Killer Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 sakal sivilce yapar mı?şey diye bi olay duydum boyle kıllar falan derinin hava almasını engelliyo oyle olunca bişeyler oluyo sivilce oluyo faln.var mı bilgisi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 lise bittiginden beri , yani 4 senedir hep sakallıyım sivilce falan yaptıgı yok. böle tarikat üyesi gibi bırakıyorum bide arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Doğru olabilir aslında. Sinek kaydı traş olup üstüne de arko kremi sürünce 1-2 günde süper oluyor cildim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 kesinlikle yapıyor! sürekli pis sakalla gezen birisi olarak arada çıkan sivilceler yüzünden sinekkaydı traş oluyorum ve bundan hiç hoşlanmıyorum. (BKNZ: bu sabah =(((( ) ya ne bileyim heralde yüzün iyice yıkanmamasından yani derinin iyice temizlenmemesinden kaynaklanabilir. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 ya bazen çenemi bi traş ediyorum böye bi sürü küçük beyaz nokta oluyor (ama sadece çenemin altında) gerçi bi peçeteyle bile temizleniyor onlar ama neden oluyor bilmiyorum belki yanlış traş etmekten de olabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 lisedeyken sivilce delisiydim traş yüzünden. habire bir sivilce yolunur deri hassaslaşır vs vs. geçen sinekkaydı yaptım, liseye göre %80 azalmış, bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 yalan yapmaz, ama pis bırakırsan iyi durulamazsan tahriş eder cildini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 o diil kırmızı kırmızı hedeler oluyo ona kıl oluyom ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 o zaman tüm hacı hocaların sivilce manyağı olması gerekirdi:S cilde bağlı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Bende sakalları kesince oluyor, kesmeyince sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 pyro gibi benimde, cildin narinlik katsayısına bağlı heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 narinlik katsayısına ahaha o ne be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boo Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 beton mu bu narinlik katsayısı falan euhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 yok mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Bende yapmadı. *uzaklara bakar. uzaklara...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Eehaehe Bende de yapmadı, ama ergenken de sivilce çıkmadıydı bende adam gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Pyro said: Bende sakalları kesince oluyor, kesmeyince sorun yok. aynen, ancak sakalli gezmektense, sivilceli gezmeyi tercih ediyorum. Sakali pek haz etmiyorum nedense. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 bende uzatınca kaşınıyor yüzüm. zamanında uzunda sakallarım sonradan kesmeye başladım uzatmaya kalkıncada kaşınıyor yüzüm.Şİmdi gene uzatıyorum artık görücez nekadar dayanıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 ilk uzattığımda bendede çıkmıştı sivilce gerçi geçiyor sonra ,mağara adamı gibi geziyorum üşengeçlikten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 sivilcen ztn varsa arttırır yoksa yapmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Sakal sivilce yapıyor. Kişiye göre de değişebilir de,bende oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 her tıraj oludktan sonra en az 2 gun sıvılcelı gezıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 hiçte sivilce falan yapmaz sakal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 ya dün traş oldum.şimdi okullar acılana kadar kesmiycem yani 1 ay kadar bişey edicek.gitmiycem son hafta okula.oyle bakalım nolcak sdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar