Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Masa olayı güzelmiş ama XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 olmaz yapmaz dediğiniz herşey yapıldı ve olmadımı.2002 den beri şu canım devletin başına gelmeyen kaldımı?. merak etmeyin yakında bi kaç masayı bir araya getirir kına geceside yaparlar bu boş boğazlıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 kurtleri toplayip takunya yapicaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Yok artık haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 vakit on numara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 eski dışişleri bakanımız abdullah gülün yaptığı açıklamalar adeta bu soruyu yanıtlar nitelikte.gündemi takip etmeye devam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Hükümet PKK ile masaya oturamaz. Zaten PKK tasfiye ediliyor, yerine Barzani yanlıları geçecek. İsim aynı kalsa bile şekil değişecek. APO açıklama yapmış şuan da PKK'nın de-facto lideri Talabani'dir beni dinlemiyorlar demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 "Hükümet PKK ile masaya otursun." http://www.hurriyet.com.tr/dunya/8391779.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 oturdular belkide adamlar tutup ta biz pkk ile masaya oturduk mu diyecekler? sanki akp salak bir parti adamlar dini bu zamana kadar kimsenin kullanmadığı kadar kullanma başarısını yakaldılar. bu adamlar zeki ve karda yürürler izini belli etmezler. oturdular belkide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 masaya oturulmaz sandalyeye oturulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Zheld said: masaya oturulmaz sandalyeye oturulur anladın sen onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Masa ters ise oturur Akepe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 SON_SAVASCI said: Zheld said: masaya oturulmaz sandalyeye oturulur anladın sen onu neyi anladım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 toprak falan isterler işte herhalde ne isteyecekler ki. o değil de sırf gıcıklığına tamam vercez diyip sonra "şakaaa" yapmak ve iki eylem arasında surat ifadelerini kayda almak var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 oturamaz bır terör örgütüyle masaya oturmak onun varlıgını ve ısteklerını yerıne getırmek demektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Juzzam Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Bütün kırmızı çizgilerimizin duman olduğu bir ortamda pek de mantıksız gelmiyor bana. Otururlar. Sadece zaman meselesi. Atatürk ilkelerini bile anayasadan temizlemeye kalkıyorlar. Herşeyi yapabilirler. Zaten her haltı yiyebileceklerini düşündükleri için bugün bu hale geldik. Sıfır terörle devleti devraldı akp. Tayyip ne yaptı? 2005 yılında çıktı kürt sorunu vardır dedi. 2006 da kürt sorunu yoktur dedi. 2007 senesine geldiğimizde gene kürt sorunu vardır dedi. Bir de alt kimlik üst kimlik diye ortalığı karıştırdı. Be allahın boşbakanı, varını yokunu geçtim; insan bir karar verir, iktidarın bir stratejisi olur. Ona göre yolunu çizersin ama doğru ama yanlış. Büyükanıt daha genelkurmay başkanı olmadan önce, sınırlarımızdan giriyorlar acilen önlem almamız lazım, dedi ama tayyip göbeğini kaşımaya devam etti. Ne oldu? Bir sürü insan öldü. Zaten hazır olun bahar aylarında gene bir takım saldırılar olur insanlar ölürse bu sefer amerika başta olmak üzere bütün ülkeler "bakın işte gördünüz askeri harekat çözüm değil masaya oturun" diye baskıya başlamazsa ben de Ahmet Çakar olayım. Gözümüzün önünde çok güzel bir oyun oynanıyor ama iktidar öyle basiretsiz ki (yada bilemiyorum bizzatihi oyunun içinde olabilirler) ağızımız açık izliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Bütün devletler teröristlerle masaya oturmayız der ama eninde sonunda oturur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 oturmuyormuyuz? DTP daha yeni PKK ile 8 asker için sözleşme imzaladı. Ne oturması haha , çay bile içiyorlar dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 oturmayı bırak meslise bile soktuk ya. ayaklarına kadar gidip esir askerlerimizi almak için anlaşma mı ne yaptık. hatta dtp li o.ç. diyordu ki o zaman oraları onların biz de arayı bulmak için alttan aldık. onların bayrağını asmalarına göz yumduk falan falan...... bunu yapan o.ç. ları meclis te. daha ne kadar oturacağız şu an ki baskılar kürt devletini tanımaya yönelik oynanan oyunun parçaları. zamanla olacak yavaş yavaş. türkiyeden toprak bile kopartma aşamasına bile gelecek diye korkuyorum. kerkük ü çoktan geçtim bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Milletvekiline o.ç. demek doğru mu acaba? dtp'lide olsa milletvekilidir. O kadar uluorta küfür etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 ombakkombak said: Milletvekiline o.ç. demek doğru mu acaba? dtp'lide olsa milletvekilidir. O kadar uluorta küfür etmeyin. İsterse başbakan olsun, vatanına ihanet eden herkese gereken sıfatları yakıştırmaktan çekinmemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar