya isi gucu olmayan katiliyor, ya para senin degildi zaten niye bu kadar uzulmek stres yapmak , tamam cok ihtiyacin olabilir o paraya da niye bi yarismaya bel baglarsin anlamiyorumki . tamam eglenmek icin yapin programida aglamayin uzulmeyin su yarismalarda yahu bilginle gelmedinki o seviyeye sansin yaver gitti kumar da degil cebinden de para koymuyorsun ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 ağlamazsa reyting olmaz ki =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 güzel yarışma ne die marjinal olcam asi fikirli olcam die uğraşıosunuzki, anlamıyorum. merak ettirio mu? evet. merak edildiği için izleniyor mu? hadi bakalım ne olacak die 1 tane daha kutu açılana kadar o kanal açık tutuluyor mu? evet tamam işte bunu 158154 kişi yapıyor. gelsin paralar. demekki başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 n00b program tek kelimeyle bastığınız klavye vuruşlarınız için geçen zamanınıza yazık ciddiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 bence güzel bi yarışma hiç olmazsa insanları aşağılamıyorlar aksine sevgi çemberi kuruyorlar .Ahmet çakar gibi bi işe yaramayan yarışma sunduğunu zanneden bir insan değil acun ılcalı güzel bir proğram yapmşlarki izleniyor.Ahmet çakarı izleyenlerin çoğunluğu erkek ve spor izleyicileri o adamdan başka ne beklenirki zaten anca bukadar sunar yarışayı.Kabahat ona sunuculuk teklifi yapanda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Güzel hatunlar oluyo yarışmada. Acun işini bilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Tiyatrocu Acun Bu herifin işi bu işte milleti salak yerine koymak. Acun Virarda'da yazardı böyle senaryolar.Aynı şekilde aslanlar kanaryalara karsı , Hele fransa 98'de ki spikerlik olayını herkes biliyordur brazilyalılar la samba yapıyorum diyor arkadan türklerin sesi geliyor. Hamdi bey dediği adam kameramanı çıktı. said: Peki Birol Doğan gerçekten telefonda bir bankacı gibi yarışmacılara para teklif ediyor mu? Yoksa tek görevi Acun Ilıcalı'ya yayın sırasında telefon açmak mı? Birol Doğan işte bu soruya cevap vermek istemiyor. Teklik meklif'te yoktur ya adam o anda kafasına göre söylüyor parayı bide üzlüyor,seviniyor teklif az,çok diye ya ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 lol ne bekliyordunuz ki. ordaki kalan paralara göre bir teklif hesaplıyor bir program adamda onu söylüyor.formata uysun diye bankacı var.of lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar