Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türk Filmi ve Mantık Hatası

Magic

Öne çıkan mesajlar

Dün izlediğim bir Türk Filmi'nde feci komik bir mantık hatasıyla karşılaştım ;

Yıldız Köşkü'mü neydi filmin ismi neyse annem seyrediyo falan bende bir göz atayım dedim. Filmde bir kadının öldürülmesi yer alıyor.

Kadının öldürülme sahnesi ile karşı karşıyayız. 3 el silah sesi ve ardından kadın yere düşer. Sonra filmin rol oyuncularından birisi çıkar ve kadının eline silahı sıkıştırır.

Şimdi bunun neresi hatalı diyebilirsiniz...

3 el ateş edip olaya intahar süsü verilmiş ve bu olay da filmde intahar olarak geçiyor. Gazete küpürlerine bakıyor misal bir sahnede Türkan Şoray gördüğü küpürlerde başlık hep : "kadın intaar etti" tadında...

Ah be güzellerim be...
Yapamıyoruz doğru dürüst film biz...[hline][b]A place where no one knows
My secret lonely world begins[b]
Sosyal ağlarda paylaş

Bu konularda yeteneksiz olan bir tek biz Turkler degiliz. Amerikalilar da cok yeteneksiz diger ulkeler de. Yılda Amerikan film endustrisi binlerce film yaparken biz sadece 100 civari film seyrediyoruz. Son o binlercenin icinde ne kadar kotu filmler var bir bilsen.
Ama yigidi öldür hakkini yeme; senin filmin yonetmeni az bulunur boktanliktaymis. Allah bilir bayagi da taninan bir heriftir.[hline]Biligsizke bilgi kılıncı yagı.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
puhauha yarıldım zuhaha ahah
dikkat edilmeyen bi nokta var kadın nasıl 3 el ateş edebilir madem intihar edio buhahaa,
yani böle aptal bi katil olamaz,
aklına gelmemiş mi kafasına bitane sıktıktan sonra tekrar sıkamayacağ ah yarıldım[signature][hline]a.k.a wicked
"Buck" Kill Bill'de demiş ki:
My name is Buck, i am here to f*ck
Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...