eregorn Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Will smith den yeni bir film daha... anladiim kadariyla umursamaz bi super kahramani oynuyor bu filmde will smith... guzele benzio :D iste trailer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 OHAHAHA süffferrrrr !!! kesin gitcem direk gitcem hemen gitcem. korsan gief.. ayrıca fragmandaki müziği bulana çukulata vercem <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 eheh ilginç bi fikir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 ahaha fragman harika,film böyleyse yeni efsanelerden biri olur :) Will Smith kariyerinin en iyi dönemini yaşıyor resmen,oynadığı her rolle büyük övgü alıyor.Hayran kitlesi artıyor daha ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Ludacris - Move Bitch Fragmandaki müzik bu arada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 indirdim dinliorum oh miss. move bitch move bitch o ye =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 son sahne beni öldürdü :D süper bi film olcak gibi. Will Smith zaten aştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 I don't even remember that.. Greenpeace does.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 will smith harbiden en parlak dönemini geçiriyor, trailer cok sağlam film de iyi cıkarsa .. off offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Limbeck Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 abi yannz fragmanın basındaki ufaklık tam bir efsane !! bildigin azarlıoda will smithi :D cok tatlı kerata ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 ahahaha balina olayı süpermiş ooff severim will i :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 çizgi romanı falan çıkar süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Cok hos >:D< izleriz beklemedeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 nigga süperman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 bu cuma izleme serefinde buluncam filmi... detaylari anlatirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 OHA nasi yaa?? temmuzda çıkacak bi filmi nasıl izleyebilirsin abi? video kamera falan götür bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Sovereign said: I don't even remember that.. Greenpeace does.. Bir tek burasına gülebildim keyifle, bakalım bir de filmi görmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 süper duruyo valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 bi süpermen olmadığı kalmıştı ztn I robot I am legend şimdide I am superman:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 ahahahahahah sabah sabah iyi güldüm bu son mesaja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 yaw bu amerikalilardan nefret ediom... insan tarihi yazarken gun.ay.yil yazar bu salaklar ay.gun.yil yazio... filmin afisinde 07.02.08 yazinca bende heyecanlandim. bide sinemada kocaman afisi var coming soon die. normalde oraya bi kac hafta soona gelcek olan filmlerin afislerini koyuolar... bu ayin yedisinde gittim elim bombos geri dondum... uhu uhu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 saat gec olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 bugun traileri vardı sinemeda guzel bisi olcak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 son dönemlerde boş will smith filmi yok gibi birşey,dandik filmleri bile bu adam güzelleştiriyor,düzgün projelerde oynuyor. I am Legend bile köpek ve Will Smith sayesinde film olmuştu, Hancock'u merakla bekliyorum,fragman harika,konu harika daha ne olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar