Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türk Filmi ve Mantık Hatası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Dün izlediğim bir Türk Filmi'nde feci komik bir mantık hatasıyla karşılaştım ;

Yıldız Köşkü'mü neydi filmin ismi neyse annem seyrediyo falan bende bir göz atayım dedim. Filmde bir kadının öldürülmesi yer alıyor.

Kadının öldürülme sahnesi ile karşı karşıyayız. 3 el silah sesi ve ardından kadın yere düşer. Sonra filmin rol oyuncularından birisi çıkar ve kadının eline silahı sıkıştırır.

Şimdi bunun neresi hatalı diyebilirsiniz...

3 el ateş edip olaya intahar süsü verilmiş ve bu olay da filmde intahar olarak geçiyor. Gazete küpürlerine bakıyor misal bir sahnede Türkan Şoray gördüğü küpürlerde başlık hep : "kadın intaar etti" tadında...

Ah be güzellerim be...
Yapamıyoruz doğru dürüst film biz...[hline][b]A place where no one knows
My secret lonely world begins[b]
Mesaj tarihi:
Yönetmen yeteneksiz hajı

Böyle bir hatayı nasıl görmezsin senaryoda![hline][b]A place where no one knows
Mesaj tarihi:
Bu konularda yeteneksiz olan bir tek biz Turkler degiliz. Amerikalilar da cok yeteneksiz diger ulkeler de. Yılda Amerikan film endustrisi binlerce film yaparken biz sadece 100 civari film seyrediyoruz. Son o binlercenin icinde ne kadar kotu filmler var bir bilsen.
Ama yigidi öldür hakkini yeme; senin filmin yonetmeni az bulunur boktanliktaymis. Allah bilir bayagi da taninan bir heriftir.[hline]Biligsizke bilgi kılıncı yagı.
Mesaj tarihi:
lol guzelmis.
Bu arada Cuneyt Arkin'in basrolunu oynadigi dunyayi kurtaran adam filminin 'dunya uzerinde' en kült filmler siralamasinda ilk 10 a girdigini biliyor muydunuz?

(hastasiyimdir o filmin)
Mesaj tarihi:
o film dünya filmidir
türk filmi değil

dünyayı kurtarıyo adam bırakta sıralama falan dağıtsın[hline][b]A place where no one knows
Mesaj tarihi:
evet dünynaın en saçma ikinci filmidi godzilladan sonra..
dünyayı kurtaran adam ahuah pofuduk ayılarla kapışıyo..[hline]
Jesus came down from Heaven to earth
The People said it was a virgin birth
Mesaj tarihi:
lol geçen gün o film geyigine okulda gösterildi..gerçi ben gidemedim de gidenler kopmuş walla:)

arkta divxi vardı hatta..şöle bi 5-10 dakka skim scan yaptım da yeşilçamın unutulmaz örneklerinden walla:)
Mesaj tarihi:
bu gece paso yarılıyorum
al buna da yarıldım ahahaha
dünya sıralaması olayını duyduumda kopmuştum
burda görünce daıtıyo falan diye yine koptum ;)[hline]Nith The Butcha
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
intahar
"intaar" heralde.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki:
bidahaki pop stara bende katılıcam
şimdiden calısmalara basladım
2 kapkaç yaptım
6 adam dövdüm
3 lokantada kavga cıkardım
Mesaj tarihi:
ya şimdi düşündümde kadının ibtahar etmiş olmaı için kendini kafadan falan vurmuş olamsı gerek ama oysa kendisine ateş edilince sırttan falan
offf gece gece beynim sulandı[signature][hline]Aket Atum

Mesaj tarihi:
ihtihar amacıyla kendine ateş eden biri ikinci ve üçüncü kurşunu atacak gücü büyük ihtimal kendisinde bulamayacaktır.
:lol:[signature][hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same.
Mesaj tarihi:
ilk iki kurşunu denemek için topuklara sıksa sonuncuyu kafaya sıksa... adam şanssızsa deler geçer ölmez :P[signature][hline]I see angels burning, falling down in ruins
Looking down I see myself, I'm my own enemy
Mesaj tarihi:
ben bir kendimi vurmayı deneyeyim çok acırsa vazgeçerim demek gibi sanki. :)[signature][hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same.
  • Yeni Oluştur...