Corvius Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Ama kimsecikler yok :(( kaç sene sonra bi UO oynama isteği kabardı içimde.. fakat kimse uo oynamıyor... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 konsolda gördüğüm kişi sensin demek :) valla oynayan yok malesef... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 aslında serverda yeniyseniz tek başınıza yapıp zevk alabileceğiniz o kadar çok şey varki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 tek kisi oynucaksan neden serverda oynuyosun ki eve kur hem edit yaparsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 BonePART said: hem edit yaparsin LOL ahaha, harika bi laf valla sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 nesi komik ki anamadim herif skill mi kascak yanniz basina serverda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 :) ben yapamıyorum öyle server, o yüzden oynamadım evimde. bi de başkaları da vardı ama patiuo'da bu oynadığımda koyduğum hedeflere ulaşmak için oynadım, son bi kaçı dışındakilere de hep tek başıma ulaştım. gayet de mutluyum :) tabi tek kişi oynamak sıkabilir bi yerden sonra, veya farklı arayışlara girebilir ama ben sadece tek başına yapılabilecek çok şey olduğunu söyledim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Ahh ahh bundan tam 1 ay once bende serverde 3 gun tek başıma dolaşmıştım o zaman karşılaşsaymışız keşke 2 kişi skill kasardık:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 120 tame ps satan veya verebilcek var mı :) üşenmesem, 2. veya 3. champta düşceğini bilsem tek başıma kascam da zor iş.. merak ettiğim şeyler var, hazır tatildeyken deniyim bi ara diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Eger benim karakterim duruyorsa birde şifreyi hatırlarsam gelirim yardıma. Ama ps düşünce vermemezlik yapmak yok:o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thestral Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Ben 5 gündür online'ım. Yeni dönem açılıpta bana tekrar yolculuk gözükene kadar oyunda olurum. Npc kesmekten çok sıkıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 giriyim bakalım.. varsa birileri, buluşursak yaparız belki bişiler. gerçi çok durmam heralde, yorgunum bugün biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar