Bone Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 kas yaptığımızda kıllarımız mı dökülüyor? neden üstü çıplak ve kaslı kişilerin hepsi kılsız oluyor? kaslı olduğumuzda kıllarımızı kesmek zorunluluğu mu var? yoksa kaslı olduğumuzda zaten kıllar da dökülüyor mu otomatik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
93death93 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 la havle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 ewladım senin bu yaşta bu soruları sorabilen biri olarak yaktığın oksijene yazık değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 kas olursa kıllar azalır, üstüne nedense traş edeler, ama benım gibi hem şahane kıvamda kaslı hemde göğüs kıllı olabilende var, mesela ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 traş ederler genelde çünkü kılların yokluğunda kasların gelişmesi daha kolaydır diye duymuştum bir kaç kez fakat fizyolojik sebebini bilmiyorum (en basidinden ikisinin de yapımı için protein ihtiyaının yüksek oluşundan yola çıkılabilir). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Futbolcular mesela, genelde bacak kıllarını traş ederler çünkü kasların gelişmesi için gerekli olan protein'i, kıllar emiomuş :p Bööle demişti bi futbolcu arkadaşım. Ancak anlamadığım, sen kıl kökünü aldırmadıkça, o kıllar emmeye devam eder ki? proteini yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 ya işte , kıllar uzunken daha cok protein tüketiyo tamirat adına, ama kısaykenlerde daha hızlı uzuyolar, bana sorarsan kesmenın kas gelişiminde bu yüzden cok etki yarattığını sanmıyorum, tabi biri matematiğini yamıştırda ondan kesiyolardır elbet. yüzücüler falan direk sürütnme yüzünden kesiyo, kascı'larda estetik kaygılarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 cücenin dediği gibi. kaslara etkisi yok, ki kesilirse tekrar uzamak için harcayacakları enerji büyük ihtimalle daha fazladır. ama bunun kas gelişimiyle hiç alakası yok. ya estetik, ya da dinamik etkiler(örn. yüzücüler) nedeniyle kesiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 büyümek için harcadıkları enerji ile proteinlerin çok ilgisi olduğunu sanmıyorum. bence bir saç hücresinin protein giderinin çok büyük bir bölümünü yapısal proteinler oluşturuyordur ki bunun da en büyük ölçütü kılın uzunluğu olacaktır. Ha ama uzamış ve bitmiş bir kılın protein gideri olur mu bilmem, muhtemelen tamirat için gereken protein miktarı baştaki yapım için gerekenden daha azdır. Bunun için kılların dökülme miktarı, kıllarda yapım için kullanılan yapısal protein miktarı vs gibi şeyleri bilmek lazım tabi. Ya da kıllı bir bodyci bulup sorabilirsiniz abi bi şikayetin var mı diye hehe. Onun yanında kıl dökücü kremler bildiğim kadarıyla kılların uzamasını bir süre kesiyor, bu süreç içersinde protein gerekmeyecektir kıllar için... Ama çok fazla kılında işi estetik için yapan insanlar da estetiği tam olarak sergilemesini engelleyecektir muhtemelen, çok bir gideri olmasa da bodyciler keser herhalde. Futbolcular neden traş ediyordur bilemiyorum ama onu da futbolculara sormak lazım d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 birkaç kılın harcadığı protein miktarı o kadar fazla mı yav? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 bilemiyorum açıp bir yerden bakmak lazım ama çok da merak etmedim açıkçası :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 futbolcular traş falan olmuyor ya nerden çıktı o? çoğunun bacağında benim kafamdakinden fazla kıl var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 diz altını alıyor genelde futbolcular tozluk rahatsızlık vermesin diye filan sanırım. onun içinde estetik ve yüzücülerde dinamik etkisinden başka bişey olduğunu sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Selam. Burası Sina'nın kontrolündeymiş, otoritesini sarsmak için olay çıkarmak istiyorum. Selam tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Bone said: kaslı olduğumuzda kıllarımızı kesmek zorunluluğu mu var? yoksa kaslı olduğumuzda zaten kıllar da dökülüyor mu otomatik? bone 1. cogul sahis konusuyorsun noldu spora mi basladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boo Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 body building ile ugrasanlar gögüs kıllarını falan almıyor. yaptıkları egzersiz agırlık vs nedeniyle kıllar kendiliğinden dökülüyor. dökülmeyen body buildingciler de hormon kullandıklarından az bucuk kalıyor vs. futbolcular ve basketbolcularda bacak kıllarını keser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 insanları kastettiğim için "biz" dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 boo said: body building ile ugrasanlar gögüs kıllarını falan almıyor. yaptıkları egzersiz agırlık vs nedeniyle kıllar kendiliğinden dökülüyor. dökülmeyen body buildingciler de hormon kullandıklarından az bucuk kalıyor vs. futbolcular ve basketbolcularda bacak kıllarını keser. baya bi sıkmışsın hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mojito Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Body buıldın ıcın alınan haplar ve tozlarında kıl dokmede etkısı buyuk sacını bıle bı guzel dokuyor bunlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 steroid diyorsan, hormon olarak testesteron aldığın için saçını döker evet ama göğüs kıllarını dökmenin tersine daha çok çıkarır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Kil alma olayi terlemeyi rahat bir sekilde yapmak icin falandi, oyle hatirliyorum. Kondisyon kasanlari kotu yonde etkiler tabi bu durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spirit_Healer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Cuce said: ya işte , kıllar uzunken daha cok protein tüketiyo tamirat adına, ama kısaykenlerde daha hızlı uzuyolar bende aynen böyle biliyodum. bone sen kes kıllarını, dalga geçen olursa kas çalışıyodum döküldü dersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boo Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Cons said: boo said: body building ile ugrasanlar gögüs kıllarını falan almıyor. yaptıkları egzersiz agırlık vs nedeniyle kıllar kendiliğinden dökülüyor. dökülmeyen body buildingciler de hormon kullandıklarından az bucuk kalıyor vs. futbolcular ve basketbolcularda bacak kıllarını keser. baya bi sıkmışsın hehe dostum ben yavuz oymak'ın yeğeniyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 kıl çok protein yiyiomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Bone said: insanları kastettiğim için "biz" dedim. body yapan hayuvan türü söylesene yurtta kalırken kıllı ve kaslı bodyciler tanıyordum ama terden falan rahatsızlık verdigi icin alıyorlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar