Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Taksiciler

Aket-Atum

Öne çıkan mesajlar

Yasanmis bir olay anlatayim.

Yakin bir arkadasim ve kiz arkadasi taksi bekliyorlar, bi yandan baya yagmur yagiyo. Kirik dokuk bi taksi geliyo ilerden boyle olur ya hani yamali falan, ama tam bunlardan once bi grup ceviriyo, konusuyolar taksiciyle, almiyo taksi bunlari geliyo benim arkadaslari aliyo.

Bunlar bi killaniyolar tabi ama biniyorlar artik cok yagmur yagiyor diye. Adam diyo iste siz simdi merak etmissinizdir niye almadi bu onlari diye, bu havada hicbi guc beni karsiya geciremez diyo. Tam o sirada bi kadin sofor onune kiriyo bunun, herif basliyo saydirmaya falan, benim arkadas da gaz veriyo evet abi haklisin abi diye, sofor diyo ya durun ben size bi animi anlatayim, karsiya da ondan gecmiyorum zaten.

"Iste boyle yagmurlu bigun yine, karsiya biraktim yolcuyu, donucem geriye. Bi yokusta durduk, 5 dakka boyu bekledik yok hareket falan. Eve gec kaliyorum zaten sinir basti, kalktim ciktim arabadan bakicam onde ne olmus diye. Tam ciktim, arkadan bi ses geldi "Sen naptigini saniyosun?" diye. Bi baktim arka arabadaki kadin cikmis, "Simdi sen kaldirirken kaydirican arabama carpican, ya sen yokken araba kayarsa vidi vidi" konusuyo. Ugrasamadim dondum arkami gittim en one.
Yokusun basinda bi araba durmus, hareket falan ettigi yok. Cama vurdum, acti kadin. Dedim hamfendi napiyorsunuz? "Hesap mi vericem kocami bekliyorum" dedi kadin. Arabayi kaldiramamis, kocasini aramis o gelicekmis (su an nereden hatirlamiyorum). Yahu o trafikte o adamin gelmesi yarim saat en az. Dedim kadina cekil ben kaldirayim, kadin tamam dedi. Neyse gectim kaldirdim kenara cektim. Cikicam arabama binicem, bu sefer kadin basladi "Ben simdi kocama ne dicem". Dedim heralde cattik bugun tam, "ne dersen de ben ne bileyim" dedim, ciktim arabama donuyorum.
Yahu bi baktim, o vidi vidi konusan kadin arabamin yayinda, elinde silecek lastigi, salliyo boyle, bi yandan da "ne demek oyle beni dinlemeden sirtini donup gitmek" diye konusuyo. Manyak arabanin sileceginin lastigini kirmis. O an nasil bezdim bilmiyorum, dedim icimden tamam abicim 10 lira 15 lira neyse anasini satayim, yeterki doneyim evime kurtulayim. Kadini savusturdum arabama binicem, bu sefer kadin basladi "Hicbir yere gidemezsin, simdi beni alip kuafore gotureceksin". Dedim hayrola, o niye? Iste bu yagmur altinda 10 dakka beni beklemis de fonu bozulmus, simdi onu yaptiracakmisiz. Nasil dayandim bilmiyorum, dedim "lanet olsun 50 milyon mu 100 milyon mu hamfendi neyse vereyim gidin naptiracaksaniz yapin, ben de kurtulayim evime gideyim". Bu sefer kadin basladi "sen ne demek istiyorsun benim senin parana ihtiyacim mi var". Tamam dedim hamfendi, ben anladim sizin derdinizi, benim kiz arkadasim var kusura bakmayin sevgiliniz olamam. Tabi kadin bunun uzerine iyice delirdi, araliksiz konusuyo.

Hamfendi dedim, bakin size tam 3 dakika veriyorum. 3 dakika sonra hala burada olursaniz olacaklardan ben sorumlu degilim. Neyse iste baktim saate, sigarami yaktim falan normal hayatima dondum ben bu hala yanda konusuyo. Tam 3 dakka konustu kadin durtukluyo falan arabayi. Baktim 3 dakka gecmis, simdi benim bagajda bi keser var, gittim cikardim onu. Kadin gorunce sustu zaten. Gittim bunun arabasinin sileceklerine bi dokunayim dedim kiriliverdi, kirilacagi varmis kirildi yani ben mi kirdim. Sonra dedim tabi simdi bi silecekle olmaz, son on fara bi dokunayim dedim, kirildi o da, kirilacagi varmis kirildi yani ben mi kirdim yani. Gittim bi de arka cama tiklattim 2 tane, onun da kirilacagi varmis kirildi yani ben mi kirdim.

Bi baktim oyle yagmur altinda kadin arabasina bakakalmis, hungur hungur agliyo falan. Bi huzur doldu icim, bindim arabama, taktim kasedimi, yaktim sigarami. O zamanlar kopru 3 lira miydi neydi, verdim 5 lira dedim ustu kalsin.

O zaman bu zamandir boyle havalarda karsiya gecmem. Bir de arkadaslarima hep soylerim Opel almayin, arka camlari zayif oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Yukarıdaki olayda da görülebileceği üzere taksicilerin üzerine fazla gitmemek lazım. Adamlar günün büyük çoğunluğunu stres altında yaşıyor, bir sinir boşalması sırasında ne olacağı hiç belli olmaz :)

Ayrıca yukarıdaki anıda zikredilmiş olan taksici abime helal olsun ben o kadar dayanamazdım :P
Sosyal ağlarda paylaş

Yalnız İstanbul taksicilerinin bir kısmının trafiğe olan tahammülsüzlüğüne anlam veremiyorum ben. Giriyorsun trafiğe mecbursun, adam korna çalıyor öndekine sağdakine sövüyor üflüyor püflüyor, arkada ya da yanında işte her neredeysen, sen de geriliyorsun bu sefer. Ben alıştım trafiğe şu taksiciler mi alışamadı, inanmam.

bir de karşıya geçmem muhabbeti hiç hoş olmuyor çoğu zaman. fakat çok bomba taksicilerle karşılaşıyorsun. hayatımda ilk defa bir taksiciyle geçen yıl atıştım. adam binme bir daha taksime istemiyorum seni demişti ehüehüehüe :D:D (neden çok havadan sudan. 3 kişiydik üçü de parayı çıkarıp verince adam bi dumura uğradı kızdı filan :P) onun inadı ile sınava geç kaldığımı biliyorum ben lisede :) ki bir de bazı sapık nitelendirmesini hakeden taksicilerin genç tayfası görünce açtığı muhabbetler var ki aman aman hiç girmesek daha iyi onlara :)
Sosyal ağlarda paylaş

Taksici bana hemoroidini tarif etmek istemişti, hatta parmakları ile bir kısım etmişti bile Atatürk Havalimanına giderken. Muhabbet oraya nasıl geldi hatırlamıyorum hatırlamak istemiyorum. 3 dakika önce tanıştığın ve bir daha ömür boyu inşallah görmeyeceğin birine NEDEN kardeşim NEDEN?
Sosyal ağlarda paylaş

Phobos said:
Ayrıca ilginçtir, taksiciler, asosyal insanları kısabir süreliğine sosyal bir insana dönüştürebilen yegane kişilerdir.

Kendimden biliyorum

bunu kısmen reddediyorum. bazen taksiciler sosyalliğin varsa onu bile söndürüyorlar. selam verirsin almaz. tamam normalde konuşmazsın yol boyunca ama gideceğin yere bile burnundan getire getire götürür filan. bir üstte saydığım cins trafik alerjili taksicilerden biriyle geçen gün atışacaktık erken inmeyi tercih ettim. peki süper taksiciler yok mu var. Ankara'da arkadaşlarla taksideyken, taksici sağlam bir oyuncu olduğunu iddia edince, beraber ps oynama konusunda anlaşmışlardı taksiciyle. Kartvizit filan istedik verdi filan ama sonrasını ben bilemiyorum :)

bir seferde taksicinin biri bizi çok sıcak buldu galiba. normalde müşterilerle konuşmam, insana bağlı ısınmadım mı selamını bile almam diye artistlik yapmıştı. Sonra da siz iyi insanlara benziyorsunuz diyip sağlam muhabbet etmiştik :)
Sosyal ağlarda paylaş

ahaha ben bi olay anlatiyim.

şimdi taksideyiz 4 kişi ben en öndeyim arkada 2 kız bi erkek oturuyolar.neyse boyle ışıklara geldik.bizim taksicide deli kullanıyo arabayı.bi taksinin arkasına geldik.adam korna calıyo el hareketleriyle de onündeki taksinin yana çekilmesini istiyo.ondeki adam çekilmiyo.bizimki aklı sıra kaldırıma cıkıp karşıya cıkıcak(ciddiyim).neyse en sonunda biizmki dayanamıyo arkadan dürtüyo.ondeki taksiden bi adam iniyo yaşlı biraz napıoyopn kardeşim falan dermişcesine.bizimki diyo geçsene yana bende geçim karşıya falan diye.ondeki sie lam tarzında el hareketi yapıyo ve taksisine biniyo.bizimki hala inatla dürtüyo taksiyi.birde ondeki taksinin sürücü koltuğu ve yandaki koltuğun kapısı acılıyo şöför ve yolcu iniyo.yolcu da ne yolcu iri yarı kel bi adam.tam harleyci.adam geliyo arabanın on camına elinin tersiyle vuruyo.yüzüğüde tak tak ediyo cama doğru.bizimki ysf ysf ama belli etmiyo kayında gidiyim diyo hala.neyse yine gidip arabasına biniyo bu adamlar.bizimki en sonunda basıyo gaza kaldırıma cıkıyo karşıya geçiyo.böyle bi anı dsfhk
Sosyal ağlarda paylaş

Penthesilea said:
Pati 1. lan party'e giderkenki taksiciyi de unutamayacagim.

Adam bize tum (tahminen hayali) seks gecmisini detaylariyla anlatti. Elaidi serefsizi de gaz veriyo adama yanda. Her sey "Enigma, tam bir seks muzigi" cumlesiyle basladi zaten.

yine alakalı bir giriş olmuş. adam okula giderken yoldaki kızları görüp dalmıştı konuya öeeeeh demiştik. sizin şimdi kızarkadaşınız vardır. ben lisedeyken... diye başlayan bir muhabbetti ki ayrıntılara girmemek en iyisi. zaten hızını alamayıp bana giydirmediği laf kalmamıştı. benim pek(!) saygıdeğer arkadaşlarımda arkadan gazı verdikçe ohoo adımız nelere çıktı :) Lise yıllığıma bile yazmışlar hainler :P
Sosyal ağlarda paylaş

bizim arkadas sarhosken taksinin tekine on koltuga biniyor.. biraz yol aldiktan sonra taksici elini arkadasin bacagina koymaya calisiyor ve bizim arkadasta bi kac yumrukta adamin azini burununu kirip e5 in ortasinda iniyor.. peki bu adam simdi e5 de ne isi var ve e5 den bindigi obur taksicide ayni seyi yapmaya kalkmaz mi.. sonucta e5 :P
Sosyal ağlarda paylaş

bigün arkadaşla zurnayız, bardan iki tane sağlam hatunla çıktık ama birinin kafa kırık. benim yanımdaki sessiz, üşüyom müşüyom yapıyo. neyse çorba içicez dedim. çorbacı iki adım ilerde. illaha taksiye binelim dediler. taksiyle dolan dolan gidiliyo, ters yön felan. çatlak hatun da yarım saattir dırdır ediyodu yolda. durmadan fikir değiştirmeye felan başladı. inatlaştı felan gitmiycez çorbacıya diye. patladım ben, çek dedim sağa, arkadaşa da in lan gidiyoz dedim. herkes dumur. ben indim bunlara el felan sallıyom. arkadaşdaki ifade bomba, abi napıyoon gibisinden. hiç umurumda değil ama. tam o sırada taksici olaya girdi. bana gel buraya sen kimin kapısını çarpıyon felan dedi. höynk. ne var felan dedim. alalh eleman artist. tamam dedim bunun canı dayak istiyo. tam olay kopacak bu bi başladı. karım, çocuklarım, ben bunu hak edecek naptım felan. dumur!!! ben artık, abi seninle işim yok, sen müdahil olma felan diyom. herife biraz para verdi arkadaş da sustu. eleman psikopatım tribi yapıyodu, tam tepem atmış zamana denk geldi. artık hatunlara mı hava atayım dedi, noldu ben de anlamadım. çorba harikaydı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...