Olivies Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Fettoya tapanlardan normal bi reaksiyon. viktor gif e +rep ahahhaahah
Spirit_Healer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 neyzen teyfikden quote gördüm dayanamadım, neyzen teyfik said: yansın ibneler alayı, su veren itfaiyenin hortumunu sikeyim. neyzeni banlayın, bizi değil :D ah yaşıyo olaydı da fetolara fetoculara ayar vereydi.
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Absolut said: "Hazreti" ne demek? hazret, huzurdan türemiş sanırım. sondaki i eki arkasına isim geldiğinde farsça tamlama gereği konuyor (hazreti x). pratikte türkçedeki sayın'a eşdeğer anlamda kullanılmış.
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Peygamberlerin adından evvel Hazreti kullanılmasının dini bir anlamı yok yani sadece Sayın anlamında mı kullanıyor peki? Ben sanki Hazretlerinin (Allahın) önüne çıkmış kişi anlamına geliyor diye düşünmüştüm bugüne kadar.
huun Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Hazretin dini bir anlamı yok, saygı anlamında Arapça'da kullanılan bir kelime. Zaten yaşı biraz geçkinlerin sıklıkla başkaları için de kullanıdığını duyarsınız. Absolute hazretleri falan gibi hitapta kullanılır. Dini olarak sadece salavat getirilir Hz. muhammedin adı duyulunca.
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 dini bir anlamı yok. eskiden devlet büyükleri için de kullanılmış. ama tabi birebir bizdeki sayın gibi değil kullanımı. saygınlığı büyük kitleler tarafından kabul edilenler dışında kullanıldığını bilmiyorum.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 neyzen teVfik bu arada teyfik değil
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Thaumiel said: Arkadaşlar lütfen biraz saygı. Evet Feto demek daha rahat ama burda ona saygı duyan insanlar var. Ben çok saygı duyuyorum. Onun yolunda ilerliyorum. Her yüzyılda gelen kurtarıcının bu yüzyıl Fethullah Gülen hazretleri olduğunu düşünüyorum. O dünyayı bu durumdan kurtaracaktır. Tek ihtiyacımız sizinde bu kara cahilliği bırakıp Fethullah Hazretimize Feto die hitap etmeyip onun öğretilerine açık olmak. kesinlikle katılıyorum.bu konunun şakası olmadığını düşünüyorum Beytullah hoca hazretlerinede saygı gösterilmesini istiyorum.
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Abi siparis vericektim, beyti cekti canim direk.
aquila Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 aksam okula donerken fetonun yakinindan gecicem, cami acip feto diye bagirirsam yakalayabilirler mi? feto pabucu yarim cik disariya oynayalim.
Romario Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Redeagle said: O mesajdan sonra Feto'ya cidden kitleler halinde acımak geldi içimden. Feto'ya acımayan mı var? Herif bir "Allah!" deyip ağlıyor, bir "Atatürk!" deyip ağlıyor yanındaki dalkavukları da onun gibi ağlıyor. Ben de ekran başında ağlıyorum. Sonra annem geliyor, o da ağlıyor. Meğer soğan soyuyormuş.
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Bu topicte yazan yazılara inanamıyorum... Paticik forum herhangi bir siyasi düşünceyi ,yaşam felsefesini savunan , kendi düşüncesinin dışındaki düşüncelere saygı göstermeyen insan topluluğu tarafından mı yönetiliyor? Fetullah Gülen'i bilmem ,sevmem , tanımam , desteklemem , onunla işim olmaz. Fakat onu destekleyen ve onu seven insanlar bu foruma üye olabilir ve bu foruma bugüne kadar değer vermiş olabilir. Fakat burda yapılan olaylar sizce doğrumu? mod ların sessiz kalması gerçekten akıl alıcak gibi değil. Siz insanların desteklediği kişilere bu tip yaklaşımlarda bulunursanız ,onlarda sizin sevdiğiniz ve desteklediğiniz kişilere aynı yaklaşımda bulunmaz mı? Nerde saygı? yazık...
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 LathspeLL said: hay kes be. edepli ol...
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Savunacaksan böyle savunma, savunmayacaksan Lathspell çok doğru söylüyor.
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 E doğru düzgün savunsun abi, "ben x değilim ama" girişi yasaklansın hatta =P Hiç bir yere varmayacak yani sonuçta.
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 pardon ben neyi savundum? Benim derdim ne feto ne keto. Ben burda sadece bir uslubdan , tarzdan bahsettim. Anlayana...
Öne çıkan mesajlar