Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çok hoş bi test

Chemical

Öne çıkan mesajlar

Naptın! fal mal
yaktın sonunda bünyeyi :D
Bana yarısı doğru geldi özellikle cow dermişim ayrıca yükselenim de muhahah bunlara inananlar var yav nyt'ın falcısı yıllık 20 milyon dolar mı ne kazanıyodu gerçi neyse bana da hararet bastı.[signature][hline][b]Show No Mercy[b]
Sosyal ağlarda paylaş

renk kısmını okurken dumur oldum bu kadar mı tutar..
hoş bişiymiş sonu saçma. Vakit kaybı değil bence nie bu kadar bok atılmış teste, onu anlamadım..[signature][hline]Chemical, 25 December 2003 18:15 tarihinde demiş ki:
bi mantıklı herif yok koca ülkede..

My poor firend me..

[Bu mesaj -xception- tarafından 24 January 2004 20:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ben kankama a$ıkmı$ım :D[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir /
Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir /
Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim /
Heman onun adi duser / Eti Eti Eti

nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki:
puahau lameriz zaten!!!
Sosyal ağlarda paylaş

bu sorulardan kahve aslında cinsellik hakkındaki düşünceler filan.. bi de ekseriyet kadınlar zevk neşe keyif filan diye cevap verir sonra ne manaya geldiini söyleyince cayar zıplar filan :) erkekler de can sıkıntısı boş çay içerim daha iyi gibi cevaplar verip sonra da canım ne alakası var filan der. kimseye yaranamaz bi sorudur. :)[signature][hline]If there were in the world today a large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years.
Sosyal ağlarda paylaş

ama düşünüyomda gevurların domuz kumbaraları vardır.. tahmin edebiliyomda aşşağı yukarı tam ne anlama geliyo bilen varmı?[signature][hline]Bowabe's SWG profile in Bria Galaxy:
Role Player / Grenadeer, CH / Guild: KrAyT BusterS
May the force be with the rebels!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...