Finkel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 zippo dediğin sade olmalı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 bırak yav 150 milyon olmuş gitti special edition. sadeliğe oturuyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 bende bunu almayı planlıorm zippo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 3. resimdeki caponca yazı gaarayı getirdi lan aklıma lovemu yazıomuş kafasında :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Sade siyah veya metalik hedesi makbuldur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 güzelmiş cidden koyulanların hepsi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 ad3m said: 3. resimdeki caponca yazı gaarayı getirdi lan aklıma lovemu yazıomuş kafasında :P hayır, love yazmıyor. dikkatli bak :P bende düz siyah var, sadece kapak açılırken ufak bi sürtünme olduğu için bağlantı noktasındaki boya aşındı, onun dışında sapasağlam duruyor çakmak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Keşke paraya kıyıpta 95 milyona alsaydın ordan. Gittigidiyor.com dan alabileceğim tüm zippolar çok sağlam taklit sadece. 20-30 milyon için gittigidiyor.com dan almayın. Ordan zippo almış biri olarak söyleyebilirim ki orda satılan 1. el diye geçen zippoların hiç biri orjinal değil. Hatta gittigidiyor.com da 250 milyon verdiğiniz abercrombie monttan , 110 milyona aldığınız adidas ayakkabıya kadar herşey kaliteli çakma diye tabir ettiğim orjinal olmayan mallar. Hevesini kırmak istemem ama inş orjinaldir gerçekten. Ben ordan 55 milyona bir zippo aldım aynı şekilde taşı benziniyle vb. 2 hafta sonra dışarda yanmamaya başladı. Satıcıya söyledim içini değiştirdi şu an içine benzin koymadım satıcam geri. Sonra gidip 85 milyona harley kartal kabartmalı bi zippo aldım mağazadan ve o zaman emin oldum gg den aldığım zipponun orjinal olmadığından. Gg den gelen zippoların çakma mekanizması iyi değil yeterince iyi ateşleyemiyor zamanlada kötüleşiyor. Gg den uzak durun derim kısaca bişey satmak dışında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Orjinal zippo satış belgesimi ne koymuş ama gittigidiyordaki satıcı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 çakma değil gg'dakilerin çoğu ebay'den alıp gg'da satıyor %90'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 @sacros gaaranın kafasında love yazıyor abi araştır istersen ben araştırdım daha önce.Hatta al said: Gaara used his sand to create the kanji on his forehead (愛, "Love") as a symbol of a "demon loving only himself". He became emotionally withdrawn, all but silent, and consumed with a bitter loathing for everyone but himself. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Bunları bir bilgin varda yazıyorsundur umarım. Ebay de satılan mallarında bir çoğu aynı şekilde taklit. Ebayden alıp satma olayını yapsalar o fiyatlarda olmaz o ürünler. Ebayden alıp satmaya kalksalar zippo başına 2-3 kuruş anca kar ederler onlada kimse uğraşmaz. Bu dükkanlar toplu bir biçimde çinden aldıkları ürünleri satıyorlar. Daha yeni gg den adidas ayakkabı aldım 100 milyona. Adamlar %100 orjinal olduğunu vb. idda eden şeyler yazmışlardı sayfaya. Kalitesi vb. mükemmel ama biraz araştırınca gördüm ki 30$ a bi çin sitesinde satılıyor bu ayakkabı ve gg deki şahıslar bunu kargosuyla vb. size satıp kendileride 30-40 milyon kar ediyor her üründen. O orjinal ziippo satıcısı belgeside geçerlilik taşıyan bişey gibi görünmede bana bilgisayar kolayca yapılabilecek gibi görünen birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Predator said: Bunları bir bilgin varda yazıyorsundur umarım. Ebay de satılan mallarında bir çoğu aynı şekilde taklit. 20000 ratingli adam taklit zippo satmaz çindeki taklitçi çakmakçı kabartmalı zippo kopyalayamaz.. düz zippo veya baskılı zippo kopyalar en fazla.. edit: gidip superstar alırsan gittigidiyordan tabii ki sahte.. edit2: gidip limited edition superstar aldın di mi =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 6500 olumlu yorum alan birinden aldım ürünü. 2 olumsuz yorumu vardı ve ben bu şahısa bu ürün orjinal değil dükkana gösterdim dedim. Adam bana şu ana kadar kimse böyle dememişti isterseniz değiştirelim dedi. Ne kadar uğraştıysam ürün kesinlikle orjinal dedirtemedim adama.Adidas ayakkabıyı aldığım adam %100 olumlu yorum almıştı 2000 satışında ama bana gelen ayakkabının çin faturasında bile 30$ yazıyordu gayet. Kusura bakmada olasılıklara bağlı konuşuyorsun ben yaşamış ürünleri gidip dükkana göstermiş biri olarak konuşuyorum. Çin in gücünü farkedememişsin o zaman henüz. Elimde 1000$ a satılmış sınırlı sayıda üretilmiş adidasın neighbourhood modeli var. Normal orjinaliyle arasında 1 tane fark bulabilirsen al ayakkabıyı git. Ferrari kopyalan adamlar kabartma yapamıycak ...hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 valla benim zippoyu aldığım sayfada aynen şunlar yazıyor: --- % 100 ORJİNAL ZİPPO.BLUE ICE HIGH POLISH KAPLAMA.SAFİR MÜTHİŞ RENK.. TURUNCU GÜVENLİK ETİKETİ ÜSTÜNDE.KESİNLİKLE KULLANILMAMIS AÇILMAMIŞ.2007 ÜRETİMİ.ORJİNAL HARLEY DAVIDSON ÖZEL KUTU KAPLAMASI VE HAYAT BOYU GARANTİ BELGESİYLE. HEMEN AL'DA KARGO ÜCRETİ BANA AİT +10 YTL DEĞERİNDE ZİPPO BENZİN VE ZİPPO 6'LI TAŞ HEMEN AL SEÇENEĞİYLE ALIMLARDA HEDİYE --- şimdi orada 50 defa %100 orjinal zippo ve açılmamışlık göstergesi kırmızı şerit artı özel kutu vsvs dedikten sonra. eer çakmak orjinal çıkmazsa zaten o çakmağı o adamın ağzına sokma hakkım var hukuken. benim için sorun yok. ayrıca 95 e satan adamdan almamamın bi sebebi daha vardı. o da adamdan kıllanmam. çakmağın altında seri numarası E içinde C yazıodu. adam hemen yok işte orjinal, halk yanlış bilio muhabbetine girdi ben oralarına bakınca. herşeyin üstüne de bana şunu dedi: ya zaten bu özel bi seri, yani ben bunları istanbuldan özel alıorum, bi daha gittimde de bulamama ihtimalim var yani. hemen bitiyo bi daha gelmio dedi. orda direk hadde leyn dedim içimden. almak istemedim ciddi ciddi. sanki malı bana çakmaya çalışıo hissine kapıldım. ayrıca o dükkandaki zippo açılıp kapanmış folloş olmuş, kutusu kağıttan falan. halbüsü bana gelicek olan zippounun kutusu bilem farklı. ama dediim gibi gittigidiyordan aldıım bu zippo arjinal çıkmazsa, adm orada orjinal dedii için hukuken o çakmağı ağzına sokup orada çakıp sigaramı tüttürme hakkımı sonuna kadar kullanırım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 3 yıl önce kaybedip 2 gün önce evde bulduğum zippom =) önemli olan taklit ile orjinali ayırt edebilmek zaten... sen üstteki mesajda 2. zipponu alana kadar taklit olduğunu bile anlayaşamamışsın şimdi zippo uzmanı oldun... anlayan biri zippoyu eline alan ağırlığından 2 flip hareketinden, sesinden hatta çakmak taşından bile 2 dk içinde anlar taklit olduğunu.. ayakkabı için de aynı şey geçerli topuğuna bak arkasına adidas yazısının altında küçük bir kumaş parçası var en basitinden sahtedir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Burda bişey bilmeyipte uzman moduna giren biri varsa o sensin. Her zippo nun ağırlığı açılma sesi aynı değildir. Kabartmalı modellerin bi kere ağırlığı farklıdır kapak açılırken de farklı bir his verir. Bunu dükkanda gidip farklı ziippoları deneyip görebilirsin o kadar deneyecek zippon yoksa. Yukarda ki yazımı ayar vericem değil de insan gibi okursan orda gg den aldığım ve mağazadan aldığım zippo arasında ki çakma mekanizmasının farklılığından bahsettim. Enişten gg satıcısı felan heralde anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Dragonmax Bende de o zippo vardı fakat üstündeki alevler çok geçmeden soyulmaya başlıyor. Bende komple soymuştum sadece o mavi parlak yüzey kalmıştı ama yinede iyiydi baya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 hayır karşı komşum türkiye zippo distribütörlüğünü yapıyor, sirkecide postanenin ordaki zippocu da onun... deneyecek kadar da zippom var, ses kalitesi denen bir şey var... 9 senedir de farklı zippolar kullanıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Ai (love) kanjisi o bi kere. japoncama mı güveniyim size mi :P en güzeli üçüncüsü kesinlikle çok hoşuma gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 SpiderS_DangeR said: Dragonmax Bende de o zippo vardı fakat üstündeki alevler çok geçmeden soyulmaya başlıyor. Bende komple soymuştum sadece o mavi parlak yüzey kalmıştı ama yinede iyiydi baya =)o.O nediosun ... :( ya ama ya off.. bana kazıma gibi gelmişti o alevler.. yani elimi sürünce öleydi gibi. nası çıkıo :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Ben araştırma falan yapmadım çakmağı görünce direk gaara geldi aklıma :P PS: Post'un içine ettiğim için küfr etmeyin plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Ya zaten biraz tırnakla hemen çıkıyo tabi tırnaklama bence de asasd. Ama belki iyi kullanırsan dayanır çünkü ben herşeyi olduğu gibi onuda hatır hutur kullandım (o nası oluyosa). Anahtarlarla falan aynı yere koymazsan pek bişey olmaz sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 tabi cnm zaten öle bende =p paralar + anahtarlar bi cebe, telefon + zippo bi cebe herzaman eheh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 bende anarsilisi vardı rengi hosuma gittigi icin almıstım zeytinli rockta kaybettim,kumların arasından biri bulmustur :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar