Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sözlük arıyorum..


Polan

Öne çıkan mesajlar

İnternetten indirebileceğim ingilizce-Türkçe,Türkçe-İngilizce sözlük arıyorumda arkadaşlar bulamadım.Googleda bakmadığım şey kalmadı ama ya linkler ölü yada alakasız siteler açılıyor.Bildiğiniz bir site vara indirebileceğim yazarsanız sevinirim...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hiç denemedim ama Babylon'a alternatif sanırım şöyle bir sözlük de var http://wordweb.info/free/

toggie said:
yazılım olması sart mı? internet üzerinden mesela çevir.com var süper bence :)


Babylon ile süper hızlı şekilde zaman kazanıyorsun. Ve çoğu yabancı dil kelime için "amaaan bu kelime neyse nedir şimdi git cevir.com'a siteyi aç kelimeyi arattır anlamını bul, uğraşamam" gibi üşengeçlik yapmıyorsun. Bende alt + sağ click kelimenin çatırt anlamını öğreniyorsun.

CoolRider said:
çevrimiçi sözlükler beleş! Çoğu kişininde evinde adsl olduğu için artık çok rahatsız etmiyor.


Çevrimiçi sözlükleri tabi beleş yapcaklar. Beleş olsun ki millet çevrimiçi sözlüklere bağlansın. Eğer crackli pro sürüm kullanıyorlarsa biz de internet bağlantısı sayesinde seriallerini kontrol edelim, eğer serial korsansa direk uyarı gönderip programı trial versiyona düşürelim mantığı var. Yani milletin firewallarından babylon'un internete bağlanmasını engellememesi amaç. Yoksa Windows Firewall ile bil engelleyebilirsiniz. :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar türkçe-latince sözlük arıyorum birde onu bulabileceğim bir adres var mı?

Ayrıca latince öğrenme adına dil bilgisi açısından özellikle en basitinden başlayarak öğrenebileceğim bir site var mıdır ya?

Çok şey mi istiyorum:)?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kelimeyi sol butonla taramana ( mavi yapmana ) gerek yok , direk ustunde dur ve ctrl sag click yap ( default ayari bu degistirilebilir , shift sag click vs gibi )

Ayrica hang around diye birsey yaziyor okudugumuz textte mesela , siz hang e gelip sag click yapinca , once hangi gosteriyor sonra solundaki sagindaki kelimeleri de tariyor , hang aroud u bir deyim ya da soylem oldugunu anlayip , onun da anlamini gosteriyor..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...