Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

pazarligi

rLx

Öne çıkan mesajlar

Aklıma gelmedi Tra ama zaten bu 2inci sezon ve daha çok tanıdıklara öncelik veriyorlar. Çok Profesyonel aşamaya ulaşmadığı için sorunlar çıkabiliyor yani genelde lige girmek isteyen takımlar onlara kefil olan başka bir takım oyuncusuyla giriyor. Ama işler her sezon gelişiyor tahminim kadarıyla 3üncü sezon çok daha pro olacak ve her katılmak isteyen belli durumlara uygunluk çerçevesi içersinde katılabilecek. Tabii daha iyi bilgi için siteyi takip etmek gerek.
Merak edenler için bizim takım 1337 Crew FC
Eğer ilgilenen arkadaşlar varsa ben genel bilgiler ve önümüzdeki sezon için haberler verebilirim.
Haftaya Pazar günü Lig başlıcak ve "Hilal Park" da 13.00 ile 18.00 arası maçları izlemeye ortamı görmeye gelebilirsiniz.
Bilgi isteyen arkadaşlar bana ulaşsın
Sosyal ağlarda paylaş

3. sezonu beklicez artık 3 sene önce kalamışta girmiştik bi turnuvaya tadı damağımda kaldıydı kısmet ya biraz karıştırdım siteyi de bi katılım nası oluyo o konuda bilgi verirsen sevinirim yani kaç para verilio turnuvaya girilirken yani maddi açıdan külfet neye patlıyo totalde
Sosyal ağlarda paylaş

maddi amaç gütmüyor henüz gelişim aşamasında olduğu için turnuva. sadece hakem masrafları sebebiyle bu sezon takım başı 165ytl alınıyorki 13-16 maclık periyotu düşünürsek hiç bir şey..
katılım dedigim gibi biraz kendini lig consuluna sunumun ile gerçekleşiyor biraz da kefil aracılığı ile... üzücü haber 3üncü sezon büyük ıhtımalle yazdan sonra gerçekleşir. Yani uzun bir süre mevcut.
Kadromuzda Pati ailesinden Holy arkadaşımız da var yaptığı cambazlıklardan anlayacagınız üzre :D
Sosyal ağlarda paylaş

5inci haftayla 7inci hafta arası transfer sezonu acılıyor. Her takım dışarıdan bir oyuncu transfer edebiliyor. Lig içinden ise bu 3 hafta ıcersınde sınırsız oyuncu transferı yapılabılıor. Eğer bu takımlar arasında bir tanıdık bulabılırsen belki birine transfer olabılırsın. Gerçi zaten tam kadrolar verilmedi henüz direk kadrolara bile girebilirsin.

Ligde her takım formasıyla çıkıyor. Sponsoru olan takımlar bile var. Pazarligi genel olarak Türkiyedeki Futsal açığını Halı saha Futbolu ile kapama seviyesine getirmek için atılmış ilk bir kaç adımı oluşturuyor. Böyle de bir bilgi vereyim dedim :D
Sosyal ağlarda paylaş

ewt okuduydum oraları karıştırdım baya forumları felan ama tanıdık yok sanırım zaten kendi takımımızla girmek daha iyi olurdu başarılı bi oluşum haftasonlarına anlam katar baharda felan belki yolum düşerse gelir izlerim nası takımlar felan bilgi edinirim
Sosyal ağlarda paylaş

ligde 18 deil 14 takım var.. ama doru kişi başı maliyet o civara geliyor. Takımların Forma giymesi zorunlu. E her takımın da orjinal bir forması olması beklentisi de var. Biraz ceplerden para çıkıyor ama karşılığında Türkiyedeki en pro halı saha liglerinden birinde zevkli bir mücadeleye giriyorsunuz.
Ayrıca bu proje büyüdükçe takımların cebinden para çıkması söz konusu olmayacak duruma gelecek hatta sponsorlar ile para kazanmak bile imkanlı olacak.
Her Türk gencinin haftada 1 saat halı saha da top peşinde koşturdugunu düşünürsek, e bu işi daha pro olarak niye yapmayalım :)
Çok eğlenceli bir organizasyon.
Paticik bünyesi altında da yaza kadar boş geçirmek istemeyen arkadaslar varsa takımlar kurulabilir maçlar yapılabilir. Statlar tutulabilir. İhtiyacı olunan şey "a leader". :)

Bu arada ben oynamıyorm Crew FC Teknik Direktörüyüm :)
Sosyal ağlarda paylaş

takım başı 165 milyon sanırım.forma yaptırmak zorunda değilsiniz.ama mesela atıyorum herkes fenerbahçenin çubuklu formasını giyerse takımda o kabul ediliyor.ama özel formanın tadı tabi başka o da kişi başı 50 milyona çıkıyor.arkadaşlar bu sezon şampiyon olmuşlar C.Santosla.maçlar bizim burda hilal halı sahasında yapılıyormuş.
Sosyal ağlarda paylaş

çok uzak olmasından dolayı + ekşisözlük liginde oynadığım için katılamıyoruz malesef takım olarak

mr.no goal sezer kurucusu ligin sanırım bizim takımdaydı da çıkarmıştık kadrodan forvet olup gol atamadığı için :)

güzel organizasyon yakın olanların katılmasını tavsiye ederim
Sosyal ağlarda paylaş

LucifeL said:
biz beraber oynadıl khala ile birlikte güzel oluyor ama gerçekten güçlü takımlar geliyor maçlara.

alphan bizim oynadığımız rakipbul ki rakipbuldaki takımlar hem sözlük ligini hem bu pazar ligini 10 a felan katlar heralde hatırlarsan adamları :)

amatör kümeden topcularla geliyolardı her maça
Sosyal ağlarda paylaş

rLx said:

Ayrıca bu proje büyüdükçe takımların cebinden para çıkması söz konusu olmayacak duruma gelecek hatta sponsorlar ile para kazanmak bile imkanlı olacak.

sponsorluk alınabilmesi için önce organizasyonun tescil edilmesi gerekiyor, bunun içinde bir sürü şey yapmak gerekiyor sırf zorlukları yüzünden ekşisözlük futbol ligi böyle girişimde bulunmuyor çünkü organizasyon bir kere tescillenicek, sonra organizasyonun bir locası,halı sahada her maçta sağlık ekibinin bulundurulması vs gibi zorlukları var.
Sosyal ağlarda paylaş

tabiiki işte gelecek planlar içersinde olan şeylerden bahsettim ben de zaten. Kolay birşey değil ama Lig Owner buna inaniyor ve başarabilme ihtimali de var. Lig Owner derken sezerden bahsetmiyorum.
Neyse güzel birşeylerle uğraşıyorlar. Ben de değineyim dedim =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...