Fly Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 dersleri aksatıyor diye bırakmıştım, geri döneceğim ama casual oynamak üzere. team fortress ile bu birlikte bulunsun, ne oynasam diye vakit öldürmeyeyim. ama battleground olur, gezmek tozmak olur, level 70 olduktan sonra o tür aktivitelere katılmak istiyorum. günde 3-4 saat oynarım herhalde en fazla. kısacası biraz battlegroundlara girip vakit öldürmek için açıyorum bile denebilir. sormak istediğim FARM FARM FARM diye abartmadan , sakince oynayabilir miyim artık gelen yeniliklerden sonra ? eskiden pek öyle değildi , habire bir şey "kasmak" zorunda gibiydim, o bakımdan. level atlama hızı, keyfi, rahatlığı larak başka topiclerde de sormuştum sonuçta druid olarak oynuyordum, devam edeyim mi druid olarak ? hazırda warlock ve mage de var, yoksa onlardan mı devam etsem ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 ne seviosan onu oyna :D ayrıc sadece bg yapıcaksan tek gerekicek repair ve arada alıcagın itemlar için gem ench fln olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 mage druid arasında kaldım. bg ağırlıklı dediğim gibi, ikisinin de oynayış tarzını sevdim AMA warlocka göre mage ile level kasmak eziyetti mesela. ne dersiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Casual friendly class = Druid. Caster ol, moonfire spamle. Baredrud ol, instance tankla. Kittydps ol, adam gankle. Treelol ol, imba healle. Falan filan. Ama ne yazık ki yine kasıcaksın birşeyler sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Biz Frostmane'de bunu yapiyoruz, seni de bekleriz. 2 haftada 61 oldum =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 auchindoun'da vardı , baştan kasasım gelmedi pek : 4 tane 30-40 arası karakterim var, artık birini main olarak seçeceğim. şaman ve druid arasında kaldım, şaman daha cazip gözüküyor ama emin olamıyorum. artı/eksi olarak neler diyebilirsiniz ? (ikisinin de melee ve caster buildlerini göze alaraktan) mage ve lock da var bu arada , bg ve düşük ihtimal 5v5 arena dışında hiçbir etkinlikte bulunmayacağımı da göze alırsak ne güzel gider ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Druid ve warlock pvp için iyi, resto druid olarak uyuz ediyorlar insanı, 10 kişi içerisinden canlı çıkan druidler oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Penthesilea said: Biz Frostmane'de bunu yapiyoruz, seni de bekleriz. 2 haftada 61 oldum =( hahah 2 hafta played? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 druide dwm et hic sikilmassin oyundaki her krakter gibi oyniyabilirsin o yuzden druid ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 lock ile karşılaştırırsak peki artıları eksileri ? (lockum 10 11 level daha yüksek druidden + lock da severim,o bakımdan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Fly said: . günde 3-4 saat oynarım herhalde said: afedersin de gunde 3-4 saat casual filan olmuyo... :) casual dedigin gunde max 2 saat oynar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Estelio Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 2.5 saat oynuyorum ben, casual diilmiyim simdi =( :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… murtyy Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Fly said: lock ile karşılaştırırsak peki artıları eksileri ? (lockum 10 11 level daha yüksek druidden + lock da severim,o bakımdan) + - olarak dusunme olayi hangisini sewiosan onu oyna ikisininde ortak yani kufur yiyosun cok:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ad3m Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Estelio said: 2.5 saat oynuyorum ben, casual diilmiyim simdi =( :P Mlsf hardcore :üzüldü: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Fly Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 hardcore değil de core olsun bari :P druid istiyorum ama cloth giyenler hariç neredeyse tüm classlara bear form ağırlıklı saldırın vs diye taktikler var. hep moonfire hede hödö atın dalın bearforma heal vb. tamam rogue değilim, armor lazım da böyle de dakikalarca sürmüyor mu savaşlar ? (resto druid değil feral olarak mesela) ve bir de arenada "ilk hedef şaman oluyor" "ilk nuke dalgasıni hep onlar yiyor" lafları hatırlıyorum, ne derece doğru ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 şaman oynama. tavsiye etmiorum. çünkü şaman en eğlenceli class ve bi bakmışssın hardcore player olmuşssun falan. ben şamanımı alt olarak açmıştım. accdeki tüm charları sildim. en çok şamana içim gitti. devam etseydim main yapabilirdim. çok çekiyo şaman adamı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Fly Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 elemental/resto düşünüyor olsam da forumlarda enchancementlar çok yakınıyor mesela. arena bazında konuşuyorlar gerçi, orası ayrı da , beni düşündürmedi değil. mesela bir barkskin veya cc skilleri yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Buyse Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Fly said: elemental/resto düşünüyor olsam da forumlarda enchancementlar çok yakınıyor mesela. arena bazında konuşuyorlar gerçi, orası ayrı da , beni düşündürmedi değil. mesela bir barkskin veya cc skilleri yok. kardeş pve hedefliyorsan shamanların isteyip de giremediği guild yok gibi birşey. ha orda tutunmak sana kalmış tabi ama, shamanlar guildlerin en çok ihtiyaç duydugu class su anda. eger karakterine, ve klavyeye çok hakimsen arenada 1900leri zorlayabilirsin 5vs5 de. bir de bence en iyi heroic healerı shamanlar. özellikle heroic diye belirtiyorum. tank agro kacırsa bile 2-3 sn moba dayanabiliyor. ve bazı ninja pullarda chain heal çok çok büyük işler yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Fly Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 pvp bazında peki ? çok az raid yapmayı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Innuendo Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 abi pvp de yada pve de iyi olmasina bakma, sonucta gunde 3-4 saat o karakterin kicina bakacaksin. hangisi zevkli geliyosa odur yani. sl/sl lock arena da iyidir. resto druid de. ona gore dusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Fly Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 eah neyse mage ile devam ettim, çok çok yanlış ettiysem söylerseniz teşkürler. (bineği alacağım da yoksa) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön
Estelio Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 2.5 saat oynuyorum ben, casual diilmiyim simdi =( :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Fly said: lock ile karşılaştırırsak peki artıları eksileri ? (lockum 10 11 level daha yüksek druidden + lock da severim,o bakımdan) + - olarak dusunme olayi hangisini sewiosan onu oyna ikisininde ortak yani kufur yiyosun cok:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Estelio said: 2.5 saat oynuyorum ben, casual diilmiyim simdi =( :P Mlsf hardcore :üzüldü: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 hardcore değil de core olsun bari :P druid istiyorum ama cloth giyenler hariç neredeyse tüm classlara bear form ağırlıklı saldırın vs diye taktikler var. hep moonfire hede hödö atın dalın bearforma heal vb. tamam rogue değilim, armor lazım da böyle de dakikalarca sürmüyor mu savaşlar ? (resto druid değil feral olarak mesela) ve bir de arenada "ilk hedef şaman oluyor" "ilk nuke dalgasıni hep onlar yiyor" lafları hatırlıyorum, ne derece doğru ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 şaman oynama. tavsiye etmiorum. çünkü şaman en eğlenceli class ve bi bakmışssın hardcore player olmuşssun falan. ben şamanımı alt olarak açmıştım. accdeki tüm charları sildim. en çok şamana içim gitti. devam etseydim main yapabilirdim. çok çekiyo şaman adamı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 elemental/resto düşünüyor olsam da forumlarda enchancementlar çok yakınıyor mesela. arena bazında konuşuyorlar gerçi, orası ayrı da , beni düşündürmedi değil. mesela bir barkskin veya cc skilleri yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Fly said: elemental/resto düşünüyor olsam da forumlarda enchancementlar çok yakınıyor mesela. arena bazında konuşuyorlar gerçi, orası ayrı da , beni düşündürmedi değil. mesela bir barkskin veya cc skilleri yok. kardeş pve hedefliyorsan shamanların isteyip de giremediği guild yok gibi birşey. ha orda tutunmak sana kalmış tabi ama, shamanlar guildlerin en çok ihtiyaç duydugu class su anda. eger karakterine, ve klavyeye çok hakimsen arenada 1900leri zorlayabilirsin 5vs5 de. bir de bence en iyi heroic healerı shamanlar. özellikle heroic diye belirtiyorum. tank agro kacırsa bile 2-3 sn moba dayanabiliyor. ve bazı ninja pullarda chain heal çok çok büyük işler yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 pvp bazında peki ? çok az raid yapmayı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 abi pvp de yada pve de iyi olmasina bakma, sonucta gunde 3-4 saat o karakterin kicina bakacaksin. hangisi zevkli geliyosa odur yani. sl/sl lock arena da iyidir. resto druid de. ona gore dusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 eah neyse mage ile devam ettim, çok çok yanlış ettiysem söylerseniz teşkürler. (bineği alacağım da yoksa) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar