Breedan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 gerçek olmadıgını belirtmeme gerek yok diye dusunuyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 uyarımı ekleseydim abi? [gerçek DEĞİLLL kAÇÇINN !!! ] filan diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 gerçek olsa inanılmaz bi alet olabilirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 her şarkıya farklı bir alet yapmak gerekirdi tabi. yalnız ne bu kim niye yapmış hangi programla yapmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 iyimiş. aslında neden olmasın yapılabilir bişeye benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 İnsanlar neden çıkıp youtube'da "FAKE FAAKEE" diye comment girerler ki bu videoya? Kimse gerçek olduğunu iddia etmiyor ki? İlkokul çocuğuna da sorsan söyler zaten animasyon olduğunu... Anlayamıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 ati nin çok eski bir teknoloji demosu olarak hatırlıyorum bunu ben. Rahat bi 10 yıl vardır en az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=4piDXn1G5YU su alet olabilir gercek en azindan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 türkiyede bu chapman's stick denen meret bulunur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 chapman stick yok türkiyede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 continuum fingerboard diye bişey var bi de o da epey amazing' Jordan 29 Haziran İstanbul konserinde iyi döktürmüştü bu aletle :> http://www.youtube.com/watch?v=Mrmp2EaVChI&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=eQ10XbL5qVw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Lethious said: chapman stick yok türkiyede. var. ----- bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 nasıl gerçek değil ya arkadaşımda var bu aletten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 kaç para champman? fingerboard almak istiyodum ben 3k dolar felanmış vazgeçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 proggorp said: Lethious said: chapman stick yok türkiyede. var. ----- bunun. profesyonel olarak çalan bir tek akın ünver var. ama satılmıyor burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Harika bişeymiş :) bayıldım valla -Cleglaw- said: iyimiş. aslında neden olmasın yapılabilir bişeye benziyor topların zamanlaması çok önemli,çooook hassas ayarlar gerek,ki temponun dışında düşmesin o toplar düşmesi gereken yere.Sanmıyorum ben,yapılsada pek bi işe yaramaz zaten 1-2 şarkı çalmaktan başka :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Chapman Stick ne kadar güzel bi şeymiş ya bayıldım valla. Ebow denen şey de çok ilginç ne olduğunu anladım ama nasıl çalıştığını tam anlayamadım. O da güzelmiş. Bu arada Akın Ünver'in A Celtic Tune'u dinleyin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 o stick fenaymış cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 isterim isterim!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Lethious said: proggorp said: Lethious said: chapman stick yok türkiyede. var. ----- bunun. profesyonel olarak çalan bir tek akın ünver var. ama satılmıyor burda. Adam röportajda özellikle belirtmiş amatörüm diye. Yani profesyonel hiç yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 www.stick.com'da fiyarlar var. $2100'dan falan başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar