Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gitti Bayhan!

Salieri

Öne çıkan mesajlar

said:
Salieri, 25 January 2004 16:32 tarihinde demiş ki:
adam hakkında ne biliyorsun afterdeep?
hiçbirşey!!

adamın küçükken nasıl yaşadığını hangi şartlarda yaşadığını psikolojik durumunu annesiyle babasıyla ya da başkalarıyla olan ilişkilerini nereden biliyorsun?tamam her ne olursa olsun yaptığı yanlış insanlığa sığmayacak birşey ama adamın kişiliği hakkında yaptığın yorumlar gerçekten gereğinden fazla..

önyargılı insanlardan nefret ederim..

Kendini süper şekilde acındırıyo ve senin gibi iyi niyetli(saf) yurdum insanıda buna çoook güzel kanıyo. Aynen devam...[signature][hline]Sungur - Scout of Hun
Necrocks - Necromancer of Hun
Olcayto - Infiltrator of Hun
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Afterdeep, 26 January 2004 02:25 tarihinde demiş ki:
said:

Kendini süper şekilde acındırıyo ve senin gibi iyi niyetli(saf) yurdum insanıda buna çoook güzel kanıyo. Aynen devam...

ne oturup yarışmayı izliyorum ne de msg fln gönderiorum onun için bana saf demen yersiz olmuş ama senin kullandığın kelimeler tanımadığın bir insan için çok ağır..[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

kurtulduk gitti . Bence Abidinde , Fridevsde iyi söylüyor . İyi Olan Kazansın....[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
İmza:Kat Temizlikçisi
è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano)
[Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj zgrw tarafından 26 January 2004 04:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Salieri, 26 January 2004 04:17 tarihinde demiş ki:
said:
Afterdeep, 26 January 2004 02:25 tarihinde demiş ki:
said:

Kendini süper şekilde acındırıyo ve senin gibi iyi niyetli(saf) yurdum insanıda buna çoook güzel kanıyo. Aynen devam...

ne oturup yarışmayı izliyorum ne de msg fln gönderiorum onun için bana saf demen yersiz olmuş ama senin kullandığın kelimeler tanımadığın bir insan için çok ağır..

Saf parantez içindeki kısmı, parantez dışındaki eş anlamlı kelimeyi dikkate almanı isterdim...[signature][hline]Sungur - Scout of Hun
Necrocks - Necromancer of Hun
Olcayto - Infiltrator of Hun
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...