Farinal Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 sinemada izledim bende fragman efsane :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 will smith varsa tartısmasız gidilir izlenir begenilir gelinir. adamım will Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Arkadaşlar aşşağıda benim açtığım topic var, bundan daha güzel, ona ilgi gösterin. Trailer bozuk değil hem, isteyen izleyebilir. Hadi canım, bizde daha ucuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Kalabalık etme dükkanın önünde xae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Xaenin said: Arkadaşlar aşşağıda benim açtığım topic var, bundan daha güzel, ona ilgi gösterin. Trailer bozuk değil hem, isteyen izleyebilir. Hadi canım, bizde daha ucuz. ahahaha ben o topakta daha çok eğlendim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Şimdi Wanted'a gittim. Orda fragmanı gösterdiler, gülmekten öldüm kesinlikle süper bir anti kahraman filmi olmuş. Will Smith'ide severim zaten haftaya geliyormuş kesinlikle izlemek lazım. Hancock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 hancock absürd komedi olarak acayip esprilere sahip bi film gibi geldi bana fragmandan. çok eğlenceli olcağı kesin. Will Smith'i de severim eğlenceli adamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Türkçe dublaj olmazsa daha güzel olurdu. Sinemadaki Fragmanlar hep türkçe sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Fragman ingilizceydi. İstanbuldaysan; biraz pahalı olmasına rağmen kanyon yada istinye park sinemaları her yerde tr dublaj olsa bile ingilizce altyazılı gösterim yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Sakaryadayım :) Fragman türkçeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Nasıl haftaya geliyor ? türkiye için haziran gösteriyorlar tarih olarak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Hancock 4 temmuz gösterim tarihi hatta AFMlerde bilet ön satışı başlamış bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 haziran dediğime bakma işte ağustos demek istemiştim.. ben yanlış bakmış olmalıyım demek ki : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Benim düne kadar haberim yoktu filmden. Harbiden süper birşeye benziyor patlamasa bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 bugün girdi vizyona herhalde giderim bugün yarın bende izleyen varsa biraz paylaşabilirmi gitmeye değer mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 web sitesi cok hoşuma gitti adamlariyi yapmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Runtime: 92 min kısaymış be, birde yazıların aktığı kısımda dahil buna, kaldı sana 80 85 dk birşey, insan azıcık daha çeker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Çoooook eğlenceli çok güzel bir film bence. Kesinlikle izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Yarın gidiyorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 DeBuffAndHeal said: Sakaryadayım :) Fragman türkçeydi. :( bende yaz okulundayım, bi ara giderim diyodum.iron man e bu yüzden gitmemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 henkak fiyasko. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 SoulCube said: hancock absürd komedi olarak acayip esprilere sahip bi film gibi geldi bana fragmandan. çok eğlenceli olcağı kesin. Will Smith'i de severim eğlenceli adamdır. em-kak bende bu düşünceyle gitmiştim, hiç de öyle olmadı. yönetmene yol verip 2. sini başkasıyla yapsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 izleyelim de bi kısmetse, sonra gelir yorumumuzu yaparız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 güzel ben beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Bir kaç yeri saçma geldi ve bazı şeyler de pek hızlı gelişti ama genel olarak güzeldi. İkincisi olabilir evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar