Thaumiel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Cuce said: e tamam o zaman neden onun için yeterince gelişmiş değiliz diyosun ayrıca: "dünyada 3 deil 4 büyük din vardır lütfen git öğren 4. neymiş" budizm dir dünyanın en büyük 4. dini, senın bildiğinin aksine 3. süde yahudilik değildir hinduzm dir Pastafarian en büyük 4. din ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dagilinuleyn Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Apache said: hep bahsediliyor dışta bir sürü düşmanımız var cart curt. Türkiye kurulduğundan beri rejime karşı iki unsurla devamlı savaş halinde. birincisi siyasal islam. ikincisi ayrılıkçı kürt gruplar. yunanlıymış,ermeniymiş,yahudiymiş bunlar işin sulandırılması.örnektede görüldüğü gibi adam kara cahil ama bilgili olduğunu sanıyor ağzında demokrasi cikleti anlamını bilmiyor.demokrat olmak için hazmı daha olmamış kitleye başka dinlerin imgelerini sunmak yasak,laiklikten vaz geçildiğinde demokrasi güçlenecek falan dahası bir sürü deli saçması.kaç gündür okuyorum yazdıklarını,sokak jargonum gelişti.onun dışında artık tekrar,anlamsızca duymaktan süregelen ve karın ağrısı olmaya başlayan "demokrasi" makrosunu sil artık. isteği ve niyeti belli.aşırı islam noktaları için rejime saldırmaktan çekinmiyor.yönetime talebim savcılığa versinler loglar ve ip lerle birlikte bugün forumda yapar propagandasını yarın eli güçlenir sokağa çıkar. hahahahaahahah bu kadar gülecegim yoktu.propogandamı?hahahaha o kadar cahilsinki?türbanın serbest olmasını savunan kaç bin tane profesör var biliyormusun peki? türban yasagının üniverstelerden kalkmasıyla laikligin ne alakası oldugu bile malum. hiçbir alakası yok. o kadar komikki, artık kendini savunacak argümanı kalmayanlar, benim söylemedigim şeyleri söylemişim gibi yazıp,üstüne fikir de yürütülüyor ya haha. benimde sana talebim,gel yüzyüze görüşelim,karakola beraber gidelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 all behold the flying spaghetti zaten ondan şüpemiz yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibebe Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 kaç bin profesör var? islam ülkelerini saymazsak 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 sevgili dagilinuleayn evini yurdunu bombalarım ben seni dağıtmadan önce sen dağılsan toplumsal ahlak değerlerini korumuş insana saygıyı bozmamış oluruz.hadi canım türbanınıda al git! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 cok cok var islam ülkeleri dışındada, ama aynı zamanda başka dinlere eşit kulvarlarda durmuyolar, turbana evet diyip ganjaya hayır diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibebe Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 binlerle ifade edilebilecek bir sayıları yok o yüzden 0 dedim. 0 bin yani. 0,x demeliydim hata ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dagilinuleyn Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Cuce said: e tamam o zaman neden onun için yeterince gelişmiş değiliz diyosun ayrıca: "dünyada 3 deil 4 büyük din vardır lütfen git öğren 4. neymiş" budizm dir dünyanın en büyük 4. dini, senın bildiğinin aksine 3. süde yahudilik değildir hinduzm dir ben yazarken 1.,2. 3. demedimki? sırasına göre yazmadım. ayrıca 3 kutsal büyük din demişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 LAN DIĞERLERI KUTSAL DEĞILMI! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 dagilinuleyn said: Apache said: hep bahsediliyor dışta bir sürü düşmanımız var cart curt. Türkiye kurulduğundan beri rejime karşı iki unsurla devamlı savaş halinde. birincisi siyasal islam. ikincisi ayrılıkçı kürt gruplar. yunanlıymış,ermeniymiş,yahudiymiş bunlar işin sulandırılması.örnektede görüldüğü gibi adam kara cahil ama bilgili olduğunu sanıyor ağzında demokrasi cikleti anlamını bilmiyor.demokrat olmak için hazmı daha olmamış kitleye başka dinlerin imgelerini sunmak yasak,laiklikten vaz geçildiğinde demokrasi güçlenecek falan dahası bir sürü deli saçması.kaç gündür okuyorum yazdıklarını,sokak jargonum gelişti.onun dışında artık tekrar,anlamsızca duymaktan süregelen ve karın ağrısı olmaya başlayan "demokrasi" makrosunu sil artık. isteği ve niyeti belli.aşırı islam noktaları için rejime saldırmaktan çekinmiyor.yönetime talebim savcılığa versinler loglar ve ip lerle birlikte bugün forumda yapar propagandasını yarın eli güçlenir sokağa çıkar. hahahahaahahah bu kadar gülecegim yoktu.propogandamı?hahahaha o kadar cahilsinki?türbanın serbest olmasını savunan kaç bin tane profesör var biliyormusun peki? türban yasagının üniverstelerden kalkmasıyla laikligin ne alakası oldugu bile malum. hiçbir alakası yok. o kadar komikki, artık kendini savunacak argümanı kalmayanlar, benim söylemedigim şeyleri söylemişim gibi yazıp,üstüne fikir de yürütülüyor ya haha. benimde sana talebim,gel yüzyüze görüşelim,karakola beraber gidelim :) Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı, türbanın laik ve üniter yapıya aykırı olduğunu ileri sürerek, tartışmalara katıldı. Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahman Yalçınkaya, ''Cumhuriyet'in temel ilkelerini, 85 yıllık kazanımlarını yok saymak, özgürlüğü çağdaşlaşma yerine dini esaslar çerçevesinde ele alarak etnik gruplara, mezheplere, ırkçılara haklar vermek olarak görmenin ve tartışmanın ülkeye yarar getirmeyeceği halkı önce bilinçlendirmeye, ayrıştırmaya sonra da çatışmaya götüreceği açıktır'' dedi. Ya allah aşkına şimdi, senin saçma sapan konuşmaların mı daha mantıklı, yoksa benim bu yazdığım mı? Bir de ağır barzosun gel görüşelim karaola beraber gidelim falan, ayağını denk al kahve değil burası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dagilinuleyn Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 barzomuyum degilmiyim oda arkadaşına sor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Abi kutsal diyorsunda Zeusa inanana görede Zeus kutsal değil mi? Kutsal veya değil diye uygulayamazsın. Yok Allah sadece bu kitapları gönderdim diyor olabilir ama Hinduizm de de ''Ben kitap gönderdim'' demiyor. Her din inananına kutsaldır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 türban kutsal değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Kutsal diyen yokki. Sadece basit bir simge. Kutsal diyen zaten abidik gubidik bir insandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 bana kalırsa kafasına geçirilen bir bez parçasının kutsal hiç bir yanı yok.. kutsal kitapta yazmıyor kişisel algılanması gereken bir konuysa ve yoruma açıksa. size inat evimde selpak yerine türban kullanıcam.varmı ötesi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 dagilinuleyn said: barzomuyum degilmiyim oda arkadaşına sor. Arkadaşım kuyruğunu bacaklarının arasına alıp rintintin gibi kaçmadan önce kullandığın accountla saçmalarken de aynı ayaklara yattın. Adres ver döverim dedin, adres istendi, yok ben ailemle yaşıyorum, yok izmirdeyim, yok şu yok bu. Bırak bu ayakları artık, siktiri yiyip geri gelen adamın 2 paralık gururu yoktur. Ondan sonra çıkıp da yüzüme gel falan deme, biri gelir yüzüne toparlanamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dagilinuleyn Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Cuce said: LAN DIĞERLERI KUTSAL DEĞILMI! bunun hakkında yeterli bilgim yok. bu konuda siz haklı olsaniz bile konuyla türbanla alakası yok. illa kişilige saldırdıgınzdan, faşizme karşı söylemek zorunda kalayımda, evet diger dinlerede saygı duyuyorum, hatta dilinize doladıgınız rastafarian a da, her dinin de hukuk çerçevesinde yaşanabilmesinin taraftarıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibebe Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 4 mesajdır faşizm demiyordun, hacklendin sandım korktum dostum herşey yolunda di mi? :)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 e peki turban hukuk cercevesinde yalanamıyo üzgünüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 bu arada dagilinuleyn newdonismi bilmiyorum ama newdonis öyle hacı filan değil yani onu söyleyeyim hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibebe Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 newdonis kendisi, aynı zamanda benim fakeim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dagilinuleyn Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Cons said: bu arada dagilinuleyn newdonismi bilmiyorum ama newdonis öyle hacı filan değil yani onu söyleyeyim hehe evet newdonis im orçunla aynı sınıfta bulundum,beni de az biraz tanır. saol orçun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 OLEEEEY!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Ya newdonis mi değil mi bilmiyorumda ikisininde yaptığı bariz bir hata var. Saldırı cinsinde yazıyorlar. Düşüncelerini düzgün bir dil yerine saldırırcasına yazıyorlar. Ha hepimiz yapıyoruz arada. Ama arkadaş baskın şekilde kullanıyor. Newdoniste dahil. Arada düşündükleri şeyin karıştırılmasına neden oluyorlar bu sebeplede. Bu da tepkiye yol açıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dagilinuleyn Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Xaenin said: Adres ver döverim dedin, adres istendi, yok ben ailemle yaşıyorum, yok izmirdeyim, yok şu yok bu. evet ,ev adresi verilmez.sen verirmisin internetten tanımadıgın bir adama? yaşadıgın yer,gelir camını indirir,arabanı çizer, herşey beklenir. ben isteyen adama adımı soyadımı okulumu vermiştim o yeter.beni gene banlatabilirsiniz,gene gelebilirim,gene gidebilirim hiç farketmez. fifi yani. benle karşılaşırsanda kibar biriyimdir,fakat bana hakaret etmeye başlayan birine acımam gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar