Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Evet başka konu var mı bilmiyorum. Arama sistemine güvenmediğimden hiç aramadım bile. Makina Mühendisi olan veya bu bölümde okuyan kimler var ? Kaynaşalım, yardımcı olalım birbirimize icabında. Ben İTÜ Makina 7. dönemdeyim şu an. Bitmiyor ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Gazi makina 5. sınıftan selamlar. Sanırım 5,5 senede ancak bitirebileceğim. Allah belamı versin benim makina yazdığım için :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Benim de 5. senede bitecek. Erasmus yapıp dalga geçtim çünkü. =( Ayrıca ısı ve akışkanlardan kalabilirim 4. sınıf derslerinin yarısını vermiş olmama rağmen. Bir de Etik'ten kaldım bu dönem. vadasuprayz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 dur hemen topic açaym size xD hihi bilgi bilgi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 pekaziz said: Allah belamı versin benim makina yazdığım için :( makinanın kendisi zaten bela değil mi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Yıldız makina 3cü dönemdeyim.Dersler zor değil şimdilik ama ben hedef olarak 5 seneyi planladım daha erasmusu fln da var çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 eheh kaç kız var sınıfınızda onuda yazın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 sınıfta 2-3 oluyor genelde. albüme bi resim koymuştum. ama fakültede dengeli sayı. tekstil ve moda tasarım saolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 pyro vardı edit: madem makinacısınız şuraya göz atın d: http://forum.paticik.com/read.php?21,3068700 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Can seni işe alırım, klima yaparsın. Asgari ücretin biraz üstüne anlaşırız. Tornavidalar müesseseden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Makina Mühendisi ile teknisyen veya işçi arasındaki farkı bilmeyen mirasyediler uzak dursun bu topicten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Ben varim makina muhendisliginde ama 1. sinif hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Şu bölümde en çok bozulduğum şey mekanik sistem tasarımı gibi bir derse 1 hafta boyunca gece gündüz çalışmam, sonra da 30-40 gibi hoş bir not almam. Tabi bir de bazı teyzelerin ve amcaların forumlarda çıkıp ne kolay bölüm yahu, teknisyen olursun sen eheiehekiei demeleri :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 9 Eylül Üni. de var ^^ Ha unutmadan biri kız sayısını yazın demişte, sınıfta 5 erkeğe 1 erkek düşüyor. Ciddiyim, 1. sınıflarda bir kız yok bu sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Sly-One said: Makina Mühendisi ile teknisyen veya işçi arasındaki farkı bilmeyen mirasyediler uzak dursun bu topicten. Dikkat edersen ben sana söyledim, çünkü sen yetorsizsin, anca teknisyen olursun. Can Usta sajdhdsjk. Canım ya, senden iyi mühendis olacak ben biliyorum, çalışkan çocuksun. Klima? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 can'dan kalıplı teknisyen olur böle klimayı fln da ii taşır zorlanmaz bi elle tutar diğeriyle vidasını çevirir fln başarılı bi kariyeri olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Makine 2. sınıf fakat statik sağolsun okul en az 1 dönem uzayacak gibi =S En büyük hatam sene başında statige bunlar dandirik vektörler çalışmasam da en az bb alırım demem oldu =( termodinamik de abarttıkları kadar yokmuş ya en azından odtüde kolay gösteriyorlar, sonuç olarak halen yazdığıma pişman değilim =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Scheriff said: can'dan kalıplı teknisyen olur böle klimayı fln da ii taşır zorlanmaz bi elle tutar diğeriyle vidasını çevirir fln başarılı bi kariyeri olur yeto bölümlerde okuyanlar çekemiyor belli kaan sen ilke falan. düşün, teknisyen dediin herif senin kadar programlama dili biliyor içler acısı =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 cs i sadece programlama dilinden ibaret sanmak kdr acı olmasın;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 5. dönemdeyim, 12 tane alttan dersim var (40 kredi falan), saygılar. 6 sene gibi görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Scheriff said: cs i sadece programlama dilinden ibaret sanmak kdr acı olmasın;) öyle sananlar varsa yazık hakkaten... üzüldüm onlara da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 itü makinadayım bende 3. dönemim ama hala ilk dönemden dersler falan var 7 seneye biticek inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 makina 5 sene mi ya? yoksa herkesin 5. seneye mi uzadi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 yok 4 sene ama 4 senede temiz bitirebilmek için iyi çalışmak bi de yaz okulu falan lazım kesinlikle.en azından itü için öyle. bitirmek isteyen bitiriyo gerçi. 3.5 senede bölüm tarihinin en yüksek ortalamasıyla 4.0 ile mezun olan necmettin erbakan vardır mesela itü makinadan ama hala inanasım gelmiyo.ulan herşeyi anladımda teknik resimden nasıl AA almış bu adam wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Teknik resimden AA alan kişinin adamlığını bıraktım insanlığını sorguladım bir an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar