Chemical Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 http://www.halfapeach.com/funpage/index.cfm?id=80 Bende tamamen doğru çıktı tamamen uyuyo bana:) garipp[signature][hline]Detaylı bilgi irc.stratics.com port 6667 #mix_reborn Mix Reborn Mirc Kanalı! kesinlikle girin! CheChatMan(Tıklayın ve java mucizesi ile mirc serverimize gelin
armra Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Naptın! fal mal yaktın sonunda bünyeyi :D Bana yarısı doğru geldi özellikle cow dermişim ayrıca yükselenim de muhahah bunlara inananlar var yav nyt'ın falcısı yıllık 20 milyon dolar mı ne kazanıyodu gerçi neyse bana da hararet bastı.[signature][hline][b]Show No Mercy[b]
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 KemikILdan bekLenmiyecek hareket[signature][hline]icQ=135954330 Ema apLadan iyi Quote Ema apLadan iyi İmza Ema apladan iyi konu açma Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki: alayinizi operek uyandirayim
Jasco Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Kaybedicek birşey yok dimi :D[signature][hline]"Could the pain of thooth or talon be greater than the emptiness and the silence? I think not." Drizzt Do'Urden
Divin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Bu klasik bi testtir, ve yanlış bilmiyosam bunu ilk Dalai Lama bulmuş... Genelde Dalai Lama'nin kişilik testi die geçer...
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Testi bitirdim diyebileceğim tek şey : İşe yaramaz iğrenç bi şey..[signature][hline]"Bir önyargıyı yoketmek, bir atomu parçalamaktan çok daha zordur " Einstein
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 yarısı tuttu...ii bişi yolladım herkese..[signature][hline]doğum acıdır yaşam acıdır ölüm acıdır aslında hepsi aynıdır... icQ:320006868 :rock:To LiVe iS To Die:rock:
Tarist Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 sevmedim ben ya :) kotu çıktı ehe[signature][hline][b]Everthing is about Sex,Drugs and Rock n' Roll ![b]
Forseti Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 hiç bi şe tutmadı alakasız.[signature][hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan
axedice Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Çok güzelmiş sevdim valla:)[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Admin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 aha cok iyiymiş ufak bir 2 detay dısındakiler tuttu :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus .
-xception- Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 renk kısmını okurken dumur oldum bu kadar mı tutar.. hoş bişiymiş sonu saçma. Vakit kaybı değil bence nie bu kadar bok atılmış teste, onu anlamadım..[signature][hline]Chemical, 25 December 2003 18:15 tarihinde demiş ki: bi mantıklı herif yok koca ülkede.. My poor firend me.. [Bu mesaj -xception- tarafından 24 January 2004 20:59 tarihinde değiştirilmiştir]
armra Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Yükselen burcunuzu yazın horoskpotan bakacam beleş :D[signature][hline][b]Show No Mercy[b]
MelancholY Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 said: Chemical, 24 January 2004 18:00 tarihinde demiş ki: http://www.halfapeach.com/funpage/index.cfm?id=80 Bende tamamen doğru çıktı tamamen uyuyo bana:) garipp hakkaten ya garıp ama ben de bırası tuttu ya nası beş kısıye yapacam ben bu testı yaw :P
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 renkte full kolpa oldu hepsi yalan ama hayvanlar tuttu sayılır[signature][hline] FANTAMANYAA FANTAMANYAA FANTAMANYAA FANTAMANYA!
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 "Red the person you really love" Ay yirim! Ama bunun dışında pek de doğru deil hani =oP Ama hoşmuş =o)[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
ZeuZ Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 ben kankama a$ıkmı$ım :D[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!!
Sacros Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 bunun bir de mail hali var[signature][hline]I see angels burning, falling down in ruins Looking down I see myself, I'm my own enemy
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 bu sorulardan kahve aslında cinsellik hakkındaki düşünceler filan.. bi de ekseriyet kadınlar zevk neşe keyif filan diye cevap verir sonra ne manaya geldiini söyleyince cayar zıplar filan :) erkekler de can sıkıntısı boş çay içerim daha iyi gibi cevaplar verip sonra da canım ne alakası var filan der. kimseye yaranamaz bi sorudur. :)[signature][hline]If there were in the world today a large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years.
Bowabe Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 hade lennn.. pig nasıl money'i signify edebilirr.. hade ordan.. hjeheh[signature][hline]Bowabe's SWG profile in Bria Galaxy: Role Player / Grenadeer, CH / Guild: KrAyT BusterS May the force be with the rebels!
Bowabe Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 ama düşünüyomda gevurların domuz kumbaraları vardır.. tahmin edebiliyomda aşşağı yukarı tam ne anlama geliyo bilen varmı?[signature][hline]Bowabe's SWG profile in Bria Galaxy: Role Player / Grenadeer, CH / Guild: KrAyT BusterS May the force be with the rebels!
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 bilinçaltı falan heruld[signature][hline]Gitar Nubisi ------------ Catdog, 01 January 2004 13:15 tarihinde pazar alanında demiş ki: burası satış sitesi değil yanlış yerde ilan vermişsin
Öne çıkan mesajlar