Afush Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Meraba millet,kapıda balonumu aldım da geldim =))) Umarım herkes iyidir :P *hoşgeldn diyin bana* =D Alıntıla
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 iste yeter yaoww hoşgeldin. Alıntıla
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 ehehehe hoşgeldin cnmss :D umarım çağırdıma pişman etmezsin beni :D Alıntıla
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 oh fake değilmiş en azından bidaha hoşgeldin ozaman=) Alıntıla
Afush Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Ne zaman ettm be kedicm? =)) ters bi durum olursa dürtersin yandan kes sesini diye :D hoşbulduk adamınbiri :) Alıntıla
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Afush said: Ne zaman ettm be kedicm? =)) ters bi durum olursa dürtersin yandan kes sesini diye :D hoşbulduk adamınbiri :) ehehe dürterim merak etme :P Alıntıla
utopia Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 hangi afush? len barış? o zaman o afush? e hoşgeldin d: Alıntıla
Afush Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 utopia said: hangi afush? len barış? o zaman o afush? e hoşgeldin d: kaç tane afush tanıyosun ki :D hoşbulduk bide herkese :D Alıntıla
utopia Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Afush said: utopia said: hangi afush? len barış? o zaman o afush? e hoşgeldin d: kaç tane afush tanıyosun ki :D hoşbulduk bide herkese :D ne bileyim barışın seni kandırıp patiye üye edeceğini yahu d: Alıntıla
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 utopia said: Afush said: utopia said: hangi afush? len barış? o zaman o afush? e hoşgeldin d: kaç tane afush tanıyosun ki :D hoşbulduk bide herkese :D ne bileyim barışın seni kandırıp patiye üye edeceğini yahu d: ageageaga kötü emellerime (paticik) alet ediyorum ulen ne var höö :D Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.