Drall Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 512 mb ram, 128 mb ekran kartı gforce fx 5200, 3 ghz işlemci var. güzel bi oyun tavsiye edebilirmisiniz yahu oyun yok pcde şuan resmen sıkılıyorum arada... grim fandango, diablo1-2-lod, neverwinter nights 1, redalert 2, warcraft 3+ft cdleri var elimde, indirme imkanım var sınırsız net. şöyle bu oyunlar hariç beni kendimden geçiricek bi oyun söyleyebilirseniz çok iyi olur =) cod 4 dediler kaldırmadı, crysis dediler kaldırmadı, bioshock dediler kaldırmadı, fear'ın birincisini bile kaldırmadı ='( ne anti-oyun bilgisayarım varmış yahu =D edit: yahu ben burayı tavsiye isteme başlığı sandıydım mesajları okudumda meğer tavsiye verme başlığıymış sorun olurmu başka bi topiktemi soriyim bilgisayarımın kaldırabileceği cinsten oyun tavsiyesi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 civilization 4 + beyond the sword = :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 teşekkürler bilgisayarda yer açtığım an indiricem =) minimum'u karşıladı ancak bilgisayarda yer olmadığından fail oldu systemrequirementslab'da =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 civilization 4 + beyond the sword = :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 civilization 4 + beyond the sword = :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 teşekkürler bilgisayarda yer açtığım an indiricem =) minimum'u karşıladı ancak bilgisayarda yer olmadığından fail oldu systemrequirementslab'da =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 imza denemesi Bu arada 3GHz islemcili bilgisayarda 512mb ram olmadı garip geldi. Civ baya ram ve işlemci yiyor ne yazik ki. Ben 2Ghz işlemcili 2GB ram'li bilgisayarımda oynamak istemiyorum açıkcası. İlerki çağlara gelince her şey gecikmeli oluyor resmen. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Trackmania Nations Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 nwn1 in hordes of the underdark expini oyna oynamadıysan baya güsel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Otur baldur's gate oyna.. :) Baya bir idare edecektir seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 boş dvd alıp bilgisayarı boşalttığım gün indiricem baldurs gate ve civilization'ı, baldursu diğer topikte gördüm merak ettim diablo gibi bişeymidir nedir baldurs gate? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 harbi civ4 süper olur ek paketi oynamadım ama bi indirelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar