adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 video yu henuz izlemedim ama lolipop nickli birinin bu kızdan daha hızlı olamazsını diye topic açması çok komiğime gitti benim aehfuaehfuaehfuea:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 deadwoll said: Buralarda fizikçi var mı ya. Bir insanın kollarının o kadar hızlı hareket edebilmesi bana olasılık dışı geldi xD .biyoloji? =) bi kere ben şunu anlamadım.world record falan denmiş,ne peki bu?hani ben kırıcam misal bu rekoru ama ne rekoru bu şimdi?ne çalışmam gerek ne yapıyor bu?kafasında 20 bira fıçısı taşıyan adam falan vardı bi zamanlar ama bu kızın öyle bir adı da yok..ne ki bu ki kısaca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Valla hangisinin ilgi alanına daha çok giriyor bilmiyorum xD . Sorun insan vücudunu o kadar hızlı hareket ettirebilmek olduğundan fizikle daha yakından ilgili gibi geldi fizik yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar