Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çok hoş bi test

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Naptın! fal mal
yaktın sonunda bünyeyi :D
Bana yarısı doğru geldi özellikle cow dermişim ayrıca yükselenim de muhahah bunlara inananlar var yav nyt'ın falcısı yıllık 20 milyon dolar mı ne kazanıyodu gerçi neyse bana da hararet bastı.[signature][hline][b]Show No Mercy[b]
Mesaj tarihi:
Kaybedicek birşey yok dimi :D[signature][hline]"Could the pain of thooth or talon be greater than the emptiness and the silence? I think not."
Drizzt Do'Urden
Mesaj tarihi:
yarısı tuttu...ii bişi yolladım herkese..[signature][hline]doğum acıdır
yaşam acıdır
ölüm acıdır
aslında hepsi aynıdır...

:rock:To LiVe iS To Die:rock:
Mesaj tarihi:
hiç bi şe tutmadı alakasız.[signature][hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki:
Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan
Mesaj tarihi:
Çok güzelmiş sevdim valla:)[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
  • Admin
Mesaj tarihi:
aha cok iyiymiş ufak bir 2 detay dısındakiler tuttu :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus .
Mesaj tarihi:
renk kısmını okurken dumur oldum bu kadar mı tutar..
hoş bişiymiş sonu saçma. Vakit kaybı değil bence nie bu kadar bok atılmış teste, onu anlamadım..[signature][hline]Chemical, 25 December 2003 18:15 tarihinde demiş ki:
bi mantıklı herif yok koca ülkede..

My poor firend me..

[Bu mesaj -xception- tarafından 24 January 2004 20:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
"Red the person you really love"
Ay yirim!
Ama bunun dışında pek de doğru deil hani =oP
Ama hoşmuş =o)[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
Mesaj tarihi:
ben kankama a$ıkmı$ım :D[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir /
Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir /
Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim /
Heman onun adi duser / Eti Eti Eti

nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki:
puahau lameriz zaten!!!
Mesaj tarihi:
bu sorulardan kahve aslında cinsellik hakkındaki düşünceler filan.. bi de ekseriyet kadınlar zevk neşe keyif filan diye cevap verir sonra ne manaya geldiini söyleyince cayar zıplar filan :) erkekler de can sıkıntısı boş çay içerim daha iyi gibi cevaplar verip sonra da canım ne alakası var filan der. kimseye yaranamaz bi sorudur. :)[signature][hline]If there were in the world today a large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years.
Mesaj tarihi:
hade lennn.. pig nasıl money'i signify edebilirr.. hade ordan.. hjeheh[signature][hline]Bowabe's SWG profile in Bria Galaxy:
Role Player / Grenadeer, CH / Guild: KrAyT BusterS
May the force be with the rebels!
Mesaj tarihi:
ama düşünüyomda gevurların domuz kumbaraları vardır.. tahmin edebiliyomda aşşağı yukarı tam ne anlama geliyo bilen varmı?[signature][hline]Bowabe's SWG profile in Bria Galaxy:
Role Player / Grenadeer, CH / Guild: KrAyT BusterS
May the force be with the rebels!
Mesaj tarihi:
bilinçaltı falan heruld[signature][hline]Gitar Nubisi
------------
Catdog, 01 January 2004 13:15 tarihinde pazar alanında demiş ki:
burası satış sitesi değil yanlış yerde ilan vermişsin
  • Yeni Oluştur...