Magic Mesaj tarihi: Mart 13, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2002 Dün izlediğim bir Türk Filmi'nde feci komik bir mantık hatasıyla karşılaştım ; Yıldız Köşkü'mü neydi filmin ismi neyse annem seyrediyo falan bende bir göz atayım dedim. Filmde bir kadının öldürülmesi yer alıyor. Kadının öldürülme sahnesi ile karşı karşıyayız. 3 el silah sesi ve ardından kadın yere düşer. Sonra filmin rol oyuncularından birisi çıkar ve kadının eline silahı sıkıştırır. Şimdi bunun neresi hatalı diyebilirsiniz... 3 el ateş edip olaya intahar süsü verilmiş ve bu olay da filmde intahar olarak geçiyor. Gazete küpürlerine bakıyor misal bir sahnede Türkan Şoray gördüğü küpürlerde başlık hep : "kadın intaar etti" tadında... Ah be güzellerim be... Yapamıyoruz doğru dürüst film biz...[hline][b]A place where no one knows My secret lonely world begins[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mart 13, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2002 Yeteneksiz bir kadinmis =P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Mart 13, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2002 Yönetmen yeteneksiz hajı Böyle bir hatayı nasıl görmezsin senaryoda![hline][b]A place where no one knows My secret lonely world begins[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mart 13, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2002 Bu konularda yeteneksiz olan bir tek biz Turkler degiliz. Amerikalilar da cok yeteneksiz diger ulkeler de. Yılda Amerikan film endustrisi binlerce film yaparken biz sadece 100 civari film seyrediyoruz. Son o binlercenin icinde ne kadar kotu filmler var bir bilsen. Ama yigidi öldür hakkini yeme; senin filmin yonetmeni az bulunur boktanliktaymis. Allah bilir bayagi da taninan bir heriftir.[hline]Biligsizke bilgi kılıncı yagı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elminster Mesaj tarihi: Mart 13, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2002 lol guzelmis. Bu arada Cuneyt Arkin'in basrolunu oynadigi dunyayi kurtaran adam filminin 'dunya uzerinde' en kült filmler siralamasinda ilk 10 a girdigini biliyor muydunuz? (hastasiyimdir o filmin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Mart 13, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2002 o film dünya filmidir türk filmi değil dünyayı kurtarıyo adam bırakta sıralama falan dağıtsın[hline][b]A place where no one knows My secret lonely world begins[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mart 13, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2002 evet dünynaın en saçma ikinci filmidi godzilladan sonra.. dünyayı kurtaran adam ahuah pofuduk ayılarla kapışıyo..[hline] Jesus came down from Heaven to earth The People said it was a virgin birth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Mart 14, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2002 lol geçen gün o film geyigine okulda gösterildi..gerçi ben gidemedim de gidenler kopmuş walla:) arkta divxi vardı hatta..şöle bi 5-10 dakka skim scan yaptım da yeşilçamın unutulmaz örneklerinden walla:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bizarre Mesaj tarihi: Mart 14, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2002 bu gece paso yarılıyorum al buna da yarıldım ahahaha dünya sıralaması olayını duyduumda kopmuştum burda görünce daıtıyo falan diye yine koptum ;)[hline]Nith The Butcha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ooofof Mesaj tarihi: Mart 14, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2002 Showtv'nin sinema sayfalarında Dünyayı kurtaran adam var.. :) isteyen gidip izleyebilir, kopabilir :P[hline]Vardık, Varız, [u]Var Olacağız.[u] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mart 14, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2002 UzaylIlarI kIlIcla bi biz öldürüoruz sanIrIm :p insan bi süfer hede hödö lazer silahI koyar.[hline]Dextra, the Lunatic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maevar Mesaj tarihi: Mart 14, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2002 Rambo filmleride çok saçma adam tek başına koca bi üssü yok ediyor helal valla... Karamurat bir Rambo iki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maevar Mesaj tarihi: Mart 14, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2002 DiSSaPPeaR o filmi dikkatli izlememişsin cüneyt abimize saat soruyolar oda sölüyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ooofof Mesaj tarihi: Mart 14, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2002 Ama cüneyt arkın filmlerinden daha büyük martıval bir film var ki, o da Rocky :)[hline]Vardık, Varız, [u]Var Olacağız.[u] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Ya çok eski bi topici uplamış oluyorum afedersiniz ama ben bu hatayı anlayamadım nerdeidr hata?[signature][hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 intahar "intaar" heralde.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 ya şimdi düşündümde kadının ibtahar etmiş olmaı için kendini kafadan falan vurmuş olamsı gerek ama oysa kendisine ateş edilince sırttan falan offf gece gece beynim sulandı[signature][hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 ihtihar amacıyla kendine ateş eden biri ikinci ve üçüncü kurşunu atacak gücü büyük ihtimal kendisinde bulamayacaktır. :lol:[signature][hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Hataya gülerken şu durum beni daha da yardı..[signature][hline]avatar BonePART, 06 January 2004 02:20 tarihinde demiş ki: amcig aman magici de aliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 yarildim burda wallahi[signature][hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 puhauha yarıldım zuhaha ahah dikkat edilmeyen bi nokta var kadın nasıl 3 el ateş edebilir madem intihar edio buhahaa, yani böle aptal bi katil olamaz, aklına gelmemiş mi kafasına bitane sıktıktan sonra tekrar sıkamayacağ ah yarıldım[signature][hline]a.k.a wicked "Buck" Kill Bill'de demiş ki: My name is Buck, i am here to f*ck Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 ilk iki kurşunu denemek için topuklara sıksa sonuncuyu kafaya sıksa... adam şanssızsa deler geçer ölmez :P[signature][hline]I see angels burning, falling down in ruins Looking down I see myself, I'm my own enemy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 ben bir kendimi vurmayı deneyeyim çok acırsa vazgeçerim demek gibi sanki. :)[signature][hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 ahahahha minigun la intahar etmek daha mantikli ikinici ucuncu wurusu yapmaya gerek kalmio :)[signature][hline]Woodoo -]Lvl 50 wizard-R.I.P[/b] Barracuda -]Lvl 45 Armsman-R.I.P[/b] Delvac -]Lvl 50 Minstrel[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 olsun, türk polisi kanar bu olaya :) ne harcıyacak siyanür miyanür işte kadın ölmüş :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar