Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İthal etmiyen ithalatcılar

Chemical

Öne çıkan mesajlar

Ya benim bildigim 100 doların altında aldıgın mallar icin, oyle tehlikeli durum arz etmiyosa gumruk vergisi odemiyosun zaten. 100 doların ustune de cıkarsa zaten vergisini oduyosun alıyosun o kadar zor bisey yok. 300 euro nasıl gecirdiniz bilmiyorum hehe =)

Yaglı demir tozu takılır tabi, ama kulaklıgın takılacagını hic sanmam...
Sosyal ağlarda paylaş

minumum bir masraf var. buyukluk cok farketmiyor. bir palet mal da alsan 10cm'e 10 cm bir kutu da getirsen adam belli harcamalari yapmak zorunda. ancak belirli bir buyuklukten sonra degismeye basliyor. bir de ticaret icin mal ithal etmek o kadar da kolay degil. San. bakanligindan izin filan gerekiyor. bir suru yerde yetkili servis isterler vs. Eh az talep olan mallar icin degmiyor ugrasmaya dogal olarak.
Sosyal ağlarda paylaş

Chem'in haklı olduğu konular yok değil. Mesela verdiği siteden (dealextreme) ipod kulaklıklarına baktım 4,14$ fiyat biçmişler. Peki bunların Türkiye'deki satış fiyatı ne? En az 50 YTL. 6 YTL'lik mal + kargo ücreti falan desen (ki gümrük ücreti 100$ altına ödenmediğinden oradan da yırtıyoruz ) çok daha ucuza gelmiyor mu? Yanlış bi hesabım yok heralde?
Sosyal ağlarda paylaş

boo arkadaşım kaç tane paket istedin oradan?
30dolarlık ürün gayet kaliteli geldi, 2 dolarlık çakmak da gayet kaliteli geldi, en azından türkiyedeki gibi hem çakma hem pahalı değil, orijinal 1. kalite mal almak istesem amerikadan ısmarlarım gene daha ucuza gelir.
Sosyal ağlarda paylaş

İnternet bölümünde var bunun konusu orda yazıyo cevapları :P
Paypal şart sanıyorum düz kredi kartı ile olmuyor da paypal'a üye olmak sorun değil ki.
20 gün - 1 ay arası geliyor ürünler stokta varsa. Stokta yoksa bekletiyolar stoğa geldikten sonra mail geliyo 20-25 gün süresi var işte ondan sonra.

Dealextremeden aldığım ürünlerin çin malı olduğunu ve dandik malzemeden üretildiğini biliyorum zaten ben. Sitenin amacı bu. Kalitesiz ürünü ucuza satıyo ama senin işin görüyo mu görüyo. Ne biliym bir tornavida'da nasıl bir kalite ararsın ki? Vida ağzı bozulur en fazla ki onu da düzeltiyorlar. Benim aldığım ürünleri hala kullanıyorum hiç birinde bir sorun yok (o kadar dandik şeyler aldım ki kesin bozulur gözüyle bakıyordum üstelik. Örn : pilli ufak süpürge[elim kadar bişi ama güzel çekiyo elektrik süpürgesi], tv kumandası, ipod kılıfları, kulaklık vs.)
Sosyal ağlarda paylaş

o değil de sennheiser HD555 gerçekten güzel bi kulaklık chem =)
arkadaşta vardı ebayden almıştı galiba. Türkiye'den alınmaz.

abd'de 110 YTL
http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16826106392&Tpk=sennheiser%2bhd%2b555

burada 240 YTL http://www.sanalmarketim.com/urun/01793429ff3c9353a65b648eb0c1c0e2/?liste&ref=%2Ckeywords%3Ahd%20555&sxsiti=&liste_tipi_yaz=&sxpg=1

ggnore
Sosyal ağlarda paylaş

sen git 50 ytlye plantronics a90 veya gamecom1 al, yeter =D
2 a90, 1 dsp500 eskittim, şimdi de gamecom1 kullanıyorum. bunların yapısı hepsinin aynı, çok hafif ve tam oturuyor. başka kulaklık takamıyorum alıştığım için bunlara =).

http://www.garantialisveris.com/FrontContent/ProductImages/67840.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...