Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Makinacı Patiler

Sly-One

Öne çıkan mesajlar

Şu bölümde en çok bozulduğum şey mekanik sistem tasarımı gibi bir derse 1 hafta boyunca gece gündüz çalışmam, sonra da 30-40 gibi hoş bir not almam.

Tabi bir de bazı teyzelerin ve amcaların forumlarda çıkıp ne kolay bölüm yahu, teknisyen olursun sen eheiehekiei demeleri :P
Sosyal ağlarda paylaş

Sly-One said:
Makina Mühendisi ile teknisyen veya işçi arasındaki farkı bilmeyen mirasyediler uzak dursun bu topicten.

Dikkat edersen ben sana söyledim, çünkü sen yetorsizsin, anca teknisyen olursun. Can Usta sajdhdsjk. Canım ya, senden iyi mühendis olacak ben biliyorum, çalışkan çocuksun. Klima?
Sosyal ağlarda paylaş

Makine 2. sınıf fakat statik sağolsun okul en az 1 dönem uzayacak gibi =S

En büyük hatam sene başında statige bunlar dandirik vektörler çalışmasam da en az bb alırım demem oldu =( termodinamik de abarttıkları kadar yokmuş ya en azından odtüde kolay gösteriyorlar, sonuç olarak halen yazdığıma pişman değilim =P
Sosyal ağlarda paylaş

Scheriff said:
can'dan kalıplı teknisyen olur böle klimayı fln da ii taşır zorlanmaz bi elle tutar diğeriyle vidasını çevirir fln başarılı bi kariyeri olur

yeto bölümlerde okuyanlar çekemiyor belli kaan sen ilke falan.
düşün, teknisyen dediin herif senin kadar programlama dili biliyor içler acısı =(
Sosyal ağlarda paylaş

yok 4 sene ama 4 senede temiz bitirebilmek için iyi çalışmak bi de yaz okulu falan lazım kesinlikle.en azından itü için öyle.

bitirmek isteyen bitiriyo gerçi. 3.5 senede bölüm tarihinin en yüksek ortalamasıyla 4.0 ile mezun olan necmettin erbakan vardır mesela itü makinadan ama hala inanasım gelmiyo.ulan herşeyi anladımda teknik resimden nasıl AA almış bu adam wtf?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...