Polan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 İnternetten indirebileceğim ingilizce-Türkçe,Türkçe-İngilizce sözlük arıyorumda arkadaşlar bulamadım.Googleda bakmadığım şey kalmadı ama ya linkler ölü yada alakasız siteler açılıyor.Bildiğiniz bir site vara indirebileceğim yazarsanız sevinirim...
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 http://www.inndir.com/inndir/MoonStar_www.inndir.com.zip -> Sözlük http://www.ingtur.com/turing.zip -> Cümle çeviri
Kithnos Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Babylon u indir , daha iyisi yok , var diyen beri gelsin
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 babil ya bi numara übermensch
Polan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Çok teşekkür ederim arkadaşlar...
Apache Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 sözlük formatlı sohbet sitesi arıyorsun sandım redhouse imajı yapıstıracaktım,olmadı.
CoolRider Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 abylon free olduktan sonra rakibi kalmadı piyasada.
CoolRider Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 çevrimiçi sözlükler beleş! Çoğu kişininde evinde adsl olduğu için artık çok rahatsız etmiyor.
Kithnos Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Pro ile free arasinda ne fark varmis ki ? Gerci gecen sene indirdigim vs sini kullaniyorum , antivirus programi gibi bisey olmadigi icin 3-4 tane favori ceviri database ini de atiyorsun oluyor bitiyor,update mupdate gerek kalmiyo :)
toggie Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 yazılım olması sart mı? internet üzerinden mesela çevir.com var süper bence :)
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Hiç denemedim ama Babylon'a alternatif sanırım şöyle bir sözlük de var http://wordweb.info/free/ toggie said: yazılım olması sart mı? internet üzerinden mesela çevir.com var süper bence :) Babylon ile süper hızlı şekilde zaman kazanıyorsun. Ve çoğu yabancı dil kelime için "amaaan bu kelime neyse nedir şimdi git cevir.com'a siteyi aç kelimeyi arattır anlamını bul, uğraşamam" gibi üşengeçlik yapmıyorsun. Bende alt + sağ click kelimenin çatırt anlamını öğreniyorsun. CoolRider said: çevrimiçi sözlükler beleş! Çoğu kişininde evinde adsl olduğu için artık çok rahatsız etmiyor. Çevrimiçi sözlükleri tabi beleş yapcaklar. Beleş olsun ki millet çevrimiçi sözlüklere bağlansın. Eğer crackli pro sürüm kullanıyorlarsa biz de internet bağlantısı sayesinde seriallerini kontrol edelim, eğer serial korsansa direk uyarı gönderip programı trial versiyona düşürelim mantığı var. Yani milletin firewallarından babylon'un internete bağlanmasını engellememesi amaç. Yoksa Windows Firewall ile bil engelleyebilirsiniz. :)
Odinn Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 hemencevir.com metin çevirisinde beklenmedik derecede başarılı.
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 http://babelfish.altavista.com/ turkceye ceviri yok ama, 2 yabanci dil bilen varsa yardimci olabilir. :D
Polan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Arkadaşlar türkçe-latince sözlük arıyorum birde onu bulabileceğim bir adres var mı? Ayrıca latince öğrenme adına dil bilgisi açısından özellikle en basitinden başlayarak öğrenebileceğim bir site var mıdır ya? Çok şey mi istiyorum:)?
Kithnos Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Babylon latinceyi de anliyor, Ingilizceye ceviriyo ordan da TR ye cevirirsin istersen...Babylon u yapanlara tekrar saygimi sunuyorum :)
throine Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Babylon sözlüğü tavsiye ederim. CTRL + sağ click ile direkt çeviri yapabiliyor. Bu özelliği çok güzel. Mesela abbreviations kelimesini çevirmek istiyoruz. İlk önce mouse ile üstünü mavi yapıp sonra ctrl + sağ click yapınca çevirisi karşında..
toggie Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 çevir.com a girip kelime aratmıyosun ki :) direk kelime.çevir.com yazıyosun, sonuclar cıkıyo. yazılım kullanmaktan daha kolay, internet baglantın varsa tabi o pcde.
Kithnos Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Kelimeyi sol butonla taramana ( mavi yapmana ) gerek yok , direk ustunde dur ve ctrl sag click yap ( default ayari bu degistirilebilir , shift sag click vs gibi ) Ayrica hang around diye birsey yaziyor okudugumuz textte mesela , siz hang e gelip sag click yapinca , once hangi gosteriyor sonra solundaki sagindaki kelimeleri de tariyor , hang aroud u bir deyim ya da soylem oldugunu anlayip , onun da anlamini gosteriyor..
Öne çıkan mesajlar