Othranx Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Öküz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 benim tanıdıgım birçok Fenerbahceli böyle nedense :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eudoxus Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 ACI UMUT FTW!!!! Sınav öncesi iyi geldi eyw>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 bu o değilmi e Allah büyüktür be aabey o demi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 ahuauhahu 12 tane.. adam 1 de yedek koyuo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Yedek değil TD bence. Bu bence iyi hali. Amerika'da falan yaşasa bu amcam, herhangi bir amerikan futboluna takım kurmaya kalksa... Düşünmesi bile kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 mawiman said: benim tanıdıgım birçok Fenerbahceli böyle nedense :P laf soktun aferin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 görmüştüm bu videoyu. program zaten baslıbasına bi efsane. böyle adamlardan kac tane var kim bilir, takıma cocuk vericem diye sapıtan. bu sadece bizim gordugumuz. ama benim asıl takıldıgım nokta karının kucagındaki cocuk gercek mi? gercekse orda işi ne? allah kahretsin böyle işi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 oha. oha. ne hayvanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 iyi tüm ligi çıkartmak istememiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 mawiman said: benim tanıdıgım birçok Fenerbahceli böyle nedense :P sende armutlarla ilişki içersinde olma. biraz özen göster doru dürüst fenerliler bul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 armut fenerli de var yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Armut'un takımına bakılmaz. Ama illa sınıflarsak Cimbom'lu armutlar ve diğer takımı tutanlarda diye sınıflandırabiliriz asddsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 toggie said: armut fenerli de var yani :) yok mu abi tabi var gsli yok mu sanki sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 o kadın sakat ve o haliyle 12 çocuk istio. ulan ayıp be insan var ya utanır ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar